{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 19. oktoober

  Foto : unsplash / Svitlana Jäära horoskoop Täna v...

 

Foto : unsplash / Svitlana

Jäära horoskoop

Täna võib sinu paarisuhtes olla liiga palju kahtlustamisi ning arusaamatusi. Töö juures ei juhtu midagi erakordset, tänane päev peaks mööduma rahulikult. Ja mis puutub tervisesse, siis oled sa praegu tõenäoliselt närviline. Katsu leida aega iseendale ja loe mõnda head raamatut. Rahalise külje pealt peaksid sa ootamatusteks valmis olema. 

Väike nõuanne: teised võivad sulle head nõu anda aga ei saa sinu eest otsustada.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis sinu tunded ja mõtted muutuvad iga hetk. Töö juures pole sa veel kunagi olnud nii efektiivne, vähemalt praegusel hetkel valmistab töö sulle suurt rõõmu. Tervis on sul aga väga hea, jätka samas vaimus. Rahaasjad ainult valmistavad sulle praegusel hetkel muret.

Väike nõuanne: vali oma sõnu hoolega, kui sa ei taha, et see sulle probleeme kaasa tooks.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su elus olema praegu väga kiired ajad. Töö juures peaks täna kõik hästi minema. Tervise seisukoha pealt ära unusta palju liikuda ning spordiga tegeleda. Ja rahalise külje pealt katsu rohkem säästa ja olla valmis ootamatuteks kuludeks. 

Väike nõuanne: vali, mida sa mõtled, sest su mõtted võivad teoks saada.

 

 


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib juhtuda, et sul on tekkinud üks teine või kolmas inimene, kelle peale sa tihti mõtled. Töö juures katsu lahendada oma probleemid töökaaslastega. Tervise seisukoha pealt tuleb tänane päev väga tegus ja tõenäoliselt pead sa palju liikuma. Katsu leida ka aega puhkamiseks selle kõige juures. Rahalise külje pealt pead sa olema ettevaatlikum oma rahaasjadest rääkides, eriti lähedastega.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid ja kõik läheb hästi.


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid sa oma elukaaslase vastu tähelepanelikum olema. Töö juures oled sa ambitsioonikas, võib-olla ongi praegu kõige õigem aeg arutada palgatõusu. Tervise seisukoha pealt ära kurna ennast liiga palju ära. Ja rahalise külje pealt oled sa viimasel ajal palju kulutanud. Aeg on seda muuta. 

Väike nõuanne: sinu elu õnn sõltub sinu mõtete kvaliteedist.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegu on õige aeg unustada kõik see, mida sa muuta ei saa. Töö juures on sind ees ootamas tavaline päev. Tervise seisukoha pealt ei tohiks sa väsimuse üle kurta. Rahalise külje pealt katsu olla mõistlikum. 

Väike nõuanne: muuda kellegi päev täna ilusamaks.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegusel hetkel ei lähe miski nii nagu peaks. Sa muretsed ja oled hõivatud liiga palju oma tööasjadega. Töö juures katsu paremini keskenduda. Tervise seisukoha pealt peaksid sa paremini toituma, et varustada oma keha vajalike vitamiinide ja mineraalidega. Rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: sinu tulevik sõltub sellest, mida sa täna teed.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on aeg põrand puhtaks pühkida. Töö juures võib ette tulla ootamatusi. Oma tervist peaksid sa täna rohkem hoidma, kõige parem, kui sa leiaksid aega minna loodusesse või toimetada aias. Rahalise külje pealt organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära püüa kõikidele meeldida.

 

 


Amburi horoskoop

Hoolimata kõikidest sinu pingutusest on sinu paarisuhtes praegu liiga palju probleeme. Töö juures ära võta liiga palju asju korraga ette. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem oma tervist hoidma. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ära muretse liiga palju, sa leiad lahendused oma probleemidele. 

Väike nõuanne : Üks hea mõte hommikul võib muuta kogu su päeva.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära flirdi kõikide inimestega. See ei tee su paarisuhtele head. Töö juures võib tekkida konkurentsiprobleem. Tervis ei tohiks sulle sellel nädalal probleeme tekitada. Ja rahalise külje pealt ära osta kõike, mis sulle meeldib. 

Väike nõuanne: tõesta endale, milleks sa võimeline oled.


Veevalaja horoskoop

Planeetide seis ei too praegu sulle õnne armastuses. Töö juures katsu olla regulaarsem ja kohusetundlikum. Tervise seisukoha pealt katsu olla mõõdukam. Ja rahalise külje pealt oled sa viimasel ajal liiga palju kulutanud. Sa elad üle oma võimete. 

Väike nõuanne: leia igas hetkes midagi ilusat.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid päevi. Töö juures keskendud sa oma töökohutuste täitmisele ning oled ambitsioonikam. Tervise seisukoha pealt peaks kõik korras olema praegu. Ja rahalise külje pealt peaksid sa rohkem kokku hoidma.

Väike nõuanne: ära lase teiste sõnadel oma päeva ära rikkuda. 

Kommentaare ei ole