{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kaljukitsede aeg on algamas

Foto : unsplash /Ian Schneider   Käte on jõudmas Kaljukit...

Foto : unsplash /Ian Schneider


 

Käte on jõudmas Kaljukitsede aeg. 21. detsembrist kuni 19. jaanuarini on Päike Kaljukitse märgis. 2021. aasta Kaljukitsede ajastu on eriti tore, sest esimest korda peale kolme aastat ei ole Saturni läheduses tiirlemas ja nii ei saa ta muuta olukorda raskemaks, kui see niigi juba on. Sellepärast peaks tulema seekordne Kaljukitsede aeg palju toredam ja lihtsam, kui ta seda viimastel aastatel oli, eriti juhul, kui sa ise oled samuti sündinud maamärgi all.

Kaljukitsed on töökad ja usaldusväärsed, kelle peale alati kindel võib olla. Kaljukits on maamärk ja selle tõttu natuke materialistlikum aga tänu sellele saab ta teha kvaliteetseid kingitusi oma lähedastele. 

Kaljukitsede aeg aga mõjutab paljusid sodiaagimärke. 

 

 

Kaljukitse töökus ja kohusetundlikkus aitavad meil paremini keskenduda oma tööle ja toimetustele. Tõenäoliselt tunnevad paljud järgneva kuu jooksul, kuidas töötulemused hakkavad paranema, samuti kasvavad motivatsioon ja ambitsioonikus. Kõike seda tänu Kaljukitsede energiale. Kaljukitsede aeg ei lõppe enne 19. jaanuari 2022. aastal ja seega on sul veel palju aega ees, et luua oma elus kord sisse, minna tööle olles täies vormis, valmis suurteks tegudeks ja näidates täiel määral seda, milleks sa võimeline oled.

Kaljukitse tuntumad omadused on ambitsioonikus, sihikindlus, praktiline meel, distsipliin. 

Kas sellest kõigest pole veel vähe? Siis tea, et see kuu on väga hea selleks, et rääkida tõsistest ja olulistest asjadest, kirjutada alla tähtsatele lepingutele ning keskenduda rohkem tööasjadele. Tõenäoliselt tunned sa mingil hetkel, et sa ei ole enam nii emotsionaalne ja kasutad rohkem loogilist mõtlemist. Nii on lihtsalt palju kergem öelda seda, mida sa öelda tahad. Ainuke probleem seisneb aga selles, et selline intellektuaalne õhkkond võib sind muuta täiesti külmaks, kui sa ette ei vaata. Ära unusta valida hoolega oma sõnu ja õpi teistega koostööd tegema. Nii avanevad sinu jaoks kõik võimalused. 


Kommentaare ei ole