{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära armu Sõnni tähemärgi all sündinud inimesesse

  gfycat Ä ra armu Sõnni tähemärgi all sündinud inimesesse, kui sa elu ega teie suhet tõsiselt ei võta. Ära armu temasse, kui sa v...

 

gfycat
Ära armu Sõnni tähemärgi all sündinud inimesesse, kui sa elu ega teie suhet tõsiselt ei võta.

Ära armu temasse, kui sa vajad romantikat ja ilusaid sõnu. Sõnn on realist, kahe jalaga maa peal, ta ei hakka sulle kuud ja tähti alla tooma. Ta varjab küll oma tundeid, see aga ei tähenda nagu tal neid ei oleks.

Sõnn on kõige lojaalsem, kõige truum ja ustavam tähemärkidest. Ära armu temasse, kui sa ei ole tema vääriline.

Ta hindab kvaliteeti, mitte kvantiteeti. Kui ta sinu poole vaatab, kui ta sind hindab, siis tähendab see kindlasti, et sinus midagi on.

Tema jaoks räägivad teod sada korda rohkem, kui sõnad. Sa näed tema tegudest, kas ta sind hindab ja armastab.



Ära armu temasse, kui sa ei armasta ausust ja tõde. Tema jaoks on ausus esikohal, tihti ütleb ta mõtlemata välja selle, mida arvab. Ja teeb haiget. Ent ta ei oska oma sõnu valida. Ta mõistab seda alles hiljem.

Ära armu temasse enne, kui sa ei näe tema uhke loomuse taga inimest, kellel on süda ja tunded. Õpi teda kuulama ja teda mõistma.

Ära armu temasse, kui sa ei taha ärgata keset ööd selleks, et teda kallistada. Sest öösel kerkivad tema hirmud esile ja ta vaja lähedust.

Ära armu temasse, kui sa pole valmis armastuse pärast võitlema. Kui sa aga oled tema südame võitnud, võid end pidada tõeliseks võitjaks. Igaüks seda ei suuda.

Kommentaare ei ole