{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa magad parema või vasaku külje peal? Vaata, mida uuringud selle kohta ütlevad

  Foto : unspalsh / bruce mars Kas sina magad parema või vas...

 

Foto : unspalsh / bruce mars

Kas sina magad parema või vasaku külje peal? 

Ilmselt oled sa märganud, et mingil seletamatul põhjusel, on sul harjumus alati magada sama külje peal ükskõik, kus sa ka siis ei ole. See on alateadvuslik valik. 

Briti hotellikett viis läbi uuringutöö 3000 osavõtja peal, millest selgus, et sinu magamisharjumused mõjutavad suurel määral su isiksust, elunägemust ning isegi seda, mida sa oma tööst arvad. Ehk siis lühidalt öeldes need inimesed, kes magavad vasaku külje peal, tulevad oma eluga sageli paremini toime, kui need, kes magavad parema külje peal. Ja üldjoontes on nende vaade elule palju positiivsem.

 

 

Selle uuringutulemuste järgi on need inimesed, kes magavad vasaku külje peal, palju õnnelikumad, tulevad paremini oma stressiga toime ning saavad igapäevastest raskustest palju kergemini üle. 31% neist kinnitasid, et neile meeldib oma töö, vastupidiselt neile, kes magavad parema külje peal ja kelle seas oli rahul oma tööga üksnes 18% inimestest. Selgub ka, et parema külje peal magavad inimesed on sageli pessimistliku vaatenurgaga ning rahuolematud. Aga tihti teenivad nad suuremat palka. 

Loomulikult pole see kõige tähtsam, kõige tähtsam on see, et sa magad hästi ja oled ärgates heas tujus.

1 kommentaar