{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 25. november

  Foto : unsplash / Pietro De Grandi  Jäär Armastus...

 

Foto : unsplash / Pietro De Grandi

 Jäär

Armastus. Praegusel perioodil ei liiguta sa lillegi selle jaoks, et oma paarisuhet paremaks muuta. Sa oled liiga hõivatud muude muredega. Töö. Sa sulandud paremini kollektiivi ja ei taha iga hinna eest oma tahtmist teha. Tervis. Kui sa oled otsustanud hakata spordiga tegelema, siis on praegu selleks kõige õigem aeg, nii parandad sa samaaegselt oma vaimset ja füüsilist tervist. Raha. Õige aeg selleks, et paluda suuremat töötasu.

Väike nõuanne: kõik oleneb vaarenurgast.


Sõnni horoskoop

Armastus. Sind tõmbab see, mis ei ole sinu oma. Töö. Kõik läheb hästi, sulle usaldatakse suuremaid ja vastutusrikkamaid töökohustusi ja see motiveerib sind veelgi rohkem. Tervis. Sa võid tunda end närvilisemana, sest sa ei maga hästi viimasel ajal. Raha. Maksa arved õigeaegselt ära. 

Väike nõuanne: vaata alati ettepoole


Kaksikute horoskoop

Armastus. Ära pane teiste pähe enda mõtteid. Töö. Sa kuuled häid uudiseid, mis puudutavad su tulevikku. Tervis. Ära istu iga õhtu teleka ees. Raha. Hoidu liiga suurtest tehingutest täna.

Väike nõuanne: ära võta asju nii tõsiselt. 


Vähi horoskoop

Armastus. Sa oled muutunud ligipääsmatuks. Töö. Kõik läheb väga hästi, sa oled ettevõtlik ja leiad lahenduse igale probleemile. Tervis. Kui sa hakkaksid regulaarsemalt sporti tegema ja võimlema, paraneks nii vaimne, kui füüsiline tervis.Raha. Mõned suuremad kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul enda päeva ära rikkuda.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Ära unusta oma paarisuhte eest hoolitseda, see on nagu taim, mis vajab kastmist. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su pingutused vilja kandma. Tervis. Su enesetunne ei ole praegusel ajal just kõige parem, katsu rohkem liikuda, see aitab mõtteid vahetada ning luua peas korda. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: usalda esimest muljet.


Neitsi horoskoop

Armastus. Omavaheline läbisaamine ei ole just kõige parem. Ole valmis järeleandmisi tegema. Töö. Sa oled veelgi ambitsioonikam ja tead, mida sa tahad. Tervis. Katsu oma tervise eest rohkem hoolitseda ja ära kurna ennast ära. Raha. Ole mõistlik ja katsu kokku hoida. 

Väike nõuanne: ära muretse homse pärast ja naudi tänast päeva. 


Kaalude horoskoop

Armastus. Nii palju muretsedes ja kõiges kaheldes väsitad sa ainult iseennast ära. Töö. Hea päev on sind täna ees ootamas. Tervis. Sa oled vastuvõtlikum külmetushaigustele, hoia ennast soojas. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära räägi kõigele sellest, mis su elus toimub.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Sa oled väsinud sellest, et pead kogu aeg pettuma. Töö. Sa avaldad töökaaslastele muljet ja sinu tulemustega ollakse rahul. Tervis. Hoia oma südant ja katsu rohkem puhata. Raha. Rasked ajad peaksid mööda saama.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla ja ära kaota lootust.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Sul on raske hoida keelt hammaste taga ja sa ütled välja kõik, mida sa mõtled. Sinu suhtele see aga head ei tee. Töö. Näe kaugemale. Tervis. Hoidu stressist, see ei tee su tervisele head. Raha. Ole ootamatusteks valmis.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat vaidluste peale.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Rahaprobleemid võivad tekitada probleeme. Töö. Kõik läheb hästi, jätka samas vaimus. Tervis. Liigu rohkem. Raha. Katsu mitte kiusatustele järele anda.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu. 


Veevalaja horoskoop

Armastus. Su mõtted tegelevad praegu muude probleemidega ja sa ei leia isegi aega, et oma elukaaslasega rääkida. Töö. Sa võid huvitavaid asju kuulda täna. Tervis. Sa oled muutunud liiga negatiivseks ja see mõjutab su elu kvaliteeti. Katsu muuta oma mõtteid enne, kui see muutub harjumuseks. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: katsu vabastada end minevikuga seotud probleemidest.


Kalade horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt tekib täna võimalus rääkida kõik südame pealt ära. Töö. Sa saad tegeleda sellega, mis on sinu jaoks kõige tähtsam. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ära unusta, et inimsuhted on asjadest palju tähtsamad.

Kommentaare ei ole