{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Kari Shea Armastus Paaridele : P...

 

Foto : unsplash / Kari Shea

Armastus

Paaridele : Praegusel perioodil on su tuju pigem halb ja see ei tee head su paarisuhtele. Kodune õhkkond on pingeline ning elektrit täis. See ei ole just kõige ideaalsem aeg kudrutamiseks. Selleks, et olukorda parandada, võiksid sa organiseerida õhtusöögi küünlavalgel.

Vallalised : vallaliste jaoks on praegune periood väga soodne. Kui sa tahad leida endale hingesõpra, pead sa ise olema ettevõtlikum ja julgem. Ära oota, et keegi sind koduseinte vahele otsima tuleks. Juhuslikke kohtumisi ei tohiks sellel nädalal tekkida, katsu ise olla avatum ja suhelda rohkem.


Töö

Sellel nädalal ei tea sa ise ka, mida sa tahad, kas sa tahad rahulikult oma tööd teha või teha karjääri. Sa oled küll ambitsioonikas aga mõnikord tekib sul tunne, et sa ei saagi kunagi paremale kohale ja sul pole mõtet isegi pingutada. Ära anna alla ja pea nõu targemate inimestega.

 

 


Tervis

Sellel nädalal võivad su närvid sind proovile panna. Sul on raske rahulikuks jääda ning see mõjutab kogu su elu. Katsu tegeleda spordiga, sest see aitab luua mõtetes korda ning parandab ka üldist tervist. 


Raha

Ole sellel nädalal eriti ettevaatlik oma rahaasjadega, sest sa oled liiga optimistlikult häälestatud ja kipud rohkem kulutama. See ei tee su rahaasjadele head. Väldi suuremaid tehinguid, sest see võib sulle endale suurt kahju kaasa tuua.

Kommentaare ei ole