{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 24. oktoober

  Foto : unsplash / David Mao Jäära horoskoop Praeg...

 

Foto : unsplash / David Mao

Jäära horoskoop

Praegusel ajal ei ole sa nõus mängima kedagi, kes sa ei ole ning teesklema tundeid, mida sul ei ole. Nii palju siis armastusest praegusel hetkel sinu elus. Töö juures tunned sa ise, et oled õigel teel, su läbisaamine töökaaslastega ainult paraneb. Tervise koha pealt võid sa väsimust tunda, katsu rohkem puhata ja ära torma nii palju. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ära kuluta nii palju, hoia kokku suuremate ostude jaoks.

Väike nõuanne: vaheta oma muremõtted ilusate mõtete ja soovide vastu.


Sõnni horoskoop

Ära ole oma eraelus liiga järeleandlik selleks, et meeldida iga hinna eest. Töö juures saadab sind praegusel perioodil hea edu ja sa võid saada häid uudiseid. Mis puutub tervisesse, siis katsu leida võimalusi stressi maandamiseks. Ja rahalise külje pealt on sul vaja kiiresti mõned arved tasuda.

Väike nõuanne: ära lase halbadel mõtetel oma päeva ära rikkuda.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus hetkel väga kiired ajad. Töö juures tead sa, keda sa võid usaldada ja keda mitte. Tervis on sul praegu aga selline, et kuna sa magad halvasti, kannatad sa suurema väsimuse käes. Ja rahalise külje pealt katsu veelgi kokkuhoidlikum olla.

Väike nõuanne: katsu igas olukorras rahulikuks jääda.

 

 


Vähi horoskoop

Katsu armastuses kasutada rohkem ära oma kujutlusvõimet. Töö juures saadab täna su ettevõtmisi edu. Tervise seisukoha pealt tunned sa iga õhtu suurt väsimust, sa vajad puhkust kiiremas korras. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ei ole su asjad praegu nii korras nagu peaksid.

Väike nõuanne: ära ole liiga kangekaelne, tuleta endale meelde, et targem annab järele.


Lõvi horoskoop

Katsu olla armastuses kannatlikum. Töö juures jõuad sa kõigega tegeleda ja võid päeva lõpus kuulda head uudist. Mis puutub tervisesse, siis pead sa tervislikumalt toituma hakkama. Ja rahalise külje pealt võib ette tulla viivitusi ja takistusi.

Väike nõuanne: sa saad ise palju ära teha, et su elu muutuks ilusamaks.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kõik muutuks palju lihtsamaks, kui sa õpiksid paremini suhtlema. Töökaaslastega saad sa praegusel perioodil väga hästi läbi. Tervis on sul hea ja oleks veelgi parem, kui sa ei sööks kogu aeg nii palju. Ja mis puutub rahasse, siis ära anna laenu ja ära laena ise, kui sa ei taha endale probleeme kaasa saada.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind oma eesmärgile lähemale.


Kaalude horoskoop

Su ettekujutlus armastusest ei vasta su ootustele. Töö juures saadab sind hea edu täna, kasuta seda ära. tervise seisukoha pealt on sul raske rahulikuks jääda, sa muretsed liiga palju tühiste asjade pärast. Sinu rahaasjad ei ole praegu päris kindlad, katsu rohkem säästa tuleviku jaoks.

Väike nõuanne: tule omamugavusstsoonist välja ja hakka elama.


Skorpioni horoskoop

Täna peaks armastus su elus sulle häid üllatusi valmistama. Töö juures läheb kõik hästi. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda masendust ja see mõjutab su igapäevast elu. Ja mis puutub rahaasju, siis hoia kokku, see on parim, mis sa praegu teha võid.

Väike nõuanne: tegele enda asjadega, mitte teiste eludega.

 

 


Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt ei näe sa oma elus hetkel mitte midagi rõõmustavat. Töö juures kuuled sa ühte head uudist. Miks puutub tervisesse, siis hoolitse täna enda eest rohkem. Ja rahalise külje pealt ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära unusta, et iga päev võib sulle häid uudiseid tuua.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis sinu ja su elukaaslase vahel võib täna suhteprobleeme ette tulla. Töö juures aga tunned sa ennast hästi, mitte miski ei saa sind peatada ning sa suudad suuri asju korda saata. Ka tervis on sul praegu väga hea. Ja rahalise külje pealt võid sa olla rahulik, kõik su probleemid peaksid varsti lahenema.

Väike nõuanne: unusta kõik oma mured täna ära ja mõtle ainult häid mõtteid.


Veevalaja horoskoop

Oma paarisuhtes katsu paremini teisest inimesest aru saada ning teda mõista, ära katsu iga hinna eest oma tahtmist läbi suruda. Töö juures tehakse sulle üks väga hea pakkumine. Oma tervisesse peaksid sa täna tõsisemalt suhtuma. Ja rahalise külje pealt katsu rohkem säästa.

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa .


Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on praegusel perioodil selles valdkonnas vaikus ja rahu ehk siis mitte midagi erilist ei ole juhtumas. Töö juures võid sa häid uudiseid kuulda. Tervis ei ole sul praegu nii tugev nagu peaks, katsu rohkem puhata ja ära unusta vitamiine. Ja rahaasjadesse võiksid sa ka tõsisemalt suhtuda ning mitte nii palju kulutada. 

Väike nõuanne: kunagi pole liiga hilja.

Kommentaare ei ole