{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 16. november

  Foto : unsplash /Alisa Anton Jäär Armastus. Väike...

 

Foto : unsplash /Alisa Anton

Jäär

Armastus. Väike arvete klaarimine elukaaslasega. Töö. Sa teed kõike oma äranägemist mööda ega hooli teiste arvamusest. Tervis. Praegusel perioodil peaks su tervis olema üsna hea, kasuta seda ära selleks, et rohkem liikuda. Raha. Hoolimata sellest, et rahaasjades läheb sul päris hästi, katsu oma kulutusi natukenegi piirata.

Väike nõuanne : ära hinda liiga kõrgelt materiaalseid asju, mida saab alati asendada.


Sõnn

Armastus. Oled sa sellest teadlik või mitte aga on keegi, keda sa ükskõikseks ei jäta ja kes sinu peale juba pikemat aega igatsevalt mõtleb. Töö. Sa vajad kiiremas korras puhkust ja leiad, et sul on parematki teha. Tervis. Selleks, et oma une kvaliteeti parandada, käi õhtul jalutamas või tee võimlemisharjutusi. Ja ära söö liiga hilja. Raha. Hoia kokku suuremate ostude tarbeks.

Väike nõuanne: õnn sõltub sinu enda mõtete kvaliteedist.


Kaksikud

Armastus. Praegu ei ole su elus just kõige parem aeg. Sa tunned end üksiku ja mahajäetuna. Töö. Hoidu suuremate otsuste vastuvõtmisest täna. Sa võid teha valesid valikuid. Tervis. Su tervis ei ole viimasel ajal olnud kõige parem, nüüd aga hakkab jõud taas tagasi tulema ja enesetunne paranema. Raha. Sa mõtled rohkem selle peale, kuidas oma sissetulekuid parandada.

Väike nõuanne: iga inimene võib muuta oma elu, kui ta muudab oma mõtlemist.


Vähk

Armastus. Pereprobleemid panevad sind muretsema, katsu leida sellele olukorrale lahendus. Töö. Suhted kolleegidega ei ole just kõige paremad. Tervis. Hea uudis on see, et kui sa tahad kaalu kaotada, siis praegu on selleks kõige parem võimalus. Raha. Hoidu suurematest kulutustest praegusel hetkel.

Väike nõuanne: kuula oma südant.

 

 


Lõvi

Armastus. Planeetide seis ei tee hetkel imesid ega too sulle head õnne. Töö. Viimasel ajal tunned sa stressi töö juures, võta midagi ette, enne, kui olukord veelgi hullemaks läheb. Tervis. Praegusel hetkel peaksid sa olema heas vormis. Raha. Hoia silmad ja kõrvad täna lahti, üks väga hea võimalus võib tekkida, mis aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ole nagu päike ja muuda teiste päev ilusamaks.


Neitsi

Armastus. Sa ei tea enam ise ka, kas sa oled õnnelik praegu või mitte. Töö. Sa otsid võimalusi, kuidas oma tööalast positsiooni parandada. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ära unusta, et sa saad seda, mida sa ise annad.


Kaalud

Armastus. Tõenäoliselt mõtled sa kellegi peale, kes ei ole enam vaba. Töö. Täna võib ette tulla viivitusi ning takistusi. Ära kaota seejuures oma külma närvi ja jää igas olukorras rahulikuks. Tervis. Kõik peaks hästi minema ja muretsemiseks pole põhjust. Raha. Hoia kokku selle asemel, et kulutada. Leia võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: unusta täna kõik oma mured ja mõtle ainult headele asjadele.


Skorpion

Armastus. Hoolitse rohkem oma elukaaslase eest. Töö. Kui sul on mõne kolleegiga probleeme, katsu temaga rääkida asjad selgeks. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Sa võid end ette valmistada headeks uudisteks.

Väike nõuanne: selleks, et homne päev tooks sulle õnne, pead sa täna olema tänulik.

 

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis mõtle tõsiselt järele enne, kui sa suuri lubadusi kellelegi teed. Oled sa ikka valmis oma vabadusest loobuma? Töö. Sa vajad puhkust ja ei suuda keskenduda. Tervis. Katsu rohkem liikuda, see parandab su vaimset ja füüsilist tervist. Raha. Sul on väga head väljavaated.

Väike nõuanne: Ümbritse end heade inimestega.


Kaljukits

Armastus. Sul on alati midagi öelda ja sa ei ole kunagi rahul. Töö. Planeetide seis võib tekitada töö juures suurt segadust. Tervis. Kui sa tunned väsimust ja energia puudust, siis ära söö nii rasvast toitu, selle asemel söö rohkem köögivilju ja su tervis paraneb märkimisväärselt. Raha. Praegu ei ole õige aeg suuremateks ostudeks.

Väike nõuanne: need, kellel pole eesmärki ega ambitsiooni, tahavad ka sind enda tasemele tõmmata.


Veevalaja

Armastus. Üksindus muudab sind kibestunuks. Sa igatsed millegi ilusama järele. Töö. Ära oota teistel nii palju ja ole ise ettevõtlikum. Tervis. Tervis ei tohiks sulle hetkel probleeme valmistada. Raha. Ära tee selliseid valikuid, mida sa hiljem kahetseda võid.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul enda päeva ära rikkuda.


Kalad

Armastus. Tõenäoliselt on armastuseingel sind unustanud. Töö. Ole kannatlikum, ilmselt ei too tänane päev sulle oodatud uudiseid. Tervis. Tegele rohkem spordiga  ja söö tervislikult. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida. 

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, keda teiste arvamus nagunii ei huvita. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole