{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Robert Thiemann    Armastus ...

Foto : unsplash / Robert Thiemann

 

 Armastus

Paaridele : Mängi lahtiste kaartidega ja ära salatse nii palju. Sa varjad oma kaaslase eest teatud asju ja ei räägi talle kõigest. Ole siiram ka avameelsem tema vastu, see tuleks teile mõlemale kasuks. Muidugi ei tähenda see seda, et sa pead kõik oma hinge tagant ära rääkima. Igal inimesel on õigus oma salaaiale. 

Vallalised : Paljudel teie seast on raskusi leida enda kõrvale õiget inimest. Peale kõiki neid pettumusi, mida sa oled pidanud üle elama, näed sa vastassoo esindajaid hoopis teise pilguga. Ja hoiad tegelikult ise alateadvuslikult distantsi enda ja teiste vahel. Katsu oma suhtumist muuta ja kõik ülejäänu muutub ise.


Töö

Marss domineerib praegu sinu astroloogilises taevas ja selle tõttu võib sul tekkida raskusi keskendumisega. Sa ei suuda rahulikult oma tööd teha. Marss toob sulle järgmisel nädalal aga rohkem tööd, kui sa ära jõuad teha, sa pead ainult ette vaatama, et sa ennast päris ära ei kurna. 

 

 

 

Tervis

Tõenäoliselt võivad sul tekkida probleemid uneprobleemid. Lisaks sellele ei suuda sa rahuneda ehkki oled väsinud. Hea oleks, kui sa teeksid vitamiinikuuri läbi ning puhkaksid rohkem.


Raha

Merkuur aitab sul oma rahaasju paremini organiseerida. Sa võid leida häid võimalusi, mille abil oma majanduslikku olukorda parandada. Ära siiski hakka liiga palju riskeerima oma rahaga.


Kommentaare ei ole