{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 26. november

Foto : unsplash / Rosie Kerr    Jäär Armastus. On v...

Foto : unsplash / Rosie Kerr

 

 Jäär

Armastus. On vaja, et te räägiksite elukaaslasega suud puhtaks. Töö. Täna peaks sind ees ootama rahulik tööpäev. Tervis. Selleks, et energiat juurde saada, pead sa tõesti loobuma suhkrust ja rafineeritud teraviljast. Söö rohkem köögivilju, su tervis muutub paremaks ja sa saad jõudu juurde. Raha. Hetkel on kõik võimalused sinu ees lahti, tegutse targalt. 

Väike nõuanne: kui sa tahad minna ruttu, siis mine üksi, kui sa tahad jõuda kaugele, mine koos teistega.

 

Sõnn

Armastus. Ilmselt tekib täna pingeid teie vahele, su elukaaslane leiab kogu aeg midagi öelda ja sa võtad kõike liiga isiklikult. Töö. Mitte miski ei saa sind peatada, sa tunned end nagu kala vees ja tead, et kõik läheb hästi. tervis. Kui sa olid hiljuti haige, siis ära kurna ennast kohe ära ja ära koorma ennast liigse tööga. Puhka rohkem ja mõtle häid mõtteid. Raha. Parem, kui sa oled praegu kannatlikum ja ei kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ole piisavalt tark, et eemalduda igasugusest rumalusest.

 

Kaksikud

Armastus. Su tunded ja mõtted muutuvad iga hetk. Töö. Tänane päev toob sulle väikeseid võite ja rahuloluhetki. Tervis. Sa kannatad liiga suure pinge all ja vajad rahu. Võta mõni hea raamat, lülita ennast kogu ülejäänud maailmast välja ja tunne ennast hästi. Raha. Su elus on olnud paremaid päevi, seega ära praegu ilmaasjata kuluta.

Väike nõuanne: ära tee kellegist prioriteeti oma elus, kui tema jaoks oled sa lihtsalt üks võimalus.

 

Vähk

Armastus. Õhk on pingeline. Kõige parem on hoida praegusel hetkel vahemaad ja mitte öelda asju, mis võivad muuta olukorda hullemaks. Töö. Võta oma kolleegide nõuandeid kuulda. Tervis. Sa oled heas vormis, valmis liigutama mägesid. Selleks, et end mitte vaimselt ära kurnata, katsu spordiga tegeleda. Raha. Rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: kui sa tahad midagi ära teha, pead sa selle nimel pingutama.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Ära sea teistele nii suuri nõudmisi ja katsu olla järeleandlikum. Töö. Sa leiad lahenduse ühele keerulisele probleemile. Tervis. Kui sa pead kinni tervislikust eluviisist ja ei kurna ennast ära, läheb kõik hästi. Raha. Hoidu suurematest tehingutest praegusel perioodil.

Väike nõuanne: ära vaidle rumalatega.


Neitsi horoskoop

Armastus. Sa ei saa oma elukaaslasest aru, ta ärritab sind üha rohkem. Töö. Sa leiad vahendeid, mis aitavad sul karjääri teha. Tervis. Hoidu rasvasest toidust ja alkoholist, su organism vajab puhkust. Raha. Ära muretse liiga palju raha pärast, su probleemidele tuleb lahendus.

Väike nõuanne : asjad ei tee sind õnnelikuks.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sa mõtled rohkem selle peale, miks su eelmine suhe ei toiminud. Töö. Edu saadab sind täna kõikides su ettevõtmistes ja see muudab sind enesekindlamaks. Tervis. Hoolitse oma tervise eest ja luba endale rohkem puhkust. Raha. Mõned materiaalsed probleemid võivad tekkida aga õnneks tuleb lahendus ruttu.

Väike nõuanne: ära pea liiga kalliks asju, vaid inimesi enda ümber.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Mõtle rohkem oma sõnade ja tegude tagajärjele enne, kui sa midagi teed. Töö. Sul on hetkel väga head tulevikuväljavaated. Ära riku neid ära. Tervis. Hoidu liigsest liha tarbimisest, selle asemel eelista köögivilju. Raha. Ära kuluta praegu liiga palju, paremad ajad ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: selleks, et saada häid sõpru, pead sa ise kõigepealt selline olema.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Su paarisuhted on olnud paremaid päevi. Katsu rohkem oma kallimaga aega veeta ja teie suhe muutub paremaks. Töö. Sind kiidetakse ja see motiveerib sind veelgi rohkem. Tervis. Sa võid endale lubada head ja paremat mõnikord, tähtis on, et sa oskaksid piiri pidada. Raha. Praegused ajad ei ole kõige paremad. 

Väike nõuanne: naerata ja elu naeratab vastu.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Arusaamatused ja lahkhelid rikuvad teie suhet. Töö. Kaalu iga oma otsust hoolikalt. Tervis. Isegi, kui sul on vähe vaba aega, pead sa hoolitsema oma tervise eest ja leidma aega liikumiseks. Raha. Katsu hoida kokku nii palju, kui võimalik.

Väike nõuanne: elu on liiga lühike selleks, et muretseda asjade pärast, mis pole seda väärt.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Eelmine nädal oli palju ilusam ja rahulikum, nüüd võivad tekkida mõned pinged. Töö. Hea edu saadab sind, sa aitad töökaaslastel paar suuremat probleemi lahendada. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Hoidu kulutustest, kui sa ei taha hiljem kahetseda oma kergemeelsust.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva ära rikkuda.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Katsu paremini suhelda. Töö. Otsi häid ja huvitavaid võimalusi. Tervis. Väike puhkus ei teeks sulle halba. Katsu iseenda eest paremini hoolitseda. Raha. Väldi rahalisi tehinguid vähemalt täna.

Väike nõuanne: kui sa hakkad mõtlema rohkem selle peale, mida sa tahad ja mitte sellele, mida sa ei taha, muutub kogu su elu paremaks. 

 

Kommentaare ei ole