{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millist mehetüüpi sa endale ligi tõmbad oma sodiaagimärgi järgi?

  JÄÄR (21. märts - 20. aprill) Sa oled energiast pakatav, täis elujõudu, entusiastlik ja aktiivne. Aga naljakal ...

 

JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Sa oled energiast pakatav, täis elujõudu, entusiastlik ja aktiivne. Aga naljakal kombel tõmbad sa endale alati ligi mehi, kes sulle üldse ei sarnane. Tavaliselt on see mees oma loomult rahulik ja kindel. Hästi mõistlik. Kes võtab elu tõsiselt ja on kannatlik. Selline kooslus võib sulle kas sobida või viia sind meeleheitesse. Tegelikult on aga nii, et sinu meeletu energia tõmbab ligi just neid, kes alati seda küll ei mõista aga sellest hoolimata sind imetlevad ja kadestavad.
 

SÕNN ( 21. aprill - 21. mai)

Sinu kindlameelne ja vankumatu vaim on see, mis teistele sümpaatsena paistab. Sa ei usalda pimesi mitte kedagi, sa vajad aega enne, kui hakkad kedagi usaldama aga kui see juba juhtunud on, siis oled sa üleni pühendunud. Aga kahjuks leiad sa tihti end vastamisi selliste minevikuga meestega. Kes on minevikus haiget saanud, kes ei suuda oma eksi unustada või kes ei oska oma südant avada. Sinu püsivus ja suur kannatlikkus tõmbavad ligi neid, kes vajavad
 abi.


KAKSIKUD ( 22. mai - 21. juuni)

Sulle meeldib olla pidevalt seltskonnas. Õppida koguaeg midagi uut. Olla inspireeritud. Sa tõmbad ligi inimesi just nendes samades seltskondades. Kes  tunduvad sama elurõõmsad nagu sina aga kelles sa lõpuks ikkagi pettuma pead. Väga sageli tõmbad sa ligi selliseid pealiskaudseid mehi. Kes tunduvad usaldusväärsed, intellektuaalsed ja tõsised pealtnäha aga kui sa õpid teda rohkem tundma, siis avastad, et tegemist on üksnes mehega, kes üritab teistele meeldida ja kelle tegelik isiksus on täiesti igav.
 

VÄHK ( 22. juuni - 22. juuli)

Sa kohtled teisi inimesi nagu oleksid nad su pere liikmed. Sul on suur süda ja sa teed kõik nende pärast, keda sa armastad. Ja just sellepärast tõmbad sa ligi tundlikke, emotsionaalseid mehi. Probleem seisneb aga selles, et sa lood sellise mehega midagi sõpruse sarnast. Ja mitte armastuse. Sest selline mees tunneb end sinuga koos hästi ja teie vahel tekib mingi usalduslik side, mille tõttu see mees on rohkem sulle venna, kui kallima eest.
 
 


LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Sa oled julge. Sulle meeldib juhtida ja kontrollida. Sa oled uhke. Ja sa tahad, et kõik saaks tehtud sinu äranägemise järgi. Sulle meeldib külvata inimesi üle armastuse ja kingitustega, sellepärast tõmbad sa ligi selliseid kleepuvaid mehi. Sellisele mehetüübile meeldivad säravad naised, kes lisaks kõigele on helde käega. Alguses võib selline suhe üsna normaale paista, aga pikapeale hakkab sulle tunduma nagu lämbuks sa kellegi kõrval, kes sinust sammu võrragi kunagi maha ei jää.
 

NEITSI ( 23. august - 22. september)

Sa osakd kuulata, sa oled usaldusväärne, rahulik ja sul on tugev enesekontroll igas olukorras. Tänu sinu kannatlikule loomusele ja oskusele taluda rohkem, kui sa peaksid, tõmbad sa ligi mehi, kellel on juba suur koorem kanda. Sellisel mehel on kirju minevik, tal on raske elu ja ta toob su ellu üsna palju segadust. Sa tõmbad teda ligi, sest sul on kõik olemas, mida ta vajab: mugavus, turvatunne, tähelepanu ja rahu.
 

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Sinu isiksus on tulemus vajadusest tasakaalu järele. Sulle meeldib, kui asjad on omal kohal, et asjadel oleks mõte ja et nad oleksid harmoonias. Sageli oled sa aga liiga umbusklik, sul puudub enesekindlust ja sa ei tea, mida teha antud olukorras. Sellepärast tõmbad sa ligi mehi, kes ei võta sind tõsiselt. Mehi, kes on ühe jalaga siin ja teise jalaga kuskil mujal. Mõnikord käitub ta nagu sõber, teinekord ta vaevalt sind tunneb. Võib olla võtab ta sinu otsustamatust kõhklusena või siis mängib ta sinuga, kuidas ka ei ole, sa pole kunagi päris kindel tema tunnetes sinu vastu.


SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Sa oled sodiaagi kõige sõltumatum märk, sest sulle meeldib olla üksi, sa vajad üksindust, et end taas täis laadida. Ja sellepärast, et sa tunned end hästi sellisena nagu sa oled, tõmbad sa ligi mehi, kes on sellised nagu sina. Selline mees on iseseisev ja sõltumatu. Tal pole tegelikult vaja kedagi aga ta hindab sinu seltsi. Probleem temaga aga seisneb selles, et ta on tihti liiga eemalolev. Ja isegi, kui sulle ju meeldib olla üksi, sa vajad lähedust ja tema ei suuda sulle seda pakkuda, teda pole olemas siis, kui sa teda vajad.
 
 
 

AMBUR ( 22.november - 21. detsember)

Sa armastad põnevat elu ja seiklusi, sulle meeldib kui elul on sära. Sa oled hea suhtleja ja tavaliselt on sul suur tutvusringkond. Kahjuks aga satud sa alati selliste meeste otsa, kes katsuvad sulle piire peale panna. Võib-olla on see sellepärast nii, et su isiksus muudab su unistuste kaaslaseks? Võib-olla on see sellepärast nii, et sa oled kõike seda, kes tema ei ole. Kuidas ka ei ole, sa tõmbad ligi mehi, kes katsuvad sind kuskil kinni hoida. Ja sinu jaoks, kes sa ei talu, et su elu kontrollitakse, on see lihtsalt talumatu.



KALJUKITS ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sina oled üks nende seast, kes võtab elu tõsiselt. Sa oled liider, sa oled motiveeritud oma eesmärkide ellu viimisele. Sageli töötad sa mingi projekti kallal ja katsud seda teha võimalikult hästi. See  sinu töökus ja pühendumus tõmbavad ligi mehi, kellel need omadused puuduvad. Mehi, kes elavad praeguses hetkes ja võtavad elu kergelt. Pidutsejaid, naljamehi, seltskonnainimesi. Selliseid mehi, kes viskavad pidevalt nalja, kes ajavad su naerma ja kes õpetavad, et elu ei tohi liiga tõsiselt võtta. See võib olla lahe aga see võib ka mitte sulle meeldida ja tema pealiskaudsus võib lõpuks su põhiväärtusi hävitada.
 

VEEVALAJA ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Sa oled hästi pühendunud inimene ja teed kõike südamega. Kui keegi sind vajab, siis oled sa tõesti rõõmus, et saad aidata nii hästi, kui võimalik. Sulle meeldib luua lähedasi suhteid. Ja ilmselt sellepärast tõmbad sa ligi selliseid elupõletajaid. Sellistel meestel on mesine ja kaval keel. Ta meeldib sulle, sest sa tahad olla ju teiste jaoks olemas. Kahjuks aga näeb ta sinu head südant ja kasutab seda ära. Ole ettevaatlik. Kõik inimesed ei ole nii siirad oma kavatsustes nagu sina.
 

KALAD ( 20. veebruar - 20. märts)

Sa oled unistaja. Isegi, kui mõnikord sa võid olla selline vallatu ja lobised palju, enamiku ajast oled sa kinni oma mõtetes. Ja sellepärast, täiesti loogika järgi tõmbad sa ligi enesekindlaid mehi. Selliseid elavaid natuure, kes võimaldavad sul sinu kaitsvast kestast välja tulla. Alguses tundub see sulle lõbus ja tore aga tegelikult mõtleb see mees ainult iseenda peale. Sulle meeldib tema lõbus isiksus? Tegelikult on see liigne enesekindlus. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes ja sinu jaoks, kes sa hindad tõsist ja emotsionaalset mõttevahetust, ta lihtsalt ei sobi. 

Kommentaare ei ole