{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 10. oktoober

Foto : unsplash /Johannes Plenio    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash /Johannes Plenio

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis õnneks mõistab su kallim, et sa vajad rohkem vabadust ning usaldab sind. Töö juures tunned sa, nagu kasvaksid sul tiivad. Tervise seisukoha pealt ei ole sul vaja muretseda. Ja rahalise külje pealt võivad sulle muret valmistada üksnes sinu enda sooritatud suuremat sorti kulutused.

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid ja usu, et kõik on võimalik.

 

Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su elu olema hetkel väga romantiline. Töö juures on kõik rahulik. Teised peaksid su tööga rahule jääma. Tervise seisukoha pealt oled sa heas vormis ning valmis korda saatma suuri tegusid. Hea aeg selleks, et tegeleda spordiga ja liikuda rohkem. Rahalise külje pealt peaks kõik rahulik olema. 

Väike nõuanne: ära üritagi ümber veenda inimesi, kes seisavad kangekaelselt oma arvamustes kinni.

 

Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole praegu asjad just kõige paremad ja su eraelus võib valitseda suur igavus ning rutiin. Töö juures peaksid asjad aga paremuse suunas minema. Tervise seisukoha pealt on sul praegu palju energiat ja sa võiksid rohkem spordiga tegeleda, et seda kulutada. Rahalise külje pealt ära kuluta kõike ära ja pane iga kuu natuke kõrvale.

Väike nõuanne: Ära lükka homse peale seda, mida sa võid täna teha.

 

 

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib täna aset leida üks ootamatu kohtumine, mis kõik muudab. Töö juures ole täna kannatlikum, see tuleb sulle kasuks. Tervise seisukoha pealt oled sa praegu väga heas vormis, ärkad vara ja heidad hilja magama. Rahalise külje pealt väldi raha kulutamist reiside peale.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on ainult materiaalsed. Ära kunagi hinda asju, vaid aega ja inimsuhteid.

 

Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt ei tohiks miski sinu õnne praegu rikkuda. Tööasjad pakuvad sulle praegu suurt rahulolu, suhe töökaaslastega on muutunud olulisemaks. Tervise seisukoha pealt tunned sa end hetkel väga hästi. Rahalise külje pealt on hetkel kõik rahulik ja muutusteta. 

Väike nõuanne: ära lase rumalatel inimestel oma päeva ära rikkuda. 

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis hoia täna silmad lahti. Töö juures võib aset leida üks oluline ja otsustav jutuajamine. Tervise  seisukoha pealt ei ole sul täna muretsemiseks põhjust. Rahalise külje pealt ole ettevaatlik kahtlaste tehingutega praegusel perioodil. 

Väike nõuanne: veeda rohkem aega koos oma pere ja lähedastega. 


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tänane päev võib teha sulle ilusa üllatuse. Töö juures oled sa palju efektiivsem. Tervise seisukoha pealt hoolitse täna rohkem oma tervise eest. Ja rahalise külje pealt organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: ära lase ennast teistel mõjutada.


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su elus praegu ilus olema. Vallalistel on suurem võimalus leida oma õnn. Töö juures võid sa kuulda midagi väga olulist. Tervise seisukoha pealt peaksid su väsimushood nüüd läbi saama. Rahalise külje pealt ära kuluta täna oma raha.

Väike nõuanne: analüüsi alati korralikult kogu olukorda enne, kui sa midagi otsustad.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis hakkad sa mõistma, mis toob sulle su elus rõõmu. Töö juures oled sa motiveeritud ja inspireerid ka teisi. Sul on hetkel palju häid ideid. Tervise seisukoha pealt ei tohiks sul probleeme ette tulla. Rahalise külje pealt oled sa õnneks ettevaatlik. 

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel isegi, kui seda põhjust mõistad sa alles hiljem.


Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt ootab sind täna ees üks väga tähtis kohtumine, mis võib muuta su arusaamist armastusest. Töö pakub sulle täna rahulolu. Tervis ei tohiks muret valmistada.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su väljavaated praegu väga head. Töö juures võid sa täna tulla lagedale ühe väga hea ideega. tervise seisukoha pealt oled sa heas vaimses ja füüsilises vormis. Rahalise külje pealt ei mõtle sa hetkel säästmise peale.

Väike nõuanne: Ära unusta, et kui sa tõesti midagi tahad, siis sa saad seda.

 

Kalade horoskoop

Täna naeratab sulle hea õnn armastuses ja midagi ilusat on juhtumas. Töö juures saadab sind edu. Tervise seisukoha pealt on kõik rahulik ja muretsemiseks pole põhjust. Rahalise külje pealt hakkavad asjad paranema. 

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööd ja armastust. 

 

 


Kommentaare ei ole