{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 4. november

Foto : unsplash / Jakob Owens   Jäära horoskoop Arm...

Foto : unsplash / Jakob Owens

 

Jäära horoskoop

Armastus. Võib juhtuda, et sinu suurimad soovid täituvad täna. Töö. Sa oled ettevõtlik ja paistad silma enesekindluse poolest. Tervis. Katsu midagi väsimuse vastu ette võtta ja puhka iga kord, kui selleks võimalus avaneb. Õhtul heida kindlasti varem magama. Raha. Su majanduslik olukord hakkab paranema, sa oled selle ka ära teeninud. 

Väike nõuanne: kuluta oma energiat targalt.


Sõnni horoskoop

Armastus. Praegu peaks su elu selles valdkonnas olema üsna ilus ja muretu. Töö. Sul on tunne, et kõik su ettevõtmised õnnestuvad ja et sind on ees ootamas ilus tulevik. Tervis. Hoia ennast rohkem ja ära kurna ennast täna ära. Raha. Sa võid saada ootamatust kohast raha täna.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju ja hoia oma hingerahu.


Kaksikud

Armastus. Praegusel hetkel on su harmooniline ja õnnelik. Töö. Planeedid aitavad sul edu saavutada. Tervis. Tõenäoliselt tunned sa suuremat väsimust täna. Jälgi oma toitumist ning katsu rohkem puhata. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: ära vaeva ennast sellega, mida sa nagunii muuta ei saa.


Vähi horoskoop

Armastus. Jupiter kaitseb sinu armuelu hetkel ja seega peaks kõik hästi minema. Töö. Sul avaneb võimalus pühkida kõik takistused oma teelt ja saata suuri asju korda. Tervis. Ära söö liiga palju, selle asemel katsu rohkem liikuda. Raha. Su rahaasjad hakkavad juba varsti paremaks muutuma.

Väike nõuanne: kõike ei saa ette näha ja planeerida.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Sõbrad tutvustavad sulle täna ühte toredat inimest, kes sinu vastu suuremat tähelepanu üles näitab. Töö. Tegele oma projektidega, täna saadab su ettevõtmisi hea edu. Tervis. Hoia oma tervist rohkem täna. Raha. Sul on väga head väljavaated.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika.


Neitsi horoskoop

Armastus. Selle perioodi lõpus peaks aset leidma üks väga romantiline kohtumine. Töö. Sa suudad lahendada kõik probleemid ja takistused. Tervis. Ära kurna ennast ära ja ära pinguta trenni tehes üle. Raha. Sa võid saada täna suurema summa raha täiesti ootamatust kohast.

Väike nõuanne: hoolitse täna rohkem oma pere eest, nad on seda väärt.


Kaalude horoskoop

Armastus. Ära unusta, et suhtlemine on kõige alus. Suhtlemine tähendab aga seda, et lastakse ka teisel inimesel rääkida ning arvestatakse ka tema arvamusega. Töö. Sa võid saada väga hea tööpakkumise täna. Tervis. Võiks öelda, et sul on olnud paremaid aegu. Raha. Sul avaneb võimalus oma majandusliku olukorra parandamiseks.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg sellele, mis valesti on ja tee iseendaga rahu.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Praegune  õhkkond peaks olema täis sensuaalsust ja õrnust. Töö. Sul võivad tekkida väga head ideed täna. Tervis. Kui sul peaks olema uneprobleeme või on sul raske oma stressiga toime tulla, siis katsu mediteerida või tegeleda joogaga. Raha. Sa võid hakata vaikselt suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: vaikus on ka vastus.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Praegu peaksid su elus olema rahulikud ajad. Töö. Just töö juures avaneb sul võimalus silma paista ja oma oskusi proovile panna. Mitte miski ei peata sind. Tervis. Katsu oma stressi taset alandada, kui sa ei taha, et see su tervisele pikapeale hakkaks. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: ära unusta, et sõnad on teinekord nagu kahe teraga mõõk.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Praegune periood peaks olema rahulik ja su suhe kallimaga harmooniline. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, sa võid saada häid uudiseid. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära, katsu rohkem puhata. Raha. Su majanduslik seis paraneb vaikselt ja see on hea.

Väike nõuanne: õpeta teisi läbi oma tegude, mitte läbi oma sõnade.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Tänane õhtupoolik võib tulla eriti romantiline. Töö. Su tööalane elu peaks hakkama paranema, tõenäoliselt avaneb võimalus karjääri teha. Tervis. Katsu oma stressi maandada ja ära muretse nii palju. Raha. Probleemid hakkavad õnneks lahenema. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju ja su elu muutub paremaks.


Kalade horoskoop

Armastus. Praegusel perioodil peaks sul palju õnne armastuses olema. Töö. Sind ja su tööd hinnatakse vääriliselt ja tõstetakse esile. Tervis. Väikesed terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Väga head väljavaated tekivad lähitulevikus.

Väike nõuanne: sa võid palju suuremaid asju korda saata, kui sa ainult tahad.

Kommentaare ei ole