{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude 2022. aasta horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Eleni Trapp

 

 Kaalud

Sellel aastal võid sa oma suurimad unistused ellu viia. Maikuust kuni detsembri lõpuni pead sa aga valmis olema ka võimalikeks takistusteks. Sa oled küll enesekindel ja võitmatu aga sa pead endale rohkem puhkust lubama ja mõtlema oma tervise peale. 2022. aastal annad sa endast parima selleks, et muuta oma majanduslikku järge paremaks.

Tööalases elus on väga hea periood märtsist kuni aprilli keskpaigani ning 20. augustist kuni detsembrini. Sellel perioodil oled sa väga hea veenmisoskusega, lahendad kõik konfliktsed situatsioonid ja probleemid ning teed rohkem, kui sinult oodatakse. Kasuta seda aega ära selleks, et küsida paremat palka.

 

 

Armastuses on hea periood märtsis, 24. juunist kuni 18. juulini ning oktoobris. Sellel ajal peaks su elus kõik hästi minema. Kasuta seda aega ära selleks, et andestada või võita südameid.

Rahaasjades saadab sind hea õnn 8. märtsist kuni 15. aprillini, 21. augustist kuni detsembikuu lõpuni. Sellel perioodil saadab sind väga hea rahaõnn ja sa võid saada suuri summasid.

Kommentaare ei ole