{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Millistele sodiaagimärkidele toob jaanuarikuu kõige rohkem õnne?

  Foto : unsplash / Mira Kemppainen Vana-aasta õhtu ongi uks...

 

Foto : unsplash / Mira Kemppainen

Vana-aasta õhtu ongi ukse ees ja on aeg jätta hüvasti selle aastaga. Uus peatükk on algamas meie kõikide elus. Jaanuarikuus valitsev õhkkond on eriline juba selle tõttu, et pühad jäävad selja taha ning uued plaanid ning eesmärgid hakkavad kindlaid piire võtma. Kõik on uus ja kõik on veel ees. Eesolevad 4 jaanuarikuu nädalat tõotavad tulla sündmusterohked.Armastuse ja harmoonia planeet Veenus jätkab oma tagasikäiku Kaljukitse märgis. See retrograad paneb meid kõiki suhtuma veelgi tõsisemalt armastusse. Tõenäoliselt tahavad paljud anda oma suhtele teist tähendust, muuta seda kindlamaks ja paremaks. Teised jälle otsivad tõsisemat suhet oma ellu. Teiselt poolt toimub samal ajal Merkuuri retrograad Veevalajas ja seejärel alates 15. jaanuarist Kaljukitses. Merkuur aga on otsustanud tuua segadust meie ellu. See võib kaasa tuua parasjagu viivitusi, arusaamatusi ja lahkhelisid. Kõik selleks, et panna meid järele mõtlema selle üle, kuidas me teistega suhtleme ja mida me mõtleme. 

Kahtlemata on silmapiiril ees ootamas nii tõusu-, kui mõõnaaegu. Parem on valmistada oma vaim üllatusteks valmis. Meie õnneks aga saadavad planeedid meile palju head energiat. Ja selle tõttu on mõningaid tähemärke ees ootamas väga hea jaanuarikuu, sest hea õnn saadab neid nii armastuses, kui tööalastes asjades. Tundub, et neil kolmel õnneseenel õnnestub kõik uue aasta alguses. Nende jaoks algab 2022. aasta ikka väga hästi. 

 


Kaljukits

Uus aasta algab väga hästi Kaljukitsede jaoks. Kaljukitse peetakse sageli külmaks ja liiga rangeks, jaanuarikuus laseb ta aga natukene soojust oma südamesse ja on valmis pühendama end ihu ja hingega armastusele. Kaljukits hakkab jaanuaris kudrutama nagu turteltuvi. Taevas ise teeb talle kingituse ja toob ta ellu natuke sentimentaalsust. On ta siis vallaline või juba kellegagi koos, jaanuarikuu toob ta ellu uusi võimalusi kohtuda õige inimesega või siis muuta oma olemasolevat suhet paremaks. Uus aasta algab uute ja paremate plaanidega, Kaljukitsel avaneb võimalus ehitada üles kindlamat ja püsivamat tulevikku. 

Kaljukits, kes tavaliselt käib kindlaid radu mööda, peab õppima ka riskima. Jupiter Veevalaja märgis paneb vallalisi Kaljukitsesid oma saatust proovile panema. Ta võib hakata flirtima selleks, et võita selle inimese tähelepanu, kelle ta on välja valinud. Ta muutub enesekindlamaks. Jaanuaris on Kaljukitsede jaoks õhus ilma ainsagi kahtluseta armastust ja romantikat. Tal on kõik võimalused selleks, et kohtuda aasta alguses oma elu armastusega. 

 

Neitsi

Veenus on hoo sisse saanud. Ja ta ei külva ainult Kaljukitse kingitustega üle, vaid toob head õnne ka Neitsi ellu. Armastusest saab jaanuaris Neitsi pelgupaik. Aga teda ei saada hea õnn mitte ainult armastuses, vaid tal avaneb ka võimalus viima oma unistusi ellu. Armastuse ja harmoonia planeet on otsustanud muuta Neitsi elu ilusaks ja aitab tal parandada oma majanduslikku järge. Veenus annab Neitsile kõik vahendid, mida too vajab, et parandada oma rahalist seisu ning kindlustada oma tulevikku. 

Jaanuarikuu lõpus avaneb tal võimalus karjääri teha. Hea õnn saadab teda nii eraelus, kui tööalastes asjades. Mida ta ka ette ei võta, kõik õnnestub tema käes ja hea õnn naeratab talle. Ta peab ainult leidma kuldse kesktee armastuse ja töö vahel. 

 

 

Kaalud

Kaalud on sodiaagi päikesekiireks. Ta meeldib alati kõigile. Ta on meeldiv ja jääb igas olukorras diplomaatiliseks. Jaanuaris toob talle head õnne Merkuur Veevalajas, mis võimaldab tal laiendada oma tutvusringkonda ja teha uusi plaane. Ta alustab uut aastat kindla teadmisega, et sellel aastal avaneb tal võimalus viia oma unistusi ellu. Alates jaanuarikuust valmistub ta selleks muutuseks ette. Tal on suured plaanid, mis ta suudab enamuses ellu viia sellel aastal. 

Juba jaanuaris leiab ta tee, mis juhib teda edu suunas. Jaanuarist märtsini aitab Merkuur Veevalajas tal uusi eesmärke seada, tingimusel, et ta oskab kohaneda ning jääb paindlikuks. Kaalusid on ees ootamas väga hea aasta. Marss Amburis tõotab ta ellu tuua palju muutusi. Häid võimalusi tekib jaanuaris palju. Peaasi, et tal jätkuks julgust neist kinni haarata.

Kommentaare ei ole