{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks tuleb novembrikuu eriti romantiline?

  Foto : unsplash /freestocks Selle aasta novembris on armas...

 

Foto : unsplash /freestocks

Selle aasta novembris on armastuse planeet Veenus kõigepealt Amburis ja seab end siis sisse Kaljukitse märki. Tõenäoliselt toob see kaasa suuri elumuutusi kolmele tähemärgile. 

Usu imedesse. Novembrikuul hakkavad imedesse uskuma paljud inimesed, kes satuvad õigel ajal õigesse kohta. Ja see aitab neil kohtuda oma elu armastusega. Selle aasta novembris kohtuvad paljud vallalised selle õige inimesega, keda nad nii kaua oodanud on. Teised aga on juba leidnud enda kõrvale partneri. Oled sa vallaline või juba kellegagi koos? Planeedid ei hakka vahet tegema. Novembrikuus saadab 3 tähemärki suur õnn armastuses. 

November algab eriti tuliselt ja emotsionaalselt tänu Veenusele Amburis. Tänu sellele on õhus väga palju armastust ja kirgi, mida peaksid ka tundma isegi kõige staažikamad paarid. Ambur on oma hingelt seikleja, kes tahab oma elu põnevamaks muuta ning peab kalliks oma vabadust. Kuni 5. novembrini mõjutab ta üsna tugevalt paljude inimeste elu. Tõenäoliselt annavad paljud inimesed just praegu suuri lubadusi ning elavad nagu homset päeva ei tulekski. Seega tõotab novembrikuu esimene nädal tulla eriti kirglik. 

6. novembril jõuab Veenus aga Kaljukitse märki. Kaljukits on Amburist tagasihoidlikum ja reserveeritum, ta näeb palju kaugemale ja ei huvitu üheöösuhetest. See paneb meid mõtlema, kas meie elu vastab ikka meie väärtushinnangutele. Veenus Kaljukitses paneb meid mõtlema mõistusega, mitte südamega. Millised on sinu suhted? Kui kaua nad sinu arust kestma jäävad? Kui kindlale alusele sa oled oma suhte üles ehitanud? Mis teid omavahel seob? Kas su kaaslane on väärt sind ja sinu pingutusi? 

Selle aasta novembris ei maksa unustada tuntud ütlust: selleks, et armastada ja olla armastatud, tuleb kõigepealt armastada iseennast.

 

 


Millisele kolmele tähemärgile toob see november aga kõige rohkem õnne? 


Neitsi

Neitsi ei soovi, et keegi tooks talle kuu taevast alla. Ta tahab lihtsalt, et tema väljavalitu vastaks tema ootustele. Novembris aga laseb Neitsi ennast tunnetest täiesti kaasa haarata. Planeedid teevad kõik, et Neitsi kohtuks nende inimestega, kellega ta tee on määratud ristuma, et ta armastaks nagu ei kunagi varem ning et tema igas päevas oleks palju armastust. Neitsi ei ole võrgutaja aga sellel kuul on ta valmis elu nautima ja flirtima. Ta näitab ennast hoopis teisest küljest, on vabameelsem ja muretum. Novembris leiab tema elus aset üks tore sündmus, mis teeb ta õnnelikuks. 

Vallaliste jaoks tähendab see ühte üllatavat ja täiesti ootamatut kohtumist, mis võib aset leida juba kuu alguses noorkuu ajal 4. novembri paiku. Need Neitsid aga, kes juba paarisuhtes on, võivad algust teha suurte ühiste plaanide tegemisega, mis parandavad nende suhet märkimisväärselt ja muudavad neid omavahel veelgi lähedasemaks. Novembrikuu toob Neitsi ellu palju uut ja ilusat. Ta julgeb oma tundeid välja näidata ja muutuda emotsionaalseks. Ta julgeb elada ilma, et ta muretseks kogu aeg oma tuleviku pärast. Neitsi elu muutub sellel kuul lihtsalt imeliseks ja aeg-ajalt on tal endalgi raske uskuda kõike seda, mis temaga toimub. 

 

Kaljukits

Selle aasta novembrikuus on Veenusel tähtis roll: kaitsta Kaljukitse suhteid. Armastuse planeedist saab sellel kuul Kaljukitse kaitseingel. Ja see laseb Kaljukitsel hinge tagasi tõmmata ning nautida oma elu. Alates 6. novembrist kuni kuu lõpuni teeb Veenus Kaljukitse märgis kõik, et Kaljukitse elus oleks palju armastust. Kõikidele paaridele toob Veenus uut värskust suhtesse, muutes neid omavahel veelgi lähedasemaks, kui kunagi varem. Üheskoos, külg külje kõrval ja käest kinni hoides saavad nad kõikidest probleemidest üle. Palju usalduslikke hetki tekib sellel kuul, palju südamelt ära rääkimisi. Tõenäoliselt mõtlevad paljud Kaljukitsed pere suurendamise või mõne muu ühise projekti peale, mis muudaks neid veelgi lähedasemaks oma kallimaga. 

Planeedid ei unusta hoolitseda ka vallaliste Kaljukitsede eest. Paljud neist kohtuvad sellel kuul selle inimesega, keda nad nii kaua oodanud on. Veenus toob Kaljukitse ellu tõsiste kavatsustega inimesi. Ja ehkki Kaljukits pole oma loomult tormaja ja kaalub mõnikord liiga kaua, siis sellel kuul suudab ta ise teha esimese sammu. Pilgud ise räägivad enda eest ja teineteise vahelist külgetõmmet on tunda. Marss Skorpionis annab Kaljukitsele julgust rääkida oma tunnetest ja olla avameelsem. Aitab küll mõtlemisest ja arutamisest, aeg on tegutseda. Ja Kaljukits tegutseb novembris. Armastuse nimel on ta valmis kõigeks. 

 

 


Ambur

Amburi elu muutub novembris imeliseks. Kas sellepärast, et tema sünnipäev ei ole enam nii kaugel? Seda me ei tea aga planeedid tõotavad tema ellu tuua imelisi hetki ja häid üllatusi. Sellel aastal on Amburil üldse armastuses vedanud tänu Jupiterile Veevalajas. Sügisel aga leiab vallaliste Amburite elus aset üks väga ilus kohtumine, need aga, kes on juba kallimaga koos, võivad oma suhet muuta veelgi paremaks. Novembrikuu tuleb kõikide Amburite jaoks üle ootuste hea. Sellel kuul õpib Ambur tõesti oma kallimaga suhtlema ning ehitama üles ühist tulevikku, mis on samal ajal tugev ja päikesepaisteline. Vallaline Ambur on aga valmis oma unistusi ellu viima. Ja võib leida oma ellu inimese, kellega abielluda. 

Vabameelne Ambur ongi valmis ennast siduma oma kallimaga. Need, kes on juba suhtes, leiavad võimalusi, mille abil oma suhet veelgi paremaks muuta. Amburi päevad peaksid olema novembris üsna õnnelikud ja armastust täis. Tõenäoliselt annab ta sellel kuul suuri lubadusi oma kallimale.

 


Kommentaare ei ole