{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Aaron Burden Armastus Paaridel...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paaridele : planeedid ise soosivad seda, et sinu suhe elukaaslasega oleks väga hea. Sa tunned suuremat lähedust sellel nädalal, teil on omavahel ikkagi nii palju mälestusi, mis teid omavahel seovad. Mõnikord tuleb elus ette ka väga häid hetki ja tekib tunne, et ilusaid asju ei juhtu ainult filmides.

Vallalised : Armastuse planeet Veenus teeb kõik, et su süda oleks sellel nädalal rõõmus ja õnnelik. Iga päev ja iga hetk võib su tee ristuda selle inimesega, kellest sa nii kaua unistanud oled ja kes oskab sind õnnelikuks teha.

 

Töö

Sellel nädalal langetavad paljud teie seast väga olulise otsuse seoses oma tööalase tulevikuga. Paljud lõpetavad palgatöö ja alustavad ettevõtlusega. Millised su ideed ja plaanid ka ei ole, ära kõhkle, sest planeedid aitavad sul edu saavutada.

 

 

Tervis

Marsi aspekt on praegusel hetkel väga hea ja selle tõttu peaksid sa kogu järgmise nädala jooksul olema optimistlik ning hea tervise juures. Kasuta seda head planeetide seisu ära selleks, et muuta oma eluviisi paremaks ning tegeleda rohkem spordiga, sest liikumine on tervise ja ilu pant. 

 

Raha

Võttes arvesse Saturni aspekti, pead sa olema praegusel perioodil väga ettevaatlik ning kokkuhoidlik seoses oma rahaga, eriti juhul, kui sul on tegemist kinnisvaraga seotud tehingutega. Selleks, et mitte rahalist kahju kannatada, pead sa konsulteerima targemate inimestega eelnevalt. 

Kommentaare ei ole