{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline töökaaslane sina oled?

Foto : unsplash /Mateus Campos Felipe   Horoskoopidega on ni...

Foto : unsplash /Mateus Campos Felipe

 

Horoskoopidega on nii, et usutakse sellesse siis või mitte aga horoskoopidest räägitakse ikka. Horoskoobid annavad aimu iga inimese isiksuse kohta.  Igal astroloogilisel märgil on oma eripärad, oma tugevad ja nõrgad küljed. Ja tänu horoskoopidele on võimalik paremini mõista ning aru saada, miks üks inimene käitub just nii nagu ta seda teeb. 


Jäär

Jäär ei oska keelt hammaste taga hoida. Talle lausa meeldib vaielda ning oma õigust kaitsta. Tal on alati tugevad argumendid, millele toetuda ja ta tahab, et viimane sõna talle jääks. Lisaks sellele on ta nii enesekindel ja jääb alati oma arvamuse juurde. Hea on selle juures see, et ta on hästi heade juhiomadustega, sündinud ülemuseks ja ta oskab võtta vajalikke otsuseid õigel ajal vastu. Halb aga on see, et ta võib muutuda liiga autoritaarseks ja hakata oma alluvaid ründama. Ideaalne oleks, kui ta oleks projektijuht aga ei käsutaks, vaid kuulaks ära ka teiste ettepanekuid.


Sõnn

Sõnni eripära on see, et ta on täpne nagu kellakägu. Oma loomult on ta rahulik, vajab kindlust ja stabiilsust. Selle tõttu sobib talle hästi tavaline rutiinne töökeskkond. Ta tahab kõiki oma ettevõtmisi ja toimetusi kontrolli all hoida. Hea on see, et ta on hästi usaldusväärne ja pühendunud oma tööle. Halb aga on see, et tal on raske uuendustega leppida.


Kaksikud

Kaksikute märk on päikeseline märk. Ta tunneb töö juures absoluutselt kõiki inimesi, alates söökla koristajast kuni kõrgema direktorini välja. Ta on alati valmis juttu ajama ja lobisema. Kritiseerida talle ei meeldi. Hea on tema juures see, et ta loob hästi ruttu tutvusi ning on hea suhtleja. Halb on aga see, et ta on teinekord liiga hajameelne töö juures.


Vähk

Oma loomult on ta rahulik. Talle meeldib, et asjad oleksid hästi tehtud ja tööruum korras. Talle meeldib teha oma tööd rahulikus keskkonnas, ta ei talu konfliktseid ja pingelisi olukordi. Ta tahab tunda end vajalikuna. Hea on tema puhul see, et ta teeb kõik, et teised end hästi tunneksid. Halb on aga see, et kui keegi tõesti teda ärritama peaks, siis ta vihastab päris tõsiselt. Sest tal on kalduvus kõike enda sees hoida, kuni ühel päeval ta võib plahvatada.

 

 


Lõvi

Lõvi on alati valmis teiste meelolu tõstma. Talle meeldib silma paista ja olla esiplaanil. Samas on tal kõrge moraalitunnetus ja ta ei kannata ebaõiglust. Ta vajab uuendusi ja muutusi. Tavaline rutiinne töö ei sobi talle sugugi. Hea on tema puhul see, et ta teeb kõigi tuju heaks meeskonnas. Halb on aga see, et ta võib muutuda natuke liiga enesekeskseks. 


Neitsi

Neitsi on perfektsionist ja peab alati reeglitest kinni. Talle meeldib nii enda, kui teiste tööd üle kontrollida ja leida töökaaslastele veelgi kohustusi juurde. Hea tema puhul on see, et ta on tõsise ellusuhtumisega, kelle peale võib alati kindel olla. Halb on aga see, et ta võib hakata liiga palju teisi õpetama. 


Kaalud

Kaalud on diplomaadid, kes valdavad läbirääkimiskunsti paremini, kui teised. Tal on alati tugevad argumendid, millega ta oma arvamust kaitseb. Tal on hea analüüsivõime. Hea on see, et ta on hea vahemees. Halb aga on see, et kui tema läbirääkimised ei õnnestu ja kui asjad tema tahtmist mööda ei lähe, siis võib ta muutuda sallimatuks.


Skorpion

Skorpion on hästi ambitsioonikas. Tal on alati hästi palju ideid ja vahendeid, mille abil ta oma eesmärke ellu viib. Ta on hea veenmisoskusega. Hea on tema puhul see, et ta tahab alati paremini teha. Halb on aga see, et tema veenmisoskus sarnaneb teinekord manipuleerimisele.


Ambur

Ambur ei hakka keerutama ja ütleb seda, mida ta mõtleb. Ta teab, mida ta tahab ja tal on täpne strateegia olemas, mille abil oma tahtmist saada. Ta on hästi tegus ja aktiivne ning toob kaasa palju uuendusi. Hea tema juures on tema siirus ja otsekohesus. Halb on aga samuti just seesama otsekohesus, mis teinekord võib haiget teha. Ambur ei pea ka suurt kellaaegadest kinni ja jääb tihti töö juurde hiljaks. 

 

 


Kaljukits

Kaljukits võib alguses tunduda jahe ja eemalolev, sest ta ei muutu töökaaslastega liiga "sentimentaalseks". Tegelikult on tegemist aga kestaga, mille taha ta varjab oma enesekindluse puudust. Hea on see, et tema on sageli just see, kes mõtleb mõistusega meeskonnas. Halb on aga see, et oma jaheda ilme taga muutub ta liiga nõudlikuks ja paindumatuks.


Veevalaja

Veevalajale ei meeldi teistest sõltuda, ta hindab liiga kõrgelt oma vabadust. Ta on hästi osav ja suudab välja tulla ka kõige keerulisematest olukordadest. Hea on tema puhul see, et ta on hästi hea tiimikaaslane, kellel on palju häid ideid. Halb on aga see, et ta vajab palju vaba aega ja võib teha ainult oma tahtmist.


Kalad

Ta on tundlik ja loominguline. Vajab aga teiste heakskiitu ja tunnustust selleks, et oma tööd teha ja kujutlusvõimet paremini ära kasutada. Töö juurde toob ta kaasa oma hea tuju. Talle ei meeldi vaidlused ja tülid, ta läheb tavaliselt enamuse arvamusega kaasa. Hea on tema puhul see, et ta on rõõmus ja loominguline. Halb on aga see, et ta võib liiga palju unistada ja muutuda kohmakaks. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!



Kommentaare ei ole