{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sügise horoskoop : 3 tähemärki, kes leiavad sellel sügisel armastuse

  Foto : unsplash / Roman Kraft Sügis on täis ilusaid üllatu...

 

Foto : unsplash / Roman Kraft

Sügis on täis ilusaid üllatusi ning toob paljude ellu armastust. Kaalude aeg, mis kestab 23. septembrist kuni 22. oktoobrini, on eriti soodne armastuse tekkimiseks. Nimelt valitseb Kaalude tähemärki armastuse planeet Veenus ise. Samuti on Kaalud seotud kõigega, mis puudutab omavahelist suhtlemist. Selle tõttu on selle aasta sügis eriti soodne omavaheliseks suhtlemiseks. 

Võttes arvesse, et see aastaaaeg puudutab kõikide sodiaagimärkide südant, siis kui sa peaksid olema sündinud Jäära, Kaksikute või Kaalude tähtkujus, tuleb su ellu sellel sügisel suur armastus või siis muutub su praegune suhe palju paremaks ja lähedasemaks. 

 

 

 

Jäär : su suhe muutub sinu jaoks tähtsamaks

Isegi, kui Jäär on kangekaelne ja põikpäine, siis on tal siiski hea süda. Järgmisel kahel nädalal viibib Päike Jäära seitsmendas majas ja see toob kaasa palju häid üllatusi kõiges, mis puutub armastusse. Kaalude sodiaagimärk asub täpselt Jäära vastas ning sellel sügisel toovad Kaalud sulle palju õnne. Kaalude hea energia muudab su elu paremaks. Kohe peale 6. oktoobri noorkuud peaksid sa muutuma enesekindlamaks. Ja see avaldab positiivset mõju ka su armuelule. Kui sa oled vallaline, kohtud sa sellel sügisel sellega, kellest sa unistad. Praegune aeg on kõige soodsam uute kohtumiste tekkeks. Kui sa elad paarisuhtes, siis aitab see hooaeg sul oma suhet tugevamaks ning paremaks muuta. 

 

Kaksikud : sa lood uusi tutvusi sellel sügisel

Tegelikult ei ole sa üldse romantiline ma hingelt aga armastad palju suhelda. See sügis toob aga su ellu palju romantilisi päevi ning armastust. Sinuga ei ole just kerge läbi saada ja veelgi raskem on sind mõista aga hea õnn naeratab sulle ning õige inimene tuleb sinu ellu hetkel, kui sa teda kõige vähem oodata oskad. Päike viibib sinu viiendas majas, selles, mis juhib intiimsust, romantikat ja iha. See sügis võib tekitada sinus soovi katsetada uusi asju ning leida armastust. Sa ei taha enam keskpäraseid suhteid, sa igatsed kindla ja tugeva suhte järele. Hoia silmad lahti, sest õnn ei ole enam kaugel.

 

 

 

Kaalude : kõikide pilgud on sinu peal

Sinu sünonüümiks on armastus ja romantika. Ja pole ka midagi imeks panna, sest sind valitsev planeet on armastuse planeet Veenus. Ja kuna sa oled sündinud Kaalude tähtkujus, siis ootab sind ees imeilus sügis. Võib-olla on suur armastus juba sinu ellu tulnud, võib-olla ei ole ta enam kaugel. Päike on sinu esimeses majas ning toob su ellu uusi inimesi, kellega su teed ristuvad. Sa oskad inimestega suhelda ja meeldid tavaliselt kõigile. Sellepärast tahavadki kõik sinuga koos olla. Aga sul tuleb ka raskusi ette, sest valikuvõimalus on suurem, kui sa seda oleksid osanud arvata. Tee tark valik oma austajate hulgas! 

 

Kommentaare ei ole