{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 13. november

  Foto : unsplash / Sarah Shull Jäära horoskoop Arm...

 

Foto : unsplash / Sarah Shull

Jäära horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt naudid sa täna lihtsalt oma elu. Ka vallalistel pole vaja kurta. Töö. Ära tegele liiga paljude asjadega korraga, su mõtted on hetkel mujal ja sul on raskusi keskendumisega. Tervis. Viimasel ajal magad sa liiga vähe ja võid selle tõttu tunda suuremat väsimust. Raha. Mõned materiaalsed probleemid võivad tekkida, võimaluse korral väldi suuremaid kulutusi. 

Väike nõuanne: jää igas olukorras rahulikuks. 


Sõnni horoskoop

Armastus. Üks täiesti ootamatu kohtumine võib täna aset leida, mis pöörab su elu pea peale. Töö. Sinu karjääri suhtes jäävad planeedid hetkel täiesti neutraalseks. Tervis. Katsu rohkem oma tervise eest hoolitseda ning vabane üleliigsetest kilodest. Raha. Valva oma rahaasju paremini ja ära ole hooletu, see võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: kasuta oma energiat targalt.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Võimalik, et täna kohtud sa inimesega, kellega sul tekib kohe hingeline side. Töö. Praegune periood ei ole just kõige parem selleks, et rääkida palgatõusust. Tervis. Sa oled heas vormis ning tunned end hästi. Raha. Katsu raha kõrvale panna ja ära kuluta kõike ära.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööasju ja armastust.


Vähi horoskoop

Armastus. Praegusel perioodil peaks sinu elus olema käes väga õnnelik ja rahulik aeg. Töö. Lahenda kiiremas korras suuremad probleemid ning erimeelsused, mis sul võivad mõnede töökaaslastega olla. Tervis. Tasakaalukas toitumine muudaks su tervist palju paremaks. Raha. Täna oleks hea, kui sa ei tegeleks investeerimisega.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimestega, kes seda väärt pole.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Täna peaks õhus olema palju armastust. Töö. Sul võivad täna tekkida väga head ideed, rakenda need kohe ellu. Tervis. Viimasel ajal oled sa olnud natuke haiglasem, nüüd peaksid aga terviseprobleemid kaduma hakkama. Raha. Võib-olla külastab väike rahaingel sind täna.

Väike nõuanne: ole rõõmus ja kõik läheb hästi.


Neitsi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt naudid sa rohkem, kui kunagi varem oma elu. Töö. Sa tunned suuremat stressi ja väsimust. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Sa katsud leida võimalusi, kuidas suurendada oma sissetulekuid.

Väike nõuanne: ära vaidle nendega, keda teiste seisukoht ei huvita.


Kaalude horoskoop

Armastus. Võib juhtuda, et sinu suurimad soovid täidetakse. Töö. Kõik läheb täna ilma probleemideta. Katsu ise hoida häid suhteid töökaaslastega. Tervis. Täna ei ole sul vaja oma tervise pärast muretseda. Raha. Sul on raske kokku hoida ja sul on tunne, et raha lihtsalt kaob su sõrmede vahelt. 

Väike nõuanne: ka endale antud lubadustest tuleb kinni pidada.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Sa veedad rohkem aega teki all koos kallimaga. Töö. Su töö ei paku sulle enam nii palju huvi, kui varem. Sa täidad oma töökohustusi ilma suurema rõõmuta. Tervis. Täna võiksid sa rohkem liikuda ja tegelda spordiga. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: ära vaidle teistega tühiste asjade pärast.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Sa oled oma eluga praegusel hetkel rahul. Töö. Tee oma tööd aga pea samal ajal silmas, mis sinu ümber toimub. Tervis. Tänane päev tuleb täiesti rahulik ja muretu tervise seisukoha pealt. Raha. Täna võid sa saada väga häid uudiseid seoses rahaga.

Väike nõuanne: ära sekku teiste asjadesse nii palju ja tegele oma eluga.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Täna võib üks ilus kohtumine sinu elus aset leida. Töö. Ole nõudlikum ja jää oma arvamuse juurde. Tervis. Katsu tervislikumalt elada ja ära söö liiga palju. Raha. Katsu rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: ära räägi kõikidele oma eraelust.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa hoolitsed täna rohkem oma kallima eest ja näitad talle välja, kui palju sa temast hoolid. Töö. Väga head edu saadab sind tööasjades täna. Tervis. Täna peaksid sa olema terve ja heas vormis. Raha. Katsu hoiduda liigsetest kulutustest ja ole valmis ootamatusteks.

Väike nõuanne: armasta ennast rohkem.


Kalade horoskoop

Armastus. Praegusel perioodil peaksid sa olema väga õnnelik. Töö. Ära tegele liiga paljude asjadega korraga. Tervis. Sa oled hetkel heas vormis, tõused vara ja lähed hilja magama, energiast sul juba puudu ei tule. Raha. Viimasel ajal oled sa rohkem kulutama hakanud, aktsu edaspidi mõistlikumalt oma rahaga ümber käia. 

Väike nõuanne: unusta üheks päevaks kõik oma mured.

Kommentaare ei ole