{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliseid sodiaagimärke ootab ees imeline aasta?

Foto : unsplash / Cristian Escobar    Kahe viimase aasta ast...

Foto : unsplash / Cristian Escobar

 

 Kahe viimase aasta astroloogia oli täis pingeid ja suuri muutusi. 2022. aastal aga tundub, et planeetide mõju on palju kergem ja lootusrikkam. Uus aasta on täis head energiat ning häid võimalusi meie kõikide jaoks. 

2022. aasta algab tugevate muutustega, mis jäävad mõjutama kogu ülejäänud aastat. Mõned päevad enne selle aasta lõppu, jõuab õnneplaneet Jupiter Kalade märki, kus ta peatub suurema osa aastast. See aga toob kõikidele sodiaagimärkidele kaasa head õnne, vaimset kasvu, loomingulisust ja isegi romantilisemat õhkkonda. Samuti toob see aasta meile kaasa suuremat vabadust ja paindlikkust, sest Jupiter lahkub Saturni kõrval, kellega ta oli koos alates 2020. aastast.

 

 

2022. aasta toob suurt õnne kolmele tähemärgile

Üks teine oluline vahejuhtum leiab aset 2022. aasta jaanuarikuus, kui Põhjasõlm jõuab Sõnni pragmaatilise Sõnni märki, kuhu ta jääb terveks järgmiseks aastaks. Põhjasõlm sümboliseerib saatust ja meie suunda elus. See aitab meil elus prioriteete paika panna ning elada rohkem oma väärtushinnangute järgi. Uuel aastal leiavad aset ka mitmed varjutused, mis toovad kaasa häid võimalusi, kindlustunnet ning õnne terveks aastaks. 

2022. aastal toimuvad ka mitmed planeetide retrograadid, mis tähendab, et sellel perioodil tuleb võtta enda jaoks rohkem aega ja teha kokkuvõte, vaadata üle, millised on su eesmärgid ja mida sa tegema pead, et neid ellu viia. 2022. aastal  


Millistele sodiaagimärkidele toob aga uue aasta algus kõige rohkem õnne? 

Sõnn

2022. aastal on sinu jaoks palju häid uudiseid varuks. Midagi väga imelist on juhtumas, millesse sa enam ei uskunudki. Üks sinu suurimaid soove on täitumas. 

Uue aasta algus toob su ellu ka uusi tutvusi, inimesi, kes jagavad sama maailmavaadet nagu sina isegi. Põhjasõlm on jõudmas sinu märki, seega peaksid sa end tundma uuel aastal enesekindlama ja rahulikumana sellel aastal. Ka tööasjades võib ette tulla muutusi, niisamuti, kui ka eraelus. Planeetide seis on uue aasta alguses sinu jaoks tõesti väga hea ja sellepärast ole valmis: su elu võtab imelise suuna. 

 

 

Vähk

2021. aasta ei olnud sinu jaoks kõige parem, uus aasta toob su ellu aga head energiat ning lootust paremale tulevikule. Aeg on kodust välja tulla, kohtuda uute inimestega, avardada oma silmaringi, laiendada oma maailmavaadet, näha asju ka teisest vaatevinklist ning mis kõige tähtsam: elada oma unistuste elu. Sest mõnikord ja väga tihti sõltub kõik suurel määral meist endist, sest meie endi mõtted ja uskumused on need, mis meid piiravad ja vangis hoiavad. Uuel aastal pead sa õppima suurelt unistama ja uskuma, et kõik on võimalik. Järgmine aasta toob su ellu palju häid võimalusi aga sa pead ise selleks hoidma silmad lahti ja uskuma rohkem iseendasse. 

 

Skorpion

Uus aasta toob sulle vabastuse, mida sa oled nii kaua oodanud. Lõunasõlm on jõudmas sinu märki ja viib ära kõik selle, mida sa enam ei vaja oma elus ning tehes korraliku suurpuhastuse sinu suhetes. Selle asemel, et elada nagu alati, pead sa uuel aastal õppima nägema südamega. Õpi olema õnnelik ja muretu. Kui sa suudad rahulikuks jääda, kui sa lõpetad muretsemise, hakkavad ilusad asjad su ellu tulema. Sa leiad häid võimalusi, mis aitavad muuta su elu imeliseks. Palju häid võimalusi on sind ootamas uuel aastal. Hea õnn saadab sind terve aasta jooksul kõikides valdkondades. 

 

 

© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!



Kommentaare ei ole