{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 15. oktoober

  Foto : unsplash /Debby Hudson  Jäära horoskoop Mi...

 

Foto : unsplash /Debby Hudson

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis räägi oma kaaslasega avameelselt ja ilma keerutamata. Ära katsu iga hinna eest oma tahtmist maksma panna. Töö juures oled sa otsusekindel ja hea hindamisvõimega. Tervise seisukoha pealt ei ole täna midagi märkimisväärset juhtumas. Su tervis peaks olema üsna hea. Mis puutub rahaasjadesse, siis ära muretse, võib juhtuda, et telefon heliseb ja sa saad kuulda ühte väga rõõmustavat uudist.

Väike nõuanne: rõõmus meel tõmbab ligi õnne igasse päeva.

 

Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt võib tänane päev tulla üsna probleemiderohke ja pingeline. Võib juhtuda, et te peate asjad omavahel selgeks rääkima. Töö juures saadab sind üle ootuste hea edu kõikides su ettevõtmistes. Tervise seisukoha pealt, kui sa oled viimasel ajal olnud natuke tõbine, siis peaks su tervis nüüd paranema hakkama. Rahalise külje pealt võid sa leida võimaluse, kuidas oma sissetulekuid kasvatada.

Väike nõuanne:  unista suurelt ja sa leiad vahendi, kuidas neid ellu viia.

 

Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid päevi. Sa oled täna natuke pettunud. Töö juures on sul aga väga head ideed, praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks. Tervis ei valmista sulle täna probleeme. Võib-olla ainult kerge peavalu võib tekkida õhtupoolikul. Ja rahalise külje pealt ei või keegi sulle etteheiteid teha. 

Väike nõuanne: ära räägi kõikidest oma probleemidest teistele, jäta mõned asjad ainult iseenda teada.

 

Vähi horoskoop

Täna võib sul tekkida tunne nagu oleksid sa teinud suure vea oma elus. Sa teed oma elukaaslasele etteheiteid ning süüdistad iseennast. Töö juures paistad sa silma oma veenmisoskuse poolest. Tervise seisukoha pealt katsu rohkem puhata, sügisel ei maksa üle pingutada oma tööde ja toimetustega. Rahalise külje pealt võid sa saada häid uudiseid, raha tuleb sinu ellu veel sellel kuul ja palju rohkem, kui sa arvasid.

Väike nõuanne:  Üks väike positiivne mõte hommikul võib muuta kogu su päeva imeliseks.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt ära anna kiusatusele järgi ja ära kipu vaatama, kas mujal on rohi rohelisem või mitte. Töö juures näitad sa välja head juhtimisoskust ja motiveerid ka teisi. Tervise seisukoha pealt peaksid sa tõsiselt hakkama spordiga tegelema, see teeks sulle palju head. Ja rahalise külje pealt ei ole kõik läinud sinu ootuste kohaselt aga nüüd peaksid asjad hakkama muutuma.

Väike nõuanne:  mõtle endast hästi ja räägi oma elust ainult heade sõnadega.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis lase oma elukaaslasel jonnida, kui tal on täna halb tuju. Töö juures oled sa valmis uuteks väljakutseteks. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem liikuma looduses, see parandaks suurel määral su enesetunnet ja tervist. Ja rahalise külje pealt on sul väga head väljavaated praegu.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mis täna hästi võib minna.


Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus olnud paremaid aegu. Töö juures katsu paremini keskenduda. Tervise seisukoha pealt liigu rohkem ja vaata vähem telekat. Rahalise külje pealt avaneb sul võimalus kasu teenida. 

Väike nõuanne: hinda seda, mis sul juba on. 


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt ära vaata neid, kes ei ole enam vabad. Töö juures läheb kõik hästi täna. Tervise seisukoha pealt pead sa täna rohkem puhkama, ära lase ennast teiste halvast tujust mõjutada. Ja rahalise külje pealt organiseeri oma rahaasju paremini ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: ära ainult ela unistustes ja otsusta midagi.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib su kaaslane tunda end üksi praegusel hetkel, pööra talle rohkem tähelepanu. Töö juures suudad sa aga paremini keskenduda. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal kannatanud suurema stressi käes aga õnneks hakkab olukord paranema. Rahalise külje pealt saadab sind alates tänasest päevast väga hea õnn.

Väike nõuanne: hoia end negatiivsusest eemal ja ilusad asjad hakkavad su elus juhtuma

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuses võid sa tunda pettumust, sa leiad, et su kaaslane ei vasta kõikidele su ootustele. Töö juures oled sa ettevõtlik ning algatusvõimeline ning see tuleb sulle kasuks. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda suuremat väsimust. Rahalise külje pealt läheb kõik hästi.

Väike nõuanne:  sa ei pea kõikidele meeldima.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib sul olla tunne, et sind on unustatud. Töö juures toetavad planeedid sind ning aitavad sul edu saavutada. Tervise seisukoha pealt ei ole sul midagi tõsist vaja karta. Rahalise külje pealt kontrollid sa oma rahaasju hästi.

Väike nõuanne:  kui sa täidad oma pea positiivsete mõtetega, muutub su elu ilusaks.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei lähe täna kõik sinu ootuste kohaselt. Praegune õhkkond võib olla liiga pingeline. Töö juures oled sa aga tegus ja julge, seega peaks kõik hästi minema. Tervise seisukohalt pole sul vaja muretseda, sa oled heas vormis ning tervisehädad ei tohiks sind kimbutada. Rahalise külje pealt oled sa ettenägelikum ega kuluta nii palju.

Väike nõuanne:  vali oma sõnu paremini ja ära riku teiste tuju ära.














Kommentaare ei ole