{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 14. november

  Foto : unsplash / Julia Solonina Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Julia Solonina

Jäära horoskoop

Armastus. Peale seda ilusat nädalat, võivad pilved hakata kogunema sinu ja su elukaaslase seni nii muretusse ja rahulikku taevasse. Sa muutud umbusklikuks ja kahtlustavamaks. Töö. Sul on vähe vaba aega ja töö juures valitsev õhkkond ei ole just kõige parem. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa võid leida võimalusi, mille abil oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ole rahulikum ja ära ärritu nii palju. 


Sõnni horoskoop

Armastus. Ära pane teiste pähe enda mõtteid ja ära süüdista neid selles, mida nad teinud pole. Töö. Katsu lahendada jooksvad probleemid ning vaata järele, millest on alguse saanud pinged sinu ja teiste vahel. Tervis. Ära unusta, et liikumine on tervise ja ilu pant. Raha. Hea õnn saadab sind praegu, unista suurelt.

Väike nõuanne: ära lükka kõike homse peale.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Sa leiad end jällegi mõtlemast oma endise armastuse peale. Töö. Täna ei tule just kõige erakordsem päev ja midagi märkimisväärset juhtumas ei ole. Tervis. Selle asemel, et hommikust õhtuni muretseda ja elada pidevas stressis, võiksid sa rohkem liikuda ning tegeleda spordiga. See aitab sul mõtetes korda luua. 

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu.


Vähi horoskoop

Armastus. Viimane aeg on plats puhtaks teha. Töö. Tõenäoliselt saad sa väga huvitavaid pakkumisi. Tervis. Sul on vaja energiat juurde ja selle jaoks pead sa oma toitumist muutma. Vitamiinikuur kuluks praegusel hetkel ära ja samuti ära unusta palju liikuda. Raha. Su rahaprobleemid peaksid hakkama lõpuks ometi kaduma.

Väike nõuanne: vali, kellega sa suhted.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Enne, kui sa midagi ütled või teed, mõtle, mida see võib endaga kaasa tuua. Töö. Üks oluline sündmus muudab täna asjade käiku. Tervis. Sa oled viimasel ajal söönud rohkem, kui vaja ja nüüd kannatab selle all su tervis ning sa ise oled väsinud. Edaspidi vali, mida sa oma taldrikusse paned. Kui sa tahad, et su enesetunne paraneks, siis sööd rohkem värsket ja ära unusta liikuda. Raha. Sa võid endale midagi ilusat lubada.

Väike nõuanne: ole ettenägelikum.

 

Neitsi horoskoop

Armastus. Täna võib tekkida väike võimuvõitlus. Töö. Sinu ümber võib täna juhtuda huvitavaid asju, hoia silmad ja kõrvad lahti. Tervis. Sa pead tõsiselt mõtlema oma eluviisi muutmise peale. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema ja sa võid endale juba varsti lubada suuremaid kulutusi.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla.

 

Kaalude horoskoop

Armastus. Täna läheb kodus vaidluseks tühiste asjade pärast. Töö. Sa ei ole hetkel motiveeritud ja sul on raske täita oma tavapäraseid töökohustusi. Tervis. Tõenäoliselt kannatad sa unetuse all ja oled väsinud ning närvilisem, kui tavaliselt. Selleks, et paremini magada, võiksid sa õhtul jooksma minna. Tervis. Rahaasjades saadab sind praegu hea õnn. Kõik kinnisvaraga seotud tehingud on soositud. 

Väike nõuanne: ära nuta minevikku taga.

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Sa oled liiga nõudlik ja kangekaelne. Olgem ausad, sinuga ei ole kerge koos elada. Töö. Sa pead lahendama suuremat sorti probleemid täna. Tervis. Sa magad halvasti viimasel ajal ja ei puhka välja. Raha. Rahaprobleeme sul praegu olla ei tohiks.

Väike nõuanne: ära oota teistelt nii palju, kui sa ei taha pettuda.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Üks sündmus muudab sinu igapäevast elu. Töö. Sul on väga head tulevikuväljavaated hetkel. Tervis. Katsu midagi teha, mis aitaks sul väsimusest üle saada, puhka rohkem päeva jooksul ja heida varem magama. Raha. Tõenäoliselt suudad sa lahendada mõned oma rahaprobleemid.

Väike nõuanne: ära vaidle nendega, kes nagunii kuulevad ainult seda, mida nad kuulda tahavad.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Sa ei taha olla üksi. Töö. Praegu on hea hetk karjääri tegemiseks. Tervis. Sa võid end ära kurnata, kui sa ei õpi puhkama. Raha. Väga head võimalused avanevad sulle peatselt.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja, mida sa mõtled, mõnikord on parem hoida asju enda teada.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa tunned end veelgi üksikumana ja sa ei tea enam, kust armastust otsida. Töö. Sa oled enesekindlam ja tead oma väärtust. Tervis. Hoolitse täna oma tervise eest rohkem. Raha. Sa võid olla rahulik ja muretu.

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel.


Kalade horoskoop

Armastus. Võta midagi ette, et rutiini ei tekiks sinu paarisuhtesse. Töö. Sa võid suuri asju korda saata ning sellega teiste tunnustust ära teenida. Tervis. Su tervis ei ole hetkel just kõige parem, hoolitse enda eest rohkem. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind praegusel perioodil.

Väike nõuanne: ära unusta kellele sa räägid ja mida sa räägid. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole