{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Anton Scherbakov

Armastus

Paaridele : su paarisuhe muutub taas ilusaks. Sellel nädalal valitseb teie vahel üksmeel nii intellektuaalses, sensuaalses, kui emotsionaalses plaanis. Tõenäoliselt ei ole sul vaja kurta oma elukaaslase üle ja ta on ise vabatahtlikult valmis kõik sinu soovid täitma jalapealt. Kokkuvõttes pole su elul häda midagi.

Vallalised: sellel nädalal oled sa muretu ja valmistud oma hinges eelolevateks pühadeks. Sa elad praegu iseendale ja teed kõik, et su elu oleks ilus. Tõsisteks suheteks ei jää sul hetkel aega, küll aga meeldib sul meelt lahutada niisama flirtimisega. Millegagi tuleb ju oma elu põnevaks teha.


Töö

Kui su praegune töö sind sugugi ei rahulda ja sa ei tunne ennast hästi, siis heida pilk töökuulutustele ja vaata, kas midagi paremat ei ole silmapiiril. Samuti oleks hea, kui sa võtaksid ühendust töönõustajaga ja räägiksid oma probleemidest, ta aitaks sul pingetest vabaneda ja koos leiate te parima lahenduse. 

 


Tervis

Marss ja Jupiter tegutsevad praegu sinu töö sektoris ja selle tõttu peaksid sa heast energiast lausa pakatama. Aga sa ei anna endale sugugi armu ega võta aega puhkamiseks. Ja selle tõttu kurnad ennast vaimselt ja füüsiliselt täiesti ära. Ära unusta, et tervis on su kõige kallim vara.


Raha

Tõenäoliselt mõtled sa rohkem järgmisel nädalal oma rahaasjadele. Selles ei ole iseenesest midagi halba, kui see harjumuseks ei saa. Sest su mõtted võivad olla väga viljakad. Aga ära kaota silmist, et materiaalsed probleemid jäävad ainult materiaalseteks ja raha eest õnne osta ei saa. Kõige tähtsam, et sa ei unustaks võtta sellel nädalal aega iseendale selleks, et elada.

Kommentaare ei ole