{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kumba sa pildil näed: meest või naist? Vaata järgi!

  Isiksusetestid on koostatud selleks, et aidata inimesel ennast paremini mõista ja analüüsida tema isiksust. Isiksusetestid baseeru...

 




Isiksusetestid on koostatud selleks, et aidata inimesel ennast paremini mõista ja analüüsida tema isiksust. Isiksusetestid baseeruvad sellele, kuidas inimene tajub enese ümber toimuvat, tema suutlikkusele visualiseerida ja alateadvuse tõlgendamisele. See, mida võiks pidada lihtsaks optiliseks illusiooniks, on tegelikult kõigest sinu tunnetuslik analüüs. See, mida sina näed esimesena on see, mis määrab sinu isiksuse.

Mida sina esimesena pildil näed: mees või naist? 

Kui sa näed noort naist

See annab tunnistust sinu optimistlikkust meelest ja positiivsest energiast. Sa huvitud paljudest asjadest, sa ihkad uusi kogemusi ja oled alati valmis minema uut teed pidi. Sa võid paista aeg-ajalt liiga impulsiivne ja rikkuda sellega hetke võlu, mida sa imetlema peaksid. Sa ei planeeri oma elu korralikult ja kaotad seeläbi palju energiat ja aega.


Üks sinu parimaid omadusi on kaastunne, sul on suur süda ja sa leiad, et kõige parem õnn on jagatud õnn. Sinu jaoks on oluline veeta palju aega oma tuttavate ja lähedastega. Suhtlemine ja sõbrad on üks põhjustest, miks sa õnnelik oled. Sul on elus omad plaanid ja sa liigud kindlal sammul edasi, et neid täide viia. Võib-olla ei juhtu see kohe aga vähemalt sa tead, kuhupoole sa teel oled. Ja varem või hiljem sa sinna jõuad.

See, mis sinu juures on märkimisväärset, on ka sinu oskus jagada. Sa vajad teisi inimesi selleks, et olla õnnelik ja edasi elada. Sa räägid teistele palju oma elust ja saad alati tuge vajadusel. Sa ei sõltu teistest aga sa vajad teistega läbikäimist. Sest sa leiad, et inimesed peavad suhtlema omavahel ja et ka kriitika võib olla ülesehitav. Teiste nõuanded aitavad sul sageli paremini asju näha.

Kui sa nägid vana meest

Oma loomult oled sa pigem rahulik. Sinust peetakse lugu sinu lojaalsuse ja aususe pärast. Teised teavad, et nad võivad sinu peale loota siis, kui asjad halvasti lähevad. Nad peavad sinust lugu, sest sa oled tõesti hea sõber, keda palju hinnatakse. Kõik teavad, et vajadusel võivad nad sinuga oma muresid jagada. Sa oled paljude jaoks imetluse objekt, sest paljud arvavad, et sul alati hästi läheb. Aga sa oled oma loomult liidriks loodudki, sest sa oskad analüüsida ka kõige keerulisemaid situatsioone. See võimaldab sul võtta paremaid otsuseid vastu.



Kui sul on mingi siht, siis planeerid sa iga sammu hoolikalt ette, võttes arvesse kõik olukorrad, mis tekkida võivad. Sa usud kaljukindlalt, et liigne kiirustamine ei tee kunagi head. Parem on minna aeglaselt aga kindlalt. Selline taktika kaitseb sind võimalike probleemide eest, mida kiiresti ja läbimõtlemata vastu võetud otsused sageli kaasa toovad. Sul on kalduvus perfektsionismile.

Sa peaksid iseenda vastu olema vähem range, sest võimatu on kõike teha ja alati oodata just seda tulemust, mida sa tahad saada. Sa peaksid olema rahul juba nende tulemustega, mida sa saavutanud oled.

Ja samuti pead sa mõistma, et kõik on suhteline. Läbikukkumine ei ole alati täielik ja ei ole veel kõik. Sa pead õppima ka elu nautima ning kontrollima paremini oma stressi.


Kommentaare ei ole