{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 9. november

  Foto : unsplash / Heidi Kaden Jäära horoskoop Armastus. Suhteprobleemid sulle täna muret ei valmista. Töö. Üks töökaaslane ei ole sinu vas...

 

Foto : unsplash / Heidi Kaden

Jäära horoskoop

Armastus. Suhteprobleemid sulle täna muret ei valmista. Töö. Üks töökaaslane ei ole sinu vastu siiras. Tervis. Sa oled väsinud ja kannatad stressi all. Katsu rohkem liikuda ja ära unusta vitamiinirikast toitu. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära mõtle pidevalt ma probleemidele ja muredele, katsu näha kõiges rohkem head ja su elu muutub palju paremaks.

 

Sõnni horoskoop 

Armastus. Parem, kui sa täna ei ärritu, katsu jääda rahulikuks ja võtta kõike, mida sa kuuled, külma närviga. Igas suhtes tuleb ette probleeme. Töö. Sa pead lahendama ühe tähtsa probleemi. Tervis. Parem, kui sa ei kulutaks oma energiat niisama ja hoolitsed iseenda eest rohkem. Raha. Koosta eelarve igaks kuuks. 

Väike nõuanne: katsu näha kõiges head täna.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Täna võid sa saada väga ilusa kingituse oma kallima poolt. Töö. Tänane päev tuleb rahulik ja muutusteta. Tervis. Sa muretsed liiga palju oma tervise pärast ja see ei tee sulle head. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne : hoia eemale neist, kes raiskavad sinu aega ja energiat.


Vähi horoskoop

Armastus. Täna on õhus armastust, võib juhtuda, et sa kohtud kellegagi, kellega sul tekib kohe lähedane suhe ja teineteise äratundmine. Töö. Praegu on sul käes väga hea periood, pane suuremad plaanid paika, sest hetkel peaks kõik õnnestuma. Tervis. Sa magad liiga vähe ja kannatad suurema väsimuse all. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Sulle ei meeldi kokku hoida aga sa pead ootamatusteks valmis olema.

Väike nõuanne: katsu näha oma elus rohkem õnne, kui õnnetusi.


Lõvi horoskoop

Armastus. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, hakkad sa nägema korraga oma elukaaslast hoopis teises valguses. Töö. Katsu veelgi paremini oma tööd teha, sest sind peetakse silmas. Tervis. Hoia end soojas, sest sa oled külmetushaigustele vastuvõtlikum. Raha. Ära kuluta nii palju, koosta parem eelarve.

Väike nõuanne: ära usalda kõiki inimesi nii palju.


Neitsi horoskoop

Armastus. Ära võta täna ühtegi otsust vastu, sest sa oled liiga emotsionaalne. Kuula parem mõistuse häält. Töö. Täna on sind ees ootamas rahulik tööpäev. Tervis. Selleks, et su tervis paraneks, peaksid sa oma stressi paremini kontrollima. Raha. Su olukord ei ole just kõige parem, katsu paremini oma rahaasju organiseerida.

Väike nõuanne: sina ise oled oma õnne sepp.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sulle meeldiks, kui su elu sarnaneks rohkem armastusfilmidele ja oleks romantilisem. Sa oled väsinud igapäevasest rutiinist. Töö. Ära ole liiga emotsionaalne ja organiseeri oma tööd paremini. Kindlasti ära võta liiga isiklikult seda, mida teised ütlevad. Raha. Ole oma rahaasjadega ettevaatlikum, vähemalt praegusel hetkel. 

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla ja usu iseendasse.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Ära vaidle kogu aeg oma kallimaga, see ei muuda su suhet paremaks. Töö. Ole valmis ootamatusteks, kui sa suudad kõik probleemid lahendada, võib see sulle suurt kasu tuua ülemuste silmis. Tervis. Katsu rohkem oma tervist hoida ja ära unusta vitamiine. Raha. Võta asju tõsisemalt ning piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.


Amburi horoskoop

Armastus. Kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära ja ära lase üksluisusel oma elu igavaks muuta. Töö. Kõik läheb nii nagu alati ilma suuremate muutusteta. Tervis. Katsu rohkem puhata ja ära kurna oma tervist ära. Raha. Mõned takistused võivad tekkida, seega ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: Ära kunagi pane oma õnne teise inimese kätesse, sest kui see inimene ära läheb, on läinud ka sinu õnn.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Liiga palju lahkhelisid ja erimeelsusi on tekkinud viimasel ajal sinu ja su kaaslase vahele. Töö. Praegu on kõige õigem periood selleks, et palgatõusust rääkida. Tervis. Tõenäoliselt kannatad sa suurema väsimuse all, katsu rohkem enda eest hoolitseda ja maandada oma stressi taset. Raha. Praegu peaks su elus hakkama majanduslikult üsna hea aeg.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ära kasutada.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa mõtled üha rohkem ühele inimesele, kellega sa hiljuti kohtusid. Töö. Sa oled palju ambitsioonikam ja su praegune töökoht ei vasta su ootustele. Tervis. Hoidu liigsest magusast, see ei tee su tervisele head. Raha. Hoidu suurematest kulutustest täna.

Väike nõuanne: sa ei saa kõike oma elus kontrollida.


Kalade horoskoop

Armastus. Sinu elus peaks praegu olema käes üsna õnnelik ajajärk. Töö. Praegu on ideaalne hetk selleks, et karjääri teha. Tervis. Sa kannatad masendushoogude all ja ei tea, kuidas sellest üle saada. Raha. Ära soorita kahtlasi tehinguid, see võib kaasa tuua halbu üllatusi ja sa võid liiga palju kaotada. 

Väike nõuanne: kui samuretseksid vähem, oleks su elu palju ilusam. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole