{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : leia pildilt koera peremehe portree

 Ainult väga tähelepanelikud inimesed suudavad pildilt leida selle jahikoera peremehe portree. Ãœtleme kohe ära, et see ei ole sugugi ...

 Ainult väga tähelepanelikud inimesed suudavad pildilt leida selle jahikoera peremehe portree. Ãœtleme kohe ära, et see ei ole sugugi lihtne ja et ülesanne lihtsam oleks, siis jahimehe portree on profiilis. Antud test aitab sul oma ajurakke tööle panna ning arendada nägemistaju. 

Koera peremehe leiad sa siis, kui sa pöörad tähelepanu ka väikestele detailidele. 

Koer on ikka inimese parim sõber olnud, nad paistavad silma erakordse truuduse ning lojaalsuse poolest. Koerad on valmis alati oma peret kaitsma. 

Koer on truu kaaslane, kes käib ikka oma peremehega kaasas. 

Pane oma võimed proovile ja vaata, kas sa leiad pildilt koera peremehe portree? 


Kui sa arvad, et oled piisavalt tähelepanelik, siis katsu leida koera peremees. Sa võid ka teistele seda pilti näidata ja paluda nende abi. 

Nägid sa midagi imelikku selle koera juures? Kui sa leidsid koera peremehe portree vähem, kui 10 sekundiga, siis oled sa väga tähelepanelik inimene, kelle eest midagi varjule ei jää ja kes leiab alati elus kõige paremaid lahendusi oma probleemidele. 

 

 

Kui sa aga ei leidnud, siis siin on sulle üks vihje: 

vaata koera kõrva tähelepanelikult! 

Kui sa ikka ei näe midagi, siis vaata allolevat pilti ja sa näed, kus on peidus koera peremees.

 


Ära unusta ka oma telefoni keerata külje peale, nii, et koera nina jääb allapoole, siis näed sa, kus oli peidus koera peremees.

Kommentaare ei ole