{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 29. oktoober

Foto : unsplash / Clay Banks    Jäära horoskoop Arm...

Foto : unsplash / Clay Banks

 

 Jäära horoskoop

Armastus. Õhus on armastust ja armumist. Üks oluline ja unustamatu kohtumine võib täna aset leida. Töö. Sa ei ehita enam liivalosse ja tead, mida sa väärt oled ning mida sa tahad. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ärkad kõige varem ning lähed viimasena magama. Energiast sul puudu ei tule. Raha. Uuri erinevaid investeermisevõimalusi, see võiks su rahaasjadele kasu tuua.

Väike nõuanne: ära lase kriitikal ennast häirida.


Sõnni horoskoop

Armastus. Sa mõtled üha rohkem abiellumise ja pere loomise peale. Töö. Edu saadab sind su ettevõtmistes, praegusel perioodil tundub, et kõik läheb aina paremini. Tervis. Kui sa tahad kaalu langetada, siis praegu on selleks kõige parem aeg, planeedid toetavad sind. Raha. Ära kuluta liiga palju, mõtle rohkem tulevikule.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse homse pärast.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma õnne ja romantikat. Töö. Sa oled sihikindel ja see toob sulle kasu. Tervis. Su enesetunne on hea ja see teeb head ka su tervisele. Raha. Otsi paremaid võimalusi raha paigutuseks.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid ja naudi elu selle asemel, et muretseda.


Vähi horoskoop

Armastus. Sa oled valmis uut algust oma elus tegema. Töö. Sa oled ettevõtlik ja enesekindel, see tuleb sulle kasuks. Tervis. Praegu ei tohiks terviseprobleemid sulle muret valmistada. Raha. Väldi suurte tehingute sooritamist täna, see võib sulle suurt kahju teha.

Väike nõuanne: ära ole liiga kriitiline iseenda suhtes, usu rohkem enda võimetesse ja asjad hakkavad muutuma. 

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Su kallim on sind viimasel ajal palju aidanud, ära unusta teda tänada. Töö. Tänane päev peaks tulema üsna rahulik, sa võid alustada suuremate projektidega, hea õnn saadab sind täna. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära unusta palju liikuda. Raha. Praegu on olukord üsna rahulik ja suuremaid muutusi pole ette näha. 

Väike nõuanne: ära lase halbadel mõtetel oma päeva ära rikkuda. 


Neitsi horoskoop

Armastus. Sa hindad neid hetki, mil kõik on hästi sinu ja su partneri vahel. Vallalisi võib ees oodata üks tore kohtumine. Töö. Praegu on asjalik ja toimekas aeg käsil, sul on head töötulemused. Tervis. Hoia oma tervist, sa oled vastuvõtlikum külmetushaigustele. Raha. Täna avaneb sul võimalus oma sissetulekut suurendada.

Väike nõuanne: Kui sa ei taha, et teised sulle halba teeksid, ära räägi kõigile oma elust.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sa oled tõesti õnnelik ja kõik läheb hästi. Töö. Sa võid kuulda saada ühte olulist fakti, mis võib sulle kasulikuks osutuda. Tervis. Sa oled heas vormis ning ükski terviseprobleem sind ei ohusta. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida aga sa leiad lahenduse.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse. 


Skorpioni horoskoop

Armastus. Sa igatsed kindla ja turvalise suhte järele. Töö. Sul on vabad käed, räägi rohkem oma mõtetest ka teistele, sest hetkel on sul väga head ideed, mis võivad sulle kasu tuua. Tervis. Sa oled heas füüsilises ja vaimses vormis praegu, kõik terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Mõtle alati enne, kui midagi ostad.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale.


Amburi horoskoop

Armastus. Sa veedad unustamatuid hetki kallimaga. Töö. Sul on head töötulemused ning sa äratad imetlust ja kadedust.Tervis. Ära unusta palju liikude, see tõstab enesetunnet ning on tervisele kasulik. Raha. Parem oleks, kui sa lükkaksid suuremate ostude tegemist edasi. 

Väike nõuanne: kui sa muudad oma vaatenurka, muutub kogu su elu koos sellega.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Su elu peaks olema väga ilus praegusel hetkel. Töö. Kui sa unistad karjääri tegemisest, siis võivad su unistused juba varsti teoks saada ning sulle avanevad peatselt võimalused selleks. Tervis. Ära unusta spordiga tegeleda, see aitab mõtetes korda luua. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: Unusta kõik oma mured täna ja mõtle ainult häid mõtteid. 

 

 


Veevalaja horoskoop

Armastus. Täna võid sa kohtuda ühe olulise inimesega, kes hakkab su elus suurt rolli mängima. Töö. Kõiki su ettevõtmisi ja algatusi saadab täna edu, kasuta seda targalt ära. Tervis. Kui sa oled rõõmus, kaovad põhjused muretsemiseks. Raha. Sa oled viimasel ajal liiga palju kulutanud, nüüd on aeg elada säästlikumalt.

Väike nõuanne: mida paremad on su mõtted, seda paremaks muutub su elu.


Kalade horoskoop

Armastus. Rahu ja heaolu on praegu su elus. Kui viimasel ajal läbisite te kriisiaega, siis nüüd peaksid su suhteprobleemid hakkama kaduma. Töö. Tänane päev toob sulle ühe hea sõnumi seoses tööasjadega. Tervis. Sa ei pea muretsema oma tervise pärast. Raha. Ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ära unusta, et õnn on sinu enda sees.

Kommentaare ei ole