{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 21. oktoober

  Foto : unsplash / Yana Gorbunova Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Yana Gorbunova

Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt võib sul oma elus tekkida tunne, et midagi väga olulist on puudu ja sa tahaksid seda muuta. Töö juures tõenäoliselt avaneb sul võimalus just nüüd saada tasu kõikide oma pingutuste eest. Tervise seisukoha pealt ei ole midagi erilist juhtumas, sa peaksid täna olema üsna heas vormis. Ainult rahalise külje pealt võiksid sa olla natuke ettevaatlikum oma plaanide koostamisel. 

Väike nõuanne: kui sa tahad muuta oma elu paremaks, ümbritse end optimistlike inimestega.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegusel perioodil peaksid sa tegema kõik, et vältida pingeid ja lahkhelisid. Sa pead tõele näkku vaatama ja endale tunnistama, et sina ise oled päris tihti süüdi selles, mis su elus toimub. Töö juures edeneb sul aga kõik üllatavalt hästi, täna saadab hea edu kõiki su ettevõtmisi. Tervise seisukoha pealt ei ole midagi märkida, su enesetunne ei ole just kõige parem aga samas ei kimbuta sind ka midagi tõsist. Rahalise külje pealt ei sekku täna ükski planeet sinu plaanidesse, katsu sellest hoolimata oma eelarvest kinni pidada.

Väike nõuanne: tänulikkus võib muuta iga olukorra paremaks.


Kaksikute horoskoop

Täna võid sa kuulda või näha midagi, mis paneb sind mõtlema, et su elukaaslasel on keegi teine. Töö juures läheb kõik väga hästi. Oma tervist peaksid sa aga rohkem hoidma. Ja rahalise külje pealt on sul täna väga head väljavaated. Haara igast heast võimalusest kinni.

Väike nõuanne: kui sul on head mõtted peas, tõmbad sa ligi häid inimesi ja olukordi oma ellu.


Vähi horoskoop

Parem on, kui armastuse teemaga sa täna ei tegele, sest planeetide seis võib tekitada sinus kiusatuse minna mujale vaatama. Ära muuda oma elu ise keeruliseks. Töö juures avaneb sul võimalus silma paista ning parandada oma positsiooni. Oma tervisesse peaksid sa tõsisemalt suhtuma, katsu rohkem puhata ja unusta täiesti välismaailm. Rahalise külje pealt ootavad sind tõenäoliselt täna head uudised. 

Väike nõuanne: tunne ennast hästi ja ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa. 

 

 


Lõvi horoskoop

Täna võivad rahaprobleemid tekitada probleeme sinu ja su elukaaslase vahel. Töö juures võid sa kuulda ühte väga huvitavat fakti, mida sa saad hiljem enda kasuks ära kasutada. Tervise pärast ei ole sul vaja täna muret tunda, kõik läheb nii nagu peab. Mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa leida häid võimalusi sissetuleku suurendamiseks.

Väike nõuanne : vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha ja mured kaugele


Neitsi horoskoop

Ära flirdi kõikide inimestega, see teeb sulle rohkem halba, kui head. Töö juures katsu paremini keskenduda ja ära kuula kuulujutte. Mis puutub tervisesse, siis peaksid sa rohkem liikuma ning spordiga tegelema. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis praegu algab sinu elus väga hea periood ning sa võid saada väga suure summa lähipäevadel.

Väike nõuanne: ümbritse end inimestega, kes tunnevad rõõmu, kui sul hästi läheb.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära ole nii nõudlik teiste ega iseenda vastu. Sul on liiga kõrged ootused, mitte keegi pole võimeline neid täitma. Töö juures läheb sul hästi, kasuta seda perioodi ja võta ette suuremad plaanid. Mis puutub tervisesse, siis ära torma nii palju ja võta asju rahulikumalt. Rahaasjades saadab sind praegu aga erakordselt hea õnn, juba varsti peaksid sa saama vahendeid, mille abil oma suuri plaane ellu viia.

Väike nõuanne: kui sa teed asju rõõmu ja rahuloluga, saadab su tegemisi edu.

 

Skorpioni horoskoop

Täna hoia keelt hammaste taga, kui sa ei taha, et kodune õhkkond selle all kannataks. Töö pakub sulle aga isiklikku rahulolu ning sul on hea meel, et sul on toredad töökaaslased. Oma tervist hoia aga rohkem ja katsu mitte üle süüa. Ja rahaasjades hoia silmad-kõrvad lahti, sest head uudised ei ole enam kaugel ja peatselt saad sa ühe suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat muretsemiseks, kuluta oma energiat uskumiseks.

 

 

Amburi horoskoop

Kui sa tahad, et su paarisuhtes valitseks harmoonia ning rahulolu, siis ära ütle kõike välja, mida sa mõtled. Töö juures oled sa tubli ja ettevõtlik ning teenid ära teiste heakskiidu. Tervis on sul aga väga kõikuv viimasel ajal. Ja rahaasjad ei tohiks sulle praegu probleeme valmistada.

Väike nõuanne: luba endale puhkust ja vabasta end üheks päevaks kõikidest oma muremõtetest.

 

Kaljukitse horoskoop

Katsu täna olla oma elukaaslase vastu tähelepanelikum ning hoolivam. Töö juures on sind peatselt koolitus ees ootamas ning see tuleb sulle tulevikus kasuks. Tervise seisukoha pealt peaksid sa spordiga tegelema ja harjutusi tegema. Mis puutub rahasse, siis saad sa väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka ja kogu su elu muutub.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt valitseb su elus vaikus ja tühjus. Sa oled üsna pettunud praegusel ajal. Töö juures aga hinnatakse sind vääriliselt ning tuuakse sind eeskujuks. Oma tervise huvides oleks hea, kui sa puhkaksid rohkem. Ja mis puutub rahasse, siis tõenäoliselt sooritad sa peatselt ühe suurema ostu.

Väike nõuanne: mida rõõmsam sa täna oled, seda parem tuleb su homne päev.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei oska sa praegu oma elus uut lehekülge keerata. Töö juures läheb kõik aga väga hästi. Ja tervis peaks sul hakkama tasapisi paranema. Mis puutub rahaasjadesse, siis avaneb sulle üks hea võimalus, mis lahendab kõik su probleemid.

Väike nõuanne: see energia, mida sa välja annad, on ka see, mida sa vastu saad. Muretse vähem.


Kommentaare ei ole