{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tänane noorkuu aitab sul omavahelisi probleeme lahendada

  Foto : unsplash / Benjamin Voros Noorkuu on alati uus algu...

 

Foto : unsplash / Benjamin Voros

Noorkuu on alati uus algus. Võimalus lasta minevikust lahti ja koos sellega vabastada end kõikidest oma muredest, probleemidest, tervisehädadest - kõigest halvast, mis ei lase sul normaalselt elada. Vabasta ennast kõigest, mis su õlgu koormab ja mis teeb hinge raskeks. Nii teed sa ruumi paremale ja ilusamale elule. 

Kuna see noorkuu tõuseb Kaalude märgis, puudutab see eelkõige sinu suhteid teistega. Kaalude märk tahab lahendada erimeelsusi, hoida alal rahu ning teha nii, et kõik saavad omavahel hästi läbi. Sellepärast võid sa järgnevatel päevadel näha teiste inimeste juures midagi uut, midagi, mida sa hindad. 

 

Jäär

Sinu suhted teiste inimestega võivad muutuda selle noorkuu ajal palju paremaks ja lähedasemaks. Ära unusta kohelda teisi nii nagu sa tahaksid, et nemad sind kohtleksid. Seekordne noorkuu julgustab sind valima selliseid inimesi enda ümber, kes aitavad sul saada paremaks inimeseks.

 

Sõnn

Sul on ainult teatud hulk tunde igas päevas ning teatud hulk energiat. Sina ise võid otsustada, kuidas sa kasutad neid võimalusi, mis sul olemas on.

Lase sellel noorkuul ravida oma hinge ja keha ning näidata sulle, kuidas viia oma unistusi täide. 


Kaksikud

See noorkuu julgustab sind kuulama oma sisemist häält. Kas sa mäletad veel, milline sa lapsena olid? Sul olid suured unistused ja sa uskusid iseendasse. Tee täna seda, mis teeb sind õnnelikuks ja unusta kõik oma mured. 


Vähk

Selle noorkuu ajal võid sa tunda suuremat vajadust turvatunde ning läheduse järele. Helista oma lähedastele, mine neid vaatama, võta nendega ühendust ja ära ole üksi. Sealt saad sa jõudu. Leia üles oma juures, nii saad sa tuge, mida sa otsid.

 

 

 

Lõvi

See noorkuu inspireerib sind. Sul võib tulla väga palju häid ideid, kirjuta need üles, muidu võid sa nad ära unustada. 

 

Neitsi

Praegusel perioodil vajad sa võib-olla kõige rohkem kindlustunnet. Tee neid asju, mis teevad sind õnnelikuks. Naudi elu ja tänast päeva. 

 

Kaalud

Sa võid tunda veelgi sügavamalt seda, kes sa tegelikult oled ja milline on sinu roll. Selle noorkuu ajal võib sinu elus alata uus ajajärk, mis võimaldab sul ellu viia oma suuremaid unistusi ja salajasemaid soove. 

 

Skorpion

Sa võid meenutada täna mälestusi möödunud päevadest ning tunda suuremat nostalgiat. Lase oma hingel vabaneda sellest koormast, mida sa nii kaua kannad ja tee ruumi uuele ja paremale elule.

 

 

 

Ambur

Selle noorkuu ajal võid sa kohtuda uute inimestega, kes sind paremini mõistavad ja kellega sul on palju ühist. Samuti soodustab see noorkuu suhtlemist kõikide sõpradega, kes sind toetavad ja hoiavad.

 

Kaljukits

Sinu karjäär võib võtta täiesti uue suuna selle noorkuu ajal. Sa võid saada uusi ja suuremaid töökohustusi ning saavutada edu, mida sa oled nii kaua oodanud. 

Võta oma tööasjade juhtimine enda kätesse, sest praegu on aeg teha suuri plaane seoses oma tulevikuga ning unistada suurelt.

 

Veevalaja

Kui sul on tunne, et su elu on muutunud liiga üksluiseks ja et miski ei liigu enam, siis saadab see noorkuu sulle uut ning värsket energiat, et muuta su elu paremaks. 

 

Kalad

Selle noorkuu ajal võib sinu elus alata uus ajajärk, ära unusta, et kui üks uks sulgub, siis avaneb kusagil teine. 

Lase sellel noorkuul pühkida su teelt kõik takistused ning aidata sul vabaneda sellest, mida sa enam ei vaja. 

 


Kommentaare ei ole