{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Timothy Eberly

Armastus

Paaridele : Võttes arvesse Veenuse praegust aspekti, peaks su elus praegu kõik asjad korras olema. Eriti hea läbisaamine peaks sul olema oma elukaaslasega, tõenäoliselt on teie vahel veelgi suurem lähedus. Unusta ära kogu oma eneseuhkus ja hea kasvatus ning ütle oma kallimale, mida sa temast arvad ja kui tähtis ta sulle on.

Vallalised :  Merkuuri aspekt on praegu soodne. Tänu sellele planeedile hakkad sa nägema elu hoopis teises valguses ning looma sisse vajalikke muutusi, mis aitavad sul liikuda oma unistuste suunas. Ning mis kõige parem, sa leiad julgust, et lõpetada suhted inimestega, kes sind ei vääri.

 

Töö

Võib juhtuda, et keegi katsub sind sellel nädalal ära kasutada. Ole ettevaatlik ja ära usalda kõiki. Sa oled piisavalt tark, et mitte lasta end ninapidi vedada. Kuula alati teised ära aga ära võta kõike tõsiselt ega isiklikult.

 

 

 

Tervis

Sul on kogu aeg tuhat tegemist ja sa ei leia kunagi aega puhkamiseks ja kõike seda tänu Marsile, kes sulle energiat saadab. Katsu siiski mõistlikuks jääda ning ära pinguta üle, kui sa ei taha liigset stressi enda ellu tõmmata.

 

Raha

Valva paremini oma kulutusi. Kuula oma tarkade inimeste nõuandeid või anna oma rahakott kellegi teise kätte hoiule. Vastasel korral võid sa kulutada rohkem, kui vaja ja tuua endale sellega kaasa halbu üllatusi. 

Kommentaare ei ole