{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 27. november

  Foto : unsplash /Dilyara Garifullina  Jäär Armast...

 

Foto : unsplash /Dilyara Garifullina

 Jäär

Armastus. Su elu peaks võtma romantilisema suuna. Töö. Täna võid sa kuulda nii häid, kui halbu uudiseid. Tervis. Hoia oma tervist rohkem, liigne stress ei tee sulle head. Raha. Kui sa õpiksid rohkem kokku hoidma, muutuksid su rahaasjad paremaks.

Väike nõuanne: töö ja emotsioonid ei sobi kokku. 

 

Sõnn

Armastus. Ükski probleem ei tohiks täna sinu paarisuhet ohustada. Töö. Sa ei ole oma tulemustega rahul. Tervis. Sa tunned suuremat väsimust ja energiapuudust. Raha. Pea oma eelarvest kinni, kui sa ei taha halbu üllatusi kaasa saada. 

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

 

Kaksikud

Armastus. Mine nädalavahetuseks kusagile ja sa kohtud oma elu armastusega. Töö. Ära käitu liiga impulsiivselt ning ära muutu töö juures emotsionaalseks. Tervis. Kui sa tunned, et tervis ei ole praegu just kõige tugevam, siis katsu teha läbi vitamiinikuur. Raha. Täna pole kõige päev laenu võtmiseks.

Väike nõuanne: sinu enda sees on peidus suur jõud, mis on võimeline imesid korda saatma. Kasuta seda targalt ära.

 

Vähk

Armastus. Täna võib leida aset üks unustamatu kohtumine, mille tulevik sõltub sinu enda tahtest. Töö. Töö juures valitseb ebakindel õhkkond, mõned viivitused ja keerulised olukorrad võivad tekkida. Tervis. Hoia oma tervist rohkem täna ja ära söö rohkem, kui vaja. Raha. Väldi kahtlasi tehinguid.

Väike nõuanne: õnn on valikute küsimus.

 

 

 

Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle meeldivaid üllatusi. Vallalisi saadab hea edu. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida, mis võtavad ära su hingerahu. Tervis. Sa oled liiga närviline ja seda osalt selle tõttu, et sa ei maga piisavalt. Raha. Katsu oma kulutusi piirata, sest su olukord ei ole praegu kõige parem. 

Väike nõuanne: ole rõõmus ja su ellu tuleb rohkem paremaid päevi.


Neitsi

Armastus. Tõenäoliselt kuuled sa midagi eriti ilusat täna, mis teeb su südame rõõmsaks. Töö. Sul on raskusi keskendumisega ja sa ei suuda tänase päeva lõppu ära oodata. Tervis. Viimasel ajal käivad sul masendushood peal ja sa ei tea, mida teha, et oma tuju tõsta. Võib-olla aitaks selle vastu, kui sa hakkaksid rohkem liikuma või tegeleksid spordiga. Raha. Väldi suuremaid kulutusi, aeg ei ole selleks kõige parem. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem sellele, mida sa tahaksid, kui sellele, mida sa ei taha.


Kaalud

Armastus. Ära anna kiusatusele järele, üheöösuhted ei too sulle midagi head kaasa. Töö. Sul on tunne, et ülemused pole su tööga rahul ja see paneb sind muretsema. Katsu leida võimalus asjad selgeks rääkida. Tervis. Ära söö liiga palju ja piira magusa tarbimist, sest see ei ole su tervisele hea. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: austa iseennast ja ära veeda oma aega nendega, kes panevad sind ennast halvasti tundma.


Skorpion

Armastus. Sa veedad rohkem aega oma elukaaslasega. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Võib-olla nahaprobleemid võivad muret tekitada, tõenäoliselt on põhjuseks liigne stress sinu elus. Raha. Täna sa ilmselt lotoga ei võida.

Väike nõuanne: tee teistele seda, mida sa tahaksid, et sulle tehtaks.

 

 


Ambur

Armastus. Uue nädala alguses kohtud sa tõenäoliselt oma hingesõbraga. Töö. Ära lase enda meeleolu teiste kriitikast rikkuda ja ära võta kõike liiga isiklikult. Tervis. Sa oled liiga närviline ja pead leidma võimaluse, kuidas oma pingeid maandada. Raha. Katsu olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: kõik saab korda. 


Kaljukits

Armastus. Jupiter ise kaitseb su paarisuhet. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida aga ei midagi ületamatut. Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma viimasel ajal. Katsu oma söögiisu taltsutada. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel, ole kannatlik.

Väike nõuanne: ilus päev algab ilusate mõtetega.


Veevalaja

Armastus. Ilus õhtu on sind täna ees ootamas. Töö. Räägi julgelt oma plaanidest, praegu on selleks kõige õigem aeg. Tervis. Selle asemel, et kogu aeg muretseda, mõtle häid mõtteid ja su keha on sulle selle eest tänulik. Stress nõrgestab immuunsust ja muudab keha vastuvõtlikumaks haigustele. Raha. Ära laena sõpradele raha, muidu jääd mõlemast ilma.

Väike nõuanne: kõik su unistused võivad täituda, kui sul on enesel piisavalt julgust.


Kalad

Armastus. Täna peaks õhus olema palju armastust. Töö. Ole ettevaatlikum, kontrolli kõike, mida sa ütled ja teed. Tervis. Praegu peaksid sa tegema läbi vitamiinikuuri, mis aitaks su tervist turgutada. Raha. Katsu paremini oma asju organiseerida. 

Väike nõuanne:  elu muutub ilusamaks ja paremaks, kui sa õpid nägema teistes inimestes head.






Kommentaare ei ole