{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Greg Rakozy Armastus Paaridele:...

 

Foto : unsplash / Greg Rakozy

Armastus

Paaridele: võttes arvesse Veenuse harmoonilist aspekti, siis katsud sa sellel nädalal muuta oma suhteid elukaaslasega paremaks. Sa teed omalt poolt kõik, et ei tekiks pingeid ja arusaamatusi, jäädes alati mõistvaks ning heatahtlikuks. Sind on lausa raske ära tunda. Jätka samas vaimus ja sa muudad oma elu õnnelikumaks.

Vallalised: vallalised katsuvad juhuslike flirtimistega meelt lahutada ja neil on täiesti õigus seda teha, sest isegi, kui keegi ilmuks tõsiste kavatsustega praegu, tooks see suhe kaasa rohkem südamevalu ja pettumust. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem selleks, et suuremaid plaane teha.

 

Töö

Ole ettevaatlik ülemustega suheldes, sest Marss muudab sind mässumeelseks. Võib juhtuda, et sul on raske oma töökohustusi täita. Et oma väljavaateid mitte ära rikkuda, ole sellel nädalal madalam, kui muru ja hoia keelt hammaste taga. Ära räägi ülemustest halba, sest üht või teist teed pidi võib see nende kõrvu jõuda.

 

 

 

Tervis

Praegusel perioodil peaks su tervis olema väga hea, mitte miski ei ohusta sind. Katsu sellegipoolest pöörata rohkem tähelepanu oma toitumisele ning ära unusta iga päev liikuda.

 

Raha

Pluuto soovitab sul vältida suuremate kulutuste tegemist. Ära anna kiusatusele järele, selleks ei ole aeg kõige parem. Ära võta laenu ja ära anna võlgu. 

Kommentaare ei ole