{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid peaksid olema järgmisel nädalal ettevaatlikumad

  Foto : unsplash / Elisa Ventur Stress, konfliktid ja väsim...

 

Foto : unsplash / Elisa Ventur

Stress, konfliktid ja väsimus. 15. novembri nädal ei tule just kõige kergem kolme tähemärgi jaoks. 

Skorpionite aeg hakkab vaikselt läbi saama. Talv on kätte jõudmas. Enne uue aastaaja algust on vaja aga veel viimast korda pingutada. Planeedid soovitavad meil aega maha võtta. Mõnikord ei olegi see nii lihtne ja võib tekitada pettumust. Skorpionite aeg ei ole olnud kerge, sest me pidime hakkama saama oma mustade mõtetega, halbade mälestuste ja hingevaluga. Skorpion tõi selle kõik taas päevavalgele, et me lahendaksime oma probleemid ja tõuseksime nagu fööniksid tuhast. Tugevama ja võimsamana. 

15. novembri nädalal on mõjutamas Skorpion ja Kaljukits. Üks neist on veemärk, teine maamärk. See nädal on kõige õigem selleks, et panna paika nurgakivid, mille peale ehitada üles parem ja kindlam tulevik. Veenus Kaljukitses liigub samas rütmis, kui Marss Skorpionis. Kaljukits on materialistlik tähemärk. Veenus toob aga õnne rahaasjades. Kuna Veenus on armastuse planeet, siis jõudes Kaljukitse märki, tahab Veenus tõsist suhet kõikidele. Seega unustage üheöösuhted, Veenus paneb teid oma elu nägema uues valguses ja mõtlema oma suhte tõsisemaks muutmise peale. Tühjade lubaduste ja sõnakõlksude jaoks pole enam kohta, nüüd on vaja konkreetsust. 

Marss aga soovitab investeerida. Praegune periood on ideaalne selleks, et leida võimalusi oma raha paremaks paigutamiseks, näiteks kinnisvarasse. Kui sa tahad osta või müüa, siis praegu on selleks kõige õigem aeg. 

Kui paljude jaoks on tegemist heade uudistega, siis mõnede jaoks tõotab praegune periood kujuneda üsna keeruliseks. Sest kõik inimesed ei taha end siduda ühel või teisel põhjusel. Ja kõik inimesed ei tea samuti, millest alustada tuleks. Planeedid ei saada ainult häid võimalusi, vaid valvavad, et igaüks liigutaks oma mängunuppe edasi vastavalt mängu reeglitele. Selle tõttu võivad need, kes armastavad tormata, joosta vastu seina. Saturn soovitab mitte kiirustada, vaid teha asju sammhaaval. 

 

Järgmisel nädalal peavad vähemalt kolm tähemärki olema ettevaatlikumad.

 

 


Skorpion

Skorpion võib tunda järgmisel nädalal suuremat väsimust. Muidu on enesetunne hea aga ta on kurnatud ja veab õhtul jalgu järel. Viimasel ajal on ta elu kiire olnud ja nüüd on tal raske aega maha võtta. Ja selle tõttu kannatab ta stressi all. Skorpion ei lase kellelgi enda varvaste peal talluda ja salvab vajaduse korral. Sellepärast võib tema läbisaamine teistega muutuda järgmisel nädalal üsna keeruliseks. Aga muretseda ei ole vaja, kõige tähtsam on, et ta hoolitseks praegusel perioodil rohkem iseenda eest. Sest väsimus ja stress ei tee talle head. Järgmisel nädalal võib temaga üsna raske hakkama saada, eriti nendel, kes peavad Skorpioniga koos elama. Sest ta maandab oma pingeid teiste peal.

Pinged tekivadki tema suhetes teistega. Ja selle tõttu on lausa hädavajalik, et ta katsuks rahu leida ja puhkaks. Läheks nädalavahetuseks puhkama looduse keskele. Vaataks mõnda head filmi. Võtaks aega iseendale. Ja rahuneks maha. Samuti aitab mõne hea raamatu lugemine!


Lõvi

Lõvi puhul on parem, kui järgmisel nädalal rääkida temaga ainult väga valitud sõnadega. 15. novembri nädal on vaese Lõvikese jaoks tõeline väljakutse. Selleks, et tema suhted teiste inimestega liiga palju ei kannataks, peaks ta end rohkem ise tagasi hoidma. Ta on džungli valitseja, talle meeldib olla rambivalguses ja ta ei taha oma kohta teistele loovutada. Ta võib sattuda täiesti segadusse, kui ta ei saa olla tähelepanu keskmes. Õnneks ei käsi keegi tal krooni peast võtta,  ta peab lihtsalt oma eesmärgid uuesti paika panema. 

Eriti keeruliseks kujuneb tema jaoks järgmise nädala reede õhtu. Novembrikuu ei ole tema jaoks olnud kõige parem. Planeedid panevad mitmel korral ta kannatuse proovile. Ja reede õhtune täiskuu toob talle kaasa veelgi probleeme lisaks nagu poleks veel vähe. Sellel ajal võib ette tulla igasuguseid takistusi, viivitusi ja kohustusi. Täiskuu Sõnnis muudab ta eriti emotsionaalseks ning võib põhjustada materiaalseid probleeme lähedastega. Lõvi peab võtma vastutuse oma tegude eest, kui ta ei taha, et ta suhted kannatada saaksid. 

 

 


Sõnn

Sõnnike armastab oma ilusat ja harjumuspärast elu, talle meeldib rutiin ja rahu, mis teda ümbritseb. Järgmine nädal aga paiskab ta elus kõik tagurpidi. Ja süüdi on selles Merkuur Skorpionis, kes tekitab suurt segadust. Selle tõttu läheb kõik valesti, Sõnnike peab liikuma otsekui läbi udu edasi, teadmata, mis teda ees ootab. Sõnn peab valima väga hoolikalt oma sõnu ja mõtlema enne, kui tegutseb, kui ta ei taha tormata vales suunas. Ja see ei puuduta ainult tema tööalast elu vaid ka eraelu.

Sõnn on tavaliselt väga ettevaatlik, nüüd aga ei leia ta oma kohta lähedastega koos olles. Suhted teistega võivad muutuda keerulisemaks. Võib juhtuda, et ta ei tea enam, mida sellest kõigest arvata. Kõige parem, kui ta oleks lihtsalt järgmisel nädalal ettevaatlik ja ootaks, kuni see olukord möödub. Marss Skorpionis toob Sõnni ellu palju takistusi sellel nädalal ja sellepärast ei maksa tuuleveskitega võidelda, vaid võtta asju rahulikult ning oodata, kuni torm üle läheb. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole