{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 5. november

Foto : unsplash / That's Her Business    Jäära horos...

Foto : unsplash / That's Her Business

 

 Jäära horoskoop

Armastus. Hetkel võiks lausa öelda, et su käitumine on lausa eeskujulik ja su elukaaslane võib sinu üle uhkust tunda. Töö. Tõenäoliselt tuleb ette segadusi ja arusaamatusi, isegi mõningaid takistusi, mis mõjuvad ärritavalt. Tervis. Su tervis oleks tunduvalt parem, kui sa sööksid vähem ja teeksid rohkem sporti. Mine kasvõi jalutama selle asemel, et telekat vaadata. Raha. Ära kuluta kõike ühe korraga ära, otsi parem erinevaid võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: näe täna head igas olukorras.


Sõnni horoskoop

Armastus. Kõik läheb hästi selles valdkonnas, praegusel hetkel tõenäoliselt naudid sa rohkem neid hetki, mil sa koos oma kallimaga oled. Töö. Täna tuleb kahjuks palju takistusi ja viivitusi ette, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Ükski tervisemure ei tohiks sind ohustada, ära unusta hoida ennast köögist eemale ning liikuda rohkem. Raha. Suuremaid muutusi pole täna ette näha.

Väike nõuanne: ära kunagi võrdle enda elu teistega, sest sa ei tea iialgi, mida teised peavad tegelikult üle elama ja millest sulle ei räägita.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Sa võid täna kohtuda inimesega, kellega sa tunned kohe suuremat lähedust ja hingesugulust. Töö. Sul on viimasel ajal raskusi keskendumisega. Võib-olla ei sobi su praegune töökoht sulle enam? Tervis. Ühtegi suuremat terviseprobleemi sul karta pole vaja. Raha. Ära unusta eelarvet koostada, see aitaks sul paremini oma rahaasjadega toime tulla.

Väike nõuanne: kui sa mõtled häid mõtteid, hakkavad ilusad asjad su elus juhtuma.


Vähi horoskoop

Armastus. Su elus peaks praegusel hetkel olema palju armastust. Ka vallalised peaksid rõõmustama, kui üks inimene minevikust korraga helistab ja endast märku annab. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem ja sa pead kahekordselt pingutama. Tervis. Täna ei ole sul vaja ühtegi suuremat probleemi karta. Raha. Parem, kui sa liiga palju ei kulutaks ja õpiksid rohkem säästma.

Väike nõuanne: selle asemel, et kogu aeg mõtelda sellele, mis su elus valesti on, näe parem seda, mis on hästi.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastus. Tänane õhtupoolik peaks tulema eriti sensuaalne ja romantiline. Töö. Asjad ei lähe töö juures just kõige paremini ja mitmed erinevad probleemid võivad tekkida päeva lõpus. Tervis. Sa oled väga heas vormis hetkel, jätka samas vaimus. Raha. Sa ei pea oluliseks kokku hoida ja see võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: kui sa hakkad häid mõtteid mõtlema, siis hakkad sa nägema seda, mida teised ei näe ning korda viima seda, mida teised ei suuda. 

 

Neitsi horoskoop

Armastus. Sa mossitad liiga palju ega suuda oma kaaslasele andeks anda. Töö. Sa ei talu enam välja ülemuste autoritaarsust ja tahaksid, et sulle antakse vabad käed talitada oma ärenägemise järgi. Tervis. Katsu oma stressi taset maandada. Raha. Piira oma kulutusi ja ole kokkuhoidlikum, nii saad sa endale ka suuremaid oste lubada.

Väike nõuanne: ära vaidle rumalatega, nii raiskad sa ainult oma aega.

 

Kaalude horoskoop

Armastus. Praegu on sinu elus algamas eriti ilus periood, mis toob sulle kaasa palju armastust. Töö. Hoia eemale vaidlustest ja arvete klaarimisteks, sest see võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Energiat jääb sul isegi üle, seega mine jooksma. Raha. Ära ole liiga kannatamatu.

Väike nõuanne: head uudised ei ole enam kaugel.

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Sa võid kuulda väga häid uudiseid oma kallima suust täna. Töö. Sa võid sattuda delikaatsesse olukorda, katsu sellest võimalikult terve nahaga välja tulla. Tervis. Su elus on liiga palju stressi, võta midagi ette, enne kui on hilja. Raha. Sina vastutad oma raha eest, ära seda unusta.

Väike nõuanne: ära mõtle täna sellele, mis on valesti, mõtle sellele, mis on hästi.

 

Amburi horoskoop

Armastus. Sinu paarisuhtes peaks valitsema praegusel hetkel õnn. Töö. Ole hästi ettevaatlik ja ära tee midagi, mis võiks määrida sinu nime. Tervis. Su tervisemured hakkavad kaduma ja tervis paranema. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära vaidle teistega tühiste asjade pärast.

 

 

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Naudi oma elu. Vallalisi saadab praegusel hetkel eriti hea õnn. Töö. Sa tegeled liiga paljude asjade korraga, sa võid täna noomituse saada. Tervis. Sa oled rõõmus ja heas vormis, kõik läheb hästi. Raha. Midagi hullu sul karta ei ole aga katsu siiski oma kulutusi piirata.

Väike nõuanne: tunne oma piire ja kuula rohkem iseennast.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa suudad oma suhet paremaks muuta, kui sa ise seda tahad. Töö. Sa oled rahutu, sest tunned, et sa ei suuda praeguses olukorras midagi ette võtta. Tervis. Ära unusta, et liikumine aitab sul parandada oma enesetunnet ja tervist. Raha. Ära kuluta kõike korraga, isegi, kui sul on selleks võimalusi. 

Väike nõuanne: sa ei saa kõike oma elus kontrollida ja sellega tuleb leppida.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Su paarisuhtes valitseb harmoonia ja üksmeel. Töö. Sa tunned, et sind ei hinnata piisavalt ja et sa oled väärt midagi paremat. Tervis. Liigu palju, see aitab ka tervist parandada. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: kui sa ei saa midagi muuta, pead sa muutma oma suhtumist. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole