{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembrikuu on kätte jõudmas ja toob kaasa muutusi kolme tähemärgi ellu

Foto : unsplash / Tim Gouw   Kätte on jõudnud Amburite aeg n...

Foto : unsplash / Tim Gouw

 

Kätte on jõudnud Amburite aeg ning kohe on algamas ka aasta viimane kuu: detsember. Aastalõpu pühad ei ole enam kaugel ning silmapiiril on uus, 2022. aasta. 2021. aasta hakkab vaikselt läbi saama. 

Kui sulle ka tundus, et aeg läks sellel aastal kuidagi nii ruttu, siis detsembrikuus hakkavad asjad veelgi kiiremini kulgema tänu sellele, et Päike ja Merkuur on Amburis. 

Aga see aasta pole veel läbi ja tal on meie jaoks varuks palju häid üllatusi. Järgmisel nädalal tõotab ta tuua kaasa muutusi vähemalt kolme tähemärgi ellu.

Talv seab end vaikselt sisse looduses. Õnneks on Ambur tulemärk ja soojendab seega meie südant. Sellel nädalal moodustavad kaks planeeti maagilise liidu, mis annab meie elule uue tõuke. Me saame jõudu ja energiat juurde ning kõik plaanid peaksid hakkama kiiremini liikuma. Niipea, kui sa oled ühe töö ära teinud, on juba uus sind ootamas. Alles sa oled jõudnud istuda, kui juba tuleb taas tegutseda. Alles te olete kohtunud, kui juba tekib soov panna leivad ühte kappi, abielluda ja luua pere. Jah, sa said aru, Amburiga on kõik võimalik. Ja kõik läheb meeletu kiirusega, sest Ambur armastab tegutseda. Ambur on ka see, kes toob lootust. Ja tahab tuua meie ellu natuke põnevust. Tänu temale on kõik võimalik ja kõike võib juhtuda. 

 

 


Järgmine nädal toob muutusi kolme tähemärgi ellu


Amburil on õnne armastuses

Ambur teab, kuidas elu nautida. Ja ta on teadmistejanuline. Talle meeldib oma silmaringi laiendada. Ta on sodiaagi kõige suurem reisija. Ja see sobib hästi, sest 29. novembri ja 5. detsembri vahel toob talle head õnne kõik see, mis tuleb kaugelt. Tõenäoliselt on tegemist mõne välismaalasega, kellega kohe tekib lähedane side. Selle jaoks aga on kõige parem minna reisima või organiseerida nädalavahetus mõnes toredas paigas. Muuta oma elu lihtsalt põnevaks. Nii suudab ta luua oma elus parema korra, aru saada, mis tegelikult tähtis on ja keskenduda sellele, mis loeb. Mujal olles muutuvad tunded veelgi tugevamaks. 

Detsembrikuu saabumine mõjub Amburile inspireerivalt. Kõik liigub tema kasuks ja aitab tal edasi minna oma plaanide ja eesmärkidega. Planeedid pühivad ta elust minema kõik probleemid ja ravivad ta hingehaavad. Detsembris võib Ambur leida oma ellu inimese, kellega ta tahaks veeta oma ülejäänud elu. Ta ellu peaks tulema armastust ja rõõmu. 


Kõige rohkem õnne on aga Jääral

Kõik ta plaanid ja ettevõtmised õnnestuvad. Jäär on sodiaagi esimene märk, tulemärk, keda kutsutakse sodiaagi ettevõtjaks. Lõpuks ometi suudab ta vabaneda oma masendushoogudest ja mustadest mõtetest, tema ees on kõik teed valla. Amburi aeg sobib talle hästi. Ta on valmis kõik mängu panema, et oma unistusi ellu viia. Ja selleks avaneb tal mitmeid võimalusi nii eraelus, kui ka töö juures. Ta võib alla kirjutada ühele väga tähtsale lepingule, mis aitab tal oma majanduslikku seisu märkimisväärselt parandada. Kõik saab tema elus korda. Ta leiab rahalisi vahendeid, mille abil oma unistusi ellu viia. Teda hinnatakse ja ta leiab tagasioma naeratuse.

Võib ka juhtuda, et keegi Jäära minevikust tuleb talle ühte ettepanekut tegema. Võib-olla on see seotud armastusega. Ja äratab seega Jäära vanad tunded. See, kuidas see lugu lõppeb, jäägu Jäära enda otsustada. Kuidas ka ei ole, detsembrikuu toob talle palju head õnne igas valdkonnas. Jäär aga otsustab sellel kuul rajada oma tulevikku ning muuta oma elujärge paremaks. 

 

 


Ka Kaalude ellu tuleb muutusi

Novembrikuu ei olnud just kõige parem Kaalude jaoks. Detsembris on ta aga üks kõige õnnelikematest tähemärkidest. Kaaludele ei meeldinud november. Liiga palju ootamatusi, arusaamatusi ja teisi probleeme tekkis. Ja ta on sügavalt pettunud. Skorpioni aeg pani teda tõtt vaatama oma hirmude ja kartustega, tõi päevavalgele kõik tema hingehaavad. Nüüd on see õnneks läbi. Ja nüüd on ta otsustanud oma elu muuta. Ta ei taha enam järeleandmisi teha, teda ei huvita enam teiste arvamus ja pilk, ta on otsustanud edaspidi elada iseenda jaoks. Ja sellepärast võib ta võtta vastu täiesti ootamatu otsuse, mis võib olla seotud kolimise või töökoha muutusega. 

Ta tahab uudsust oma ellu. Ja muutub enesekindlamaks. Tavaliselt on ta alati taktitundeline ja tark, nüüd aga tahab ta iga hinna eest panna oma sõna maksma. Detsembrikuu tuleb tema jaoks väga hea ning toob talle kaasa palju häid uudiseid, mis aitavad tal muuta oma elu palju paremaks. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole