{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 kõige halvema iseloomuga tähemärki

  Meil kõigil tuleb aeg-ajalt tänu igapäevastele probleemidele, stressile või unepuudusele ette hetki, mil me oleme närvilisemad, kerg...

 


Meil kõigil tuleb aeg-ajalt tänu igapäevastele probleemidele, stressile või unepuudusele ette hetki, mil me oleme närvilisemad, kergesti ärrituvad ja vihastame pisiasjade pärast. Sellistel puhkudel võib närvi ajada ja tüli tekitada kõige tavalisemgi asi nagu printer, mille tindikassett on tühjaks saanud või siis kohvitass, mis ümber läheb. Halva tuju põhjustajaid pole sellistel puhkudel vaja kaugelt otsida. Aga halb iseloom ei ole kõigil võrdväärselt. On neil, kellel tuleb selliseid ärritumisi palju sagedamini ette, kui teistel.

Traditsioonilise psühholoogia järgi määrab inimese temperamenti viis, kuidas ta reageerib välistele teguritele. Siin ei ole suuri erinevusi meeste ja naiste vahel, mõnede inimeste ärrituvustase on lihtsalt palju madalam, kui teistel. Igal temperamendil jällegi on omad tugevad ja nõrgad küljed, mitte ühelgi inimesel ei ole kõiki ühele temperamendile omaseid jooni.

Oluline on ka mõista iga inimese temperamenti selleks, et osata temaga paremini suhelda. Inimesed reageerivad erinevalt olukordadele ja pingetele. See sõltub suurel määral nende iseloomujoontest, kasvatusest ja sotsiaalsest keskkonnast. Lisaks sellele viitab inimkäitumise uuringud sellele, et need inimesed, kes elus kõige rohkem edu saavutavad, on need, kes end ise hästi tunnevad, kes tunnevad samuti oma tugevaid ja nõrku külgi ning on suutelised paika panema strateegiaid selleks, et vastata ühiskonna nõudmistele.

Millised on aga astroloogia järgi 4 kõige hullema temperamendiga tähemärki, sellest räägime allpool.


1. Jäär ( 21. märts - 19. aprill)

Jäär on tuntud oma impulsiivse ja kohati agressiivse loomuse poolest. Selle tähtkuju all sündinud on alati võistlusvalmis ja tunnevad suurt pettumust kaotuste puhul. Konfliktsetes situatsioonides aga vihastavad ja ärrituvad nad ruttu.

Jääral puudub kannatlikkus. Näiteks autoga ummikusse jäädes või liiga rahvarohkes kohas võib Jäär üsna ruttu kannatuse kaotada ja vihastada olenemata sellest, see see asja ei muuda.



2. Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)

Vähk on tundlik ja liigagi emotsionaalne. Ta võtab paljusid asju liiga südamesse. Ja pole palju vaja selleks, et ta võtaks asja isiklikult. Ta on suur pessimist, umbusaldab teisi ja võib ärritudes vihastada päris korralikult.

Kui näiteks keegi peaks unustama teda kutsuda sünnipäevale, siis saadab ta kindlasti sõnumi, milles väljendab oma meelepaha või siis hakkab ta väljendama oma viha läbi sotsiaalvõrgu.

3. Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Lõvi ei oska oma külma närvi hoida. Ta on tulise iseloomuga. Kõige väiksemgi pisiasi võib ta endast välja ajada.

Näiteks, kui mõni ta sõber peaks laenama temalt mingi riideeseme ja ta hiljem sellelt avastab pleki, peab ta seda lugupidamatuks ja teeb sellest suure skandaali.

Ka avalikkuse ees võib ta korraldada stseeni mõne täiesti tühise asja pärast.

4. Skorpion ( 23. oktoober - 21. november)

Skorpion on üsna keerulise iseloomuga. Kui asjad ei lähe nii nagu tema seda soovib, siis võib ta vihastada üsna tugevalt ja olla isegi agressiivne. Vihane Skorpion võib karjuda ja lõhkuda kõike, mis on tema käeulatuses.

Seega, ole ettevaatlik järgmisel korral, kui sa juhtud olema mõne Skorpioni kõrval siis, kui ta vihastab.

Kommentaare ei ole