{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 10. november

Foto : unsplash / Jessica Lewis    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Jessica Lewis

 

 Jäära horoskoop

Armastus. Ära muutu liiga nõudlikuks ja autoritaarseks oma paarisuhtes, ole paindlikum ning järeleandlikum nii oma laste, kui elukaaslase suhtes. Töö. Tõenäoliselt tekib üks tähtis probleem, millele sa pead lahenduse leidma võimalikult ruttu. Hoidu konfliktsetest olukordadest ja hoia eemale kõikidest neist, kellel on sinu vastu eelarvamusi. Tervis. Terviseprobleemid ei tohiks sulle täna peavalu valmistada ja seda parem. Raha. Sa võid ise arvata, et organiseerid oma rahaasju hästi aga kas kas kõik su kulutused on ikka vajalikud? 

Väike nõuanne: ära pööra tähelepanu teiste kriitikale.


Sõnni horoskoop

Armastus. Praegusel hetkel tekitab see teema sinu elus pigem muret ja peavalu. Töö. Ära tegele mitme probleemiga korraga, võta kõigepealt üks asi käsile ja vii see lõpuni. Vastasel korral võivad mõned detailid jääda kahe silma vahele. Raha. Ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: mis siis saab, kui sa lubad endale natuke puhkust ja lõpetad muretsemise? 


Kaksikute horoskoop

Armastus. Unista ja vii oma unistused ellu, võimatuid asju ei ole olemas, kui tähed sulle head õnne soovivad. Töö. Võib juhtuda, et sa satud natuke delikaatsesse olukorda ja pead väga diplomaatiliselt käituma. Vali hoolega kõiki oma sõnu, sest ka seintel on kõrvad. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama vaikselt kaduma, ära siiski unusta tervislikult ja mitmekesiselt süüa ning palju liikuda, sinu tervis on sulle selle eest tänulik. Raha. Tõenäoliselt täna sa lotoga ei võida. 

Väike nõuanne: võta ühendust oma lähedastega, nad aitavad sul tagasi leida hingerahu, mida sa praegu vajad.

 

 


Vähi horoskoop

Armastus. Võib juhtuda, et üks tundmatu katsub su tähelepanu võita ja sa ei jää tema suhtes ükskõikseks. Töö. Ära torma ja kiirusta liiga palju, kaalu kõik oma otsused korralikult läbi. Tervis. Sa oled viimasel ajal kurnatud ja peaksid oma tervist natuke turgutama. Raha. Ole ootamatusteks valmis.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat ja aega inimeste peale, kes sind ei vääri.


Lõvi horoskoop

Armastus. Sa oled valmis oma paarisuhet veelgi paremaks ja lähedasemaks muutma. Töö. Tõenäoliselt tuleb sul täna ette viivitusi ning takistusi töö juures. Ära lase oma tuju sellest rikkuda. Tervis. Joo palju vett ning ära unusta liikuda. Nii muudad sa oma tervist paremaks. Raha. Mõned ootamatud probleemid võivad tekkida. Ole ettevaatlik. 

Väike nõuanne: kui elu annab sulle sidruneid, tee limonaadi.


Neitsi horoskoop

Armastus. Sa pead oma kaaslasega tõsiselt rääkima, katsu seejuures säilitada rahu ja olla mõistev. Töö. Sa tunned viimasel ajal igavust ja oled ambitsioonikam. Sa tahad väljakutseid. Tervis. Tänane päev ei tohiks sulle tervisemuresid tekitada, isegi väsimus ei tule sind kimbutama. Raha. Ära torma liiga kergekäeliselt oma raha kulutama.

Väike nõuanne: ära kunagi anna alla.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sa ei talu enam rutiini ja üksluisust ja oled hakanud mõtlema sellele, kuidas oma elu lõbusamaks muuta ning tuua natuke põnevust. Töö. Asjad ei lähe täna sinu tahtmist mööda ja palju raskusi võib tekkida, ära kaota julgust, päeva lõpus laabub kõik. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Sul elus on olnud paremaid aegu. 

Väike nõuanne: ära ole liiga autoritaarne, headusega suudad sa rohkem ära teha.

 

 


Skorpioni horoskoop

Armastus. Ära mängi jaanalindu ja räägi probleemidest. Töö. Hoidu arvete klaarimisest ja ära ütle välja kõike, mida sa ütled. Tervis. Tõenäoliselt ei valmsita tervis sulle täna muret. Raha. Täna võid sa leida võimalusi, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: kui kurb mõte pähe tuleb, siis mõtle kahele asjale, mis sind naeratama panevad.


Amburi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt ei ole suhteprobleemid sinu elus hetkel esikohal. Töö. Mõned takistused ja viivitused võivad tekkida. Tervis. Hoolitse rohkem iseenda eest ja ära tee midagi, mis võiks su südame tervisele halba teha. Raha. Majanduslik olukord on hetkel väga ebastabiilne.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Sa tahad minna vaatama, kas rohi on mujal rohelisem. Töö. Keskendu täna paremini oma töökohustuste sooritamisele, su mõtted on liiga laiali hetkel ja sa võid teha vigu. Tervis. Viimasel ajal tunned sa suuremat väsimust. Raha. Sa võid saada ootamatu rahasüsti täna.

Väike nõuanne: kohandu iga olukorraga ruttu ja säilita alati rahu.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa oled selle inimesega õnnelik. Töö. Tõenäoliselt ootab sind ees tähtis vestlus ülemusega, mis võtab sinu jaoks kasuliku pöörde. Tervis. Tähed saadavad sulle jõudu ja jaksu. Raha. Hoidu suurematest ostudest.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul enda päeva rikkuda.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Sa ootad õhtut, mis tõotab tulla tavalisest romantilisem. Töö. Sul on suuri raskusi keskendumisega täna. Tervis. Sa tunned kerget väsimust aga midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Sa ei suuda kiusatustele vastu panna. 

Väike nõuanne: hinda ja naudi tänast päeva ja ära katsu iga hinna eest teada saada, mida homne päev sulle toob. 

Kommentaare ei ole