{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 12. november

  Foto : unsplash / Gaelle Marcel Jäära horoskoop A...

 

Foto : unsplash / Gaelle Marcel

Jäära horoskoop

Armastus. Täna peaks eriti palju armastust õhus olema. Töö. Töökaaslastega võivad tekkida konfliktid. Tervis. Täna peaksid sa rohkem oma tervise eest hoolitsema. Raha. Rahaprobleemid ei tohiks sulle täna muret valmistada.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt ja ära ärritu nii palju.

 

Sõnni horoskoop

Armastus. Sinu elus on algamas väga ilus periood. Töö. Võta asju rahulikult ja ära ärritu, kui sa näed, et mõni inimene ei tule oma tööga nii hästi toime, kui sina. Tervis. Katsu oma tervise eest paremini hoolitseda, liigu rohkem ja ära unusta vitamiine. Raha. Tõenäoliselt tuleb sul täna mitu head mõtet, katsu need kohe ellu rakendada, nii võid sa oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada.

Väike nõuanne: pane prioriteedid oma elus paika.

 

Kaksikute horoskoop

Armastus. Mõned teie seast otsivad oma ellu vaheldust ja võivad minna kergema vastupanu teed. Töö. Sul on raske oma rutiinset tööd teha, sa tunned igavust ja tead, et oled väärt paremat. Tervis. Viimasel ajal vaevavad sind masendushood ja tujulangus. Katsu rohkem liikuda ja spordiga tegeleda. Raha. Praegu on kõige õigem aeg oma rahaasjadega tegelemiseks, katsu leida võimalusi raha paremaks paigutamiseks või investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ainult sinust endast sõltub see, kas sa viid oma eesmärgid ellu või mitte. Kõik on sinu enda kätes.

 

Vähi horoskoop

Armastus. Kas väike flirt on petmine või ei? See on küsimus, mille üle sa pead murrad. Töö. Sul on tunne, et ülemused pole sinu tööga rahul. Oleks hea, kui sa sellest nendega räägiksid otse. Suhtlemine on kõige alus ja seda isegi töö juures. Raha. Su rahaasjad paranevad märkimisväärselt ja see teeb sul tuju heaks.

Väike nõuanne: mõtle alati enne, kui midagi ütled. 

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt leiab täna aset üks oluline kohtumine. Töö. Töö juures valitsev õhkkond on pingeline ega tõota midagi head. Mõned viivitused võivad tekkida, suhe töökaaslastega ei ole just kõige parem. Ära võta asju isiklikult ning oota paremaid aegu. Tervis. Hoia oma nägemist ning ära vaeva oma silmi vaadates liiga palju ekraane. Raha. Tähed aitavad sul olla ettenägelikum ning leida paremaid võimalusi, et oma rahaasju parandada.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha.

 

Neitsi horoskoop

Armastus. Armuelus peaks sind saatma head edu praegusel hetkel. Töö. Hetkel on töö juures kiired ajad ja see on üsna väsitav. Katsu säilitada rahu igas olukorras. Tervis. Sa oled väsinud viimasel ajal ja kui sa ei taha migreenihoogude all kannatada, pead sa rohkem vett jooma. Raha. Tõenäoliselt suureneb sul sissetulek juba üsna varsti. 

Väike nõuanne : mõtle rohkem häid mõtteid ja su elu muutub paremaks. 

 

Kaalude horoskoop

Armastus. Täna läheb kõik rahulikult, sa tunned end hästi ja oled üsna õnnelik. Töö. Ära sekku teiste probleemide lahendamisse, tegele ainult oma asjadega, nii on kõige parem. Tervis. Selle asemel, et päev otsa mõtelda musti mõtteid, mõtle ainult headele asjadele. Nii paraneb ka su tervis. Raha. Oma rahaasjade pärast ei ole sul vaja praegu muretseda. 

Väike nõuanne: vaikimine on kuld ja rääkimine hõbe. 

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt avaldab keegi sulle täna armastust. Töö. Sa võid kuulda väga ühte väga olulist infot. Tervis. Praegusel hetkel ei ole sa kõige paremas vormis, katsu rohkem oma tervise eest hoolitseda. Raha. Rahaprobleeme sul täna ette tulla ei tohiks.

Väike nõuanne: ära suru oma tahtmist iga hinna eest läbi, katsu olla mõistvam. 

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Täna lubad sa endal olla lihtsalt õnnelik. Töö. Hoolimata sellest, et sa oled muidu küll julge ja muretu, ei tea sa hetkel, mida tulevik sulle toob. Tervis. Kui sa piisavalt ei puhka, siis kurnad sa oma tervise täiesti ära. Raha. Õnneks peaksid su rahaasjad praegu korras olema.

Väike nõuanne: positiivne meel tagab sulle positiivse elu.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Kõik läheb lõpuks ometi hästi. Te olete kallimaga samal lainel. Töö. Suhe ülemusega ei ole just kõige parem, ära oota, et asjad ise laabuma hakkavad, katsu leida võimalus, et sellest rääkida. Tervis. Muuda juba täna oma eluviisi paremaks, sest su stressirohke elu ei tee su tervisele head. Raha. Peale suuremaid kulutusi võid sa oodata suuremaid sissetulekuid. 

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva ära rikkuda.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Üks ootamatu kohtumine võib aset leida. Töö. Isegi, kui su praegune töö ei paku sulle täit rahuldust, kaalu kõik korralikult läbi, enne, kui sa lahkumisavalduse kirjutad. Tervis. Hetkel vaevavad sind uneprobleemid ja selle tõttu tunned sa suuremat väsimust. Raha. Väga head võimalused tekivad sulle täna, millest sa ei osanud isegi unistada.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks teiste ega iseenda suhtes.


Kalade horoskoop

Armastus. Suhe kallimaga on praegu väga hea ja rahulik. Töö. Töö juures on algamas natuke pingelisem periood. Tervis. Kui sa tunned, et sa oled väsimust ja energiat ei ole, siis katsu süüa rohkem köögivilju ja liigu rohkem. Raha. Mitte ükski planeet ei ohusta su rahaasju, kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: ole sihikindlam ja vii oma eesmärgid ellu. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole