{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 15. november

  Foto : unsplash /Jeffrey Wegrzyn Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash /Jeffrey Wegrzyn

Jäära horoskoop

Armastus. Sa tunned end praegusel hetkel hästi ja rahulikult. Töö. Sa oled veelgi ambitsioonikam. Tervis. Praegusel perioodil ei ole su tervis kõige tugevam, katsu enda eest rohkem hoolitseda ja ära kurna ennast ära. Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema, sest rahaasjades saadab sind praegusel hetkel hea õnn.

Väike nõuanne: sa pead õppima asju lõpuni tegema. Sea endale lihtsamad eesmärgid.

 

Sõnni horoskoop

Armastus. Vallaliste jaoks on praegu käes väga hea periood. Töö. Kolleegidelt saad sa täna häid ideid, mida ellu rakendada. Tervis. Planeedid toetavad sind ja terviseprobleemid ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära laena raha välja ja ära võta laenu, praegu pole aeg selleks kõige sobivam.

Väike nõuanne: iga samm viib sind oma eesmärkidele lähemale.

 

Kaksikute horoskoop

Armastus. Kiitusel on imeline mõju, kasuta seda ära. Töö. Mitmed head võimalused avanevad sulle. Tervis. Praegusel perioodil pole su tervis just kõige parem, hoia ennast rohkem. Raha. Sa oled hakanud rohkem kulutama juba selleks, et oma lähedastele meelehead teha. 

Väike nõuanne: katsu teiste inimestega suheldes panna ennast nende asemele, nii mõistad sa paremini teiste tundeid. 

 

Vähi horoskoop

Armastus. Su silmad hakkavad avanema su kaaslase suhtes ja sa ei idealiseeri teda enam nii palju. Töö. Tõenäoliselt on kõik tähele pannud sinu ambitsioonikust, see aga ei tule meeskonnatöös kasuks. Tervis. Sa oled muutunud liiga pessimistlikuks, stress ja muretsemine ei tee aga su tervisele head. Raha. Mõned takistused ja probleemid võivad tekkida. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: unusta kõik oma muremõtted täna.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastus. Üks ootamatu kohtumine võib täna aset leida ja muuta sinu arusaama armastustest. Töö. Üks väga hea võimalus tekib täna, haara sellest kinni ja kasuta ära. Tervis. Tõenäoliselt tunned sa hetkel suuremat väsimust. Raha. Võimalik, et su sissetulekud paranevad.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ära kasutada, mõtle rohkem iseenda peale.


Neitsi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt oled sa hetkel tõesti armunud. Töö. Üks õige info jõuab kohale just sellel hetkel, mil sul seda vaja läheb. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Katsu olla ettenägelikum ja hoia oma raha praegu kokku. 

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul enda päeva ära rikkuda.


Kaalude horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt tuleb tänane õhtu eriti romantiline. Töö. Juba varsti ootab sind ees hea üllatus. Tervis. Isegi, kui sul on väga kiire elu ja vaba aega ei ole palju, siis katsu rohkem liikuda ja tegeleda spordiga. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja koosta eelarve. 

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid ja usu, et kõik on võimalik.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Armastus annab sulle tiivad. Vallalised võivad kohtuda tänava nurgal selle inimesega, keda nad on nii kaua oodanud. Töö. Tänu su kiirele tegutsemisele päästad sa ühe kriitilise olukorra. Tervis. Hoia oma südant ja puhka rohkem. Raha. Hoidu täna suurematest tehingutest.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse homse pärast.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Su päevades peaks olema piisavalt õnne ja armastust. Töö. Väga head karjäärivõimalused tekivad täna. Tervis. Ära unusta puhata ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Tegutsemine toob täna kasu.

Väike nõuanne: usalda iseennast rohkem.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Võta midagi ette, et oma suhet turgutada. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja kõik läheb hästi. Tervis. Selleks, et oma tervist parandada, pead sa rohkem liikuma ja sööma tervislikumalt. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: õpi nägema kõiges head.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Ära ole nii kriitiliselt meelestatud, sa teed ise oma suhtele sellega halba. Töö. Hea edu saadab sind täna, kasuta seda ära. Tervis. Ära muretse nii palju, sa teed ise oma tervisele sellega halba. Raha. Sa oled hakanud rohkem kulutada ja ei tea, kuidas kokku hoida. Koosta eelarve ja hoia kokku suuremate ostude tarbeks.

Väike nõuanne: muretse vähem.


Kalade horoskoop

Armastus. Suur armastus võib tulla su ellu hetkel, mil sa ei oska teda oodata. Töö. Tõenäoliselt tehakse sulle täna väga hea pakkumine. Tervis. Enesetunne ei ole sul küll kõige parem aga tervis on tugev. Raha. Sa oled viimasel ajal palju kulutama hakanud. Katsu nüüd end kokku võtta.

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest.


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole