{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 7. oktoober

Foto : unsplash / Natallia Leanovich    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Natallia Leanovich

 

 Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt ei too tänane päev sulle puhkust ega rahu. Töö juures ära võtta kõiki probleeme samaaegselt käsile, vastasel korral kurnad sa ennast ära. Tervise seisukoha pealt peaksid sa praegu heas vormis olema. Võib-olla oled sa ainult natuke närvilisem, kui tavaliselt. Ja rahalise külje pealt läheb kõik nii nagu tavaliselt.

Väike nõuanne: Ole tänulik selle eest, mis sul juba olemas on.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid päevi. Su süda on saanud haiget ja sa ei taha praegu üldse selle teemaga tegeleda. Töö juures võib sul tekkida keskendumisraskusi, ära lase end teistest mõjutada. Tervise seisukoha pealt oleks hea, kui sa ei unustaks vitamiine võtta. Samuti on tähtis iga päev piisavalt liikuda, see tagab ka hea enesetunde. Rahaasjad peaksid aga hakkama paremuse poole liikuma, tundub, et varsti võid sa hakata üsna suuri plaane tegema. 

Väike nõuanne: Sina ise valid, milliseid mõtteid sa mõtled täna. Nii rõõm, kui mure, on sinu enda kätes.

 

Kaksikute horoskoop

Sinu suhe on üsna keerulises seisus hetkel ja sa oled sulgunud rohkem iseendale ega näita oma tundeid mitte kellelegi välja. Töö juures võib täna läbisaamine töökaaslastega olla üsna pingeline. Palju arusaamatusi võib tekkida. Tervise seisukoha pealt katsu paremini toituda ning mõtle rohkem oma tervise peale. Ja rahalise külje pealt katsu olla kokkuhoidlikum, nii saad sa teha lähitulevikus suuremaid oste. 

Väike nõuanne: Mõtle sellele, mis täna võib hästi minna.

 

Vähi horoskoop

Su mõtted on ühe inimese juures, kes oli osa su minevikust või kellega sa praegu põgusalt kohtud. Töö juures valitseb halb õhkkond ja see mõjutab su töövõimekust. Ümbritse end rohkem toredate inimestega, kelle seltsis sa tunned end hästi. Tervise seisukoha pealt tunned sa suuremat väsimust aga pole ka imestada, sest su elurütm on hetkel üsna kiire ja stressirohke. Ja rahalise külje pealt on praegu väga hea aeg, et leida uusi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: kohane alati iga olukorraga ja ära ärritu.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on asjad päris korrast ära. Töömured võtavad suure osa su ajast ja sa oled jätnud oma eraelu üsna unarusse. Töö juures hoidu kuulujuttudest ning pessimistlikest inimestest. Mis puutub tervisesse, siis pole midagi uut, sa peaksid olema üsna heas vormis. Rahaasjad võivad sulle natuke muret valmistada aga ära liiga palju muretse, kõik läheb lõpuks hästi.

 Väike nõuanne:  Ära unusta, et lootusetuid olukordi ei ole. Iga hetk võib kõik muutuda.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt ära ela liiga palju unistustes, millel on nii vähe ühist reaalse eluga. Töö juures tunned sa suurt väsimust ja igavust. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem liikuma ning vitamiine võtma. Rahalise külje pealt mõtle tükk aega enne, kui mõne ostu sooritad.

Väike nõuanne:  Ära unusta, et tervis on kõige suurem väärtus.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei ole sa valmis järeleandmisi tegema. Sa oled lihtsalt liiga pettunud praegusel hetkel. Töö juures võib ette tulla ootamatuid raskusi, mis panevad su kannatuse proovile. Tervise seisukoha pealt peaks kõik hästi minema. Rahalise külje pealt on praegu su rahaasjad rahulikud aga ära siiski unusta kokku hoida. 

Väike nõuanne:  Mis oleks, kui sa hakkaksid muretsemise asemel mõtlema hoopis sellele, kuidas su unistused täituvad? 

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt läheb kõik hästi ja sa peaksid olema hetkel üsna õnnelik. Töö juures tunned sa ärevust ega tea ise ka selle põhjust. Tervise seisukohalt tunned sa ennast hästi ja sul on palju energiat. Rahalise külje pealt ära raiska kõike korraga ära. Tee parem suuremaid plaane.

Väike nõuanne:  Kui sa mõtled häid mõtted, hakkavad head asjad juhtuma.

 

Amburi horoskoop 

Mis puutub armastusse, siis ei ole armastus su elus hetkel kõige tähtsamal kohalk. Töö juures võib ette tulla erimeelsusi ning lahkarvamusi, ära võta asju liiga isiklikult. Tervise seisukoha pealt ära unusta liikuda ja tegeleda spordiga, see parandab su üldist enesetunnet ning tervist. Rahalise külje pealt võid sa täna saada väga häid uudiseid. Pöidlad pihku! 

Väike nõuanne: Ära ela teiste elu.

 

 

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuses ei ole planeedid hetkel sinuga ja seega pead sa ise pingutama, et praegust olukorda paremaks muuta. Töö juures ei ole sa täna heas tujus. Ära käi siiski teistele liiga palju närvidele ega muutu agressiivseks oma sõnadega. Tervise seisukoha pealt ei ole viimased nädalad olnud just kõige paremad. Rahalise külje pealt ei ole sul aega kokku hoida.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teiste omaga. 

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib sinu ja su kaaslase vahel olla liiga palju arusaamatusi ning lahkhelisid. Täna võib õhkkond olla eriti pingeline. Parem ära ütle üldse midagi. Töö juures on samuti õhus pingeid ning arusaamatusi, ära võta seda isiklikult, see möödub ruttu. Tervise seisukoha pealt võid sa olla närvilisem. Rahalise külje pealt võid sa täna kulutada rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne:  Ära unusta, et vaikimine on kuld ja rääkimine hõbe.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole sa oma eluga praegu rahul ning piilud naabri aeda. Töö juures pead sa olema kannatlik, kõik su ootused ja soovid ei täitu veel. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda väsimust ja see on ka normaalne. Ära unusta palju kala ja rohelist süüa. Rahalise külje pealt peaksid sa kokkuhoidlikum olema.

Väike nõuanne: Parimad õpetajad on need, kes näitavad sulle, millises suunas vaadata aga ei ütle sulle, mida sa nägema pead. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!















Kommentaare ei ole