{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sa oled tema elus teisel kohal, mitte esimesel

  Ta kirjutab sulle alles siis, kui keegi teine tõesti tema sõnumitele ei vasta. Kui teistel on vaba aega ja kui nad tahavad temaga olla,...

 

Ta kirjutab sulle alles siis, kui keegi teine tõesti tema sõnumitele ei vasta. Kui teistel on vaba aega ja kui nad tahavad temaga olla, siis läheb ta nendega. Nemad on tema esimesteks valikuteks.

Sa võid jäädagi telefoni vaatama ja ootama tema kõnet. Sa võid vaadata tema pilte, mis ta postitab erinevate sotsiaalvõrkude seintele ja kus ta sageli teistest naistest ümbritsetud on.

Ta ei taha lihtsalt olla sinuga. Nii lihtne see ongi. Ta isegi ei teeskle. Kui ta sinu vastu mingit huvi välja näitab ja on märku andnud, et teie vahel on midagi enamat, siis teeb ta seda selleks, et sind ära kasutada.

Jah, sest aeg-ajalt ilmub ta jälle välja, et sa teda üldse ära ei unustaks. Aga päriselt ei hakka ta kunagi sinu pärast pingutama. Ta teeb nii vähe, kui võimalik. Ta ei hakka kunagi mingit otsust langetama, mis teda sinu vastu millekski kohustaks. Ja mida rohkem aega möödub, seda rohkem ebaselgeid sõnumeid sa temalt saad.

Sina aga ei saa aru, mille pärast tal nii kaua aega läheb sinu sõnumitele vastamiseks. Miks ta sulle vahetevahel kirjutab ja siis kaob, kui sa oled talle vastanud. Miks ta mõnikord käitub, nagu oleks tal sinu vastu tunded ja järgmine päev kaob su elust nagu sa ei tähendaks talle mitte midagi?

Vastus on üsna lihtne. Ta tahab olla sinuga aga ainult siis, kui tal midagi muud tõesti teha ei ole.

Kui tal on midagi paremat teha, siis sa teda ei huvita. Kui ta sõbrad on vabad, siis tühistab ta kõik teie plaanid, et nendega olla. Kui mõni teine naine talle kirjutab, siis huvitub ta hoopis temast.

Sa oled tema jaoks lihtsalt üks valik ja sa lased tal nii edasi teha, sest sinul on tema vastu tunded.

Iga kord, kui sa leiad talle vabandusi, miks ta sulle ei kirjutanud kogu selle aja jooksul, julgustad sa sellega teda edaspidigi nii käituma. Sa annad talle loa edaspidigi sinuga nii käituda, sest see ei tekita ju sulle mitte mingisugust probleemi ja sa oled ju alati olema ja võtta, kui ta tagasi otsustab tulla.

Kui sa tahad, et asjad teie vahel muutuksid, siis pead sa piirid paika panema. Sa pead talle selgelt ütlema, et sa ei taha enam, et ta sinuga mängiks. Ta kas õpib väärtustama sind oma elus või lõpetad sa kõik selle, mis teie vahel oli.

Tehes seda, sa tõenäoliselt jääd temast ilma. Kuna sa oled tema jaoks lihtsalt üks valik, siis ilmselt ei hakka ta sinu järele igatsema. Palju kergem on tal sind unustada, kui pingutada sinu pärast.

Ja tegelikult see ongi hea. Parem on olla üksi, kui kellegagi, kelle jaoks sa ei ole mitte keegi.

Ära lase mitte kellelgi end ära kasutada ja olla tagavaravalik, sest selline inimene ei vääri su armastust.

Kommentaare ei ole