{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks su juuksed nii kiiresti rasvaseks lähevad

  Foto : unsplash / Ayo Ogunseinde Rasvased juuksed on suur ...

 

Foto : unsplash / Ayo Ogunseinde

Rasvased juuksed on suur probleem paljudele inimestele. Kui ka sinul on see probleem, siis oled sa õiges kohas. Sul võib olla tunne, et sa pead iga päev oma juukseid pesema. Ja see tundub juba lootusetu hoolimata kõikidest pingutustest, mida sa teed oma juuste eest hoolitsemisel. Sügisel on lihtne, paned mütsi pähe või varjad juukseid suure salli alla. Või siis paned juuksed kinni nii tihti, kui võimalik. Mingit geeli pole ka vaja kasutada, sest juuksed hoiavad ise peadligi. Aga sa otsid ikka lahendust. Ja oled juba kõik järele proovinud. Meil on sulle ka mõned nõuanded, mis võivad sind aidata.


1. Kasuta kahte juukseharja

Kui sul on rasvased juuksed, siis oleks hea kasutada kahte juukseharja. Kasutad ühte harja siis, kui su juuksed on puhtad ja teist harjad siis, kui su juuksed on rasvased. Sest juustes olev rasu jääb harja peale. Seega, kui sa harjad juukseid selle harjaga, mis on täis juusterasu... muutuvad su juuksed ruttu jälle rasvaseks. Ja algabki nõiaring otsast peale.

 

 

 

2. Vaheta padjapüüri

Vaheta regulaarselt oma padjapüüri. Sest sellega on sama asi nagu juukseharjaga. Su padjapüür on samuti täis juustel olevat rasu, mis puutub su juustega kokku öösel.  


3. Ära masseeri peanahka

See on halb mõte. See stimuleeribki rasunäärmete tööd. Ja samamoodi, ära katsu oma juukseid ja ära tõmba sõrmedega läbi juuste päeva jooksul.

 

4. Ära kasuta rasvastele juustele mõeldud tooteid

Kas see üllatab sind? Tegelikult on nii, et rasvastele juustele mõeldud hooldusvahendid eemaldavad liigse rasu. Aga sau keha on tark. Ja selleks, et end kaitsta, hakkab ta veelgi rohkem rasu eritama. 

 

5.  Ära kasuta soengu kinnitusvahendeid

Ja väldi nende hooldusvahendite kasutamist, mis sisaldavad silikooni. Soengute hooldusvahendid muudavad juuksed rasvaseks. 

 

 

 

6. Loputa juukseid korralikult

Rasvaste juustega tuleb eriti hoolikalt juukseid loputada. Kui sa loputad halvasti, siis võivad šampoonijäägid juustesse jääda ning kui su juuksed on kuivad, muutuvad nad kohe rasvaseks selle tõttu.

 

7. Ära kasuta silikooni sisaldavaid tooteid

Ilmselt pole vaja midagi lisada sellele. Silikoon muudabki juuksed rasvaseks.  


8. Ära kuivata fööniga juukseid

Kuum õhk stimuleerib rasu eritumist. Ja seda, mis edasi juhtub, tead sa juba isegi.

 

9. Ära loputa juukseid sooja veega

See on väga halb mõte. Soe vesi avab juuksekiud ja muudab juukseid nõrgemaks. 



 

 







Kommentaare ei ole