{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

Armastus

Paaridele : Sa oled sellel nädalal närvilisem ja võtad kõike isiklikumalt. Samuti võid sa hakata kahtlema oma kaaslase siiruses ning süüdistada teda selles, et ta sind petab. Kõige sellega võid sa enda suhtele tõsiselt halba teha, seega mõtle korralikult järele, kas sa oled tagajärgedeks valmis, mida see sulle kaasa toob.

Vallalised : sa oled väsinud juhuslikest suhetest ja otsid midagi kindlamat ja tugevamat. Sul on tunne, et kõik normaalsed inimesed on juba ära võetud ja sa ei tea enam, mida teha selleks, et leida seda õiget inimest oma ellu. 

 

Töö

Ära tee liiga suuri unistusi ja ära vähemalt praegu ole liiga ambitsioonikas. Ole kannatlik, küll sinu aeg ka kätte jõuab. Ära räägi kõigile oma plaanidest ja hoia tähtsamaid asju enese teada. 

 

 

 

Tervis

Sa pead hakkama rohkem liikuma, see aitaks sul stressi maandada ja energiat kulutada. Liikumine aitab sul ka oma tervist parandada ning on alati kasulik.

 

Raha

Tõenäoliselt kulutad sa rohkem, kui vaja ja asjadele, mida sul tegelikult vaja ei lähe.  Ära ela nii laialt ja katsu olla ettenägelikum. Samuti ära unusta tõsiasju, et sõbrad ja rahaasjad ei käi kokku.

Kommentaare ei ole