{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 14. oktoober

  Foto : unsplash / Annisa Ica Jäära horoskoop Arma...

 

Foto : unsplash / Annisa Ica

Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt pole mõtet keerutama hakata: sa oled tõsiselt armunud. Töö juures paistad sa praegu silma, mitte miski ei suuda sind peatada ning see ambitsioonikus tuleb sulle kasuks. Jätka samamoodi. Oma tervise eest peaksid sa aga praegu rohkem hoolitsema. Ära söö liiga palju ja hoia parem köögist eemale. Rahalise külje pealt hoia elektrit kokku. Ning ära võta laenu. 

Väike nõuanne: kirjuta oma mured paberile ja viska paber prügikasti.

 

Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks tänane päev tulema üsna hea sinu jaoks. Töö juures oled sa ettevõtlik ja su tegemisi saadab edu. Tervise seisukoha pealt oled sa aga täna natuke närvilisem, võib-olla ei maganud sa hästi. Rahalise külje pealt ära laena oma raha välja ega võta ise laenu, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada.

Väike nõuanne:  ära unusta, et need, kes võidavad, leiavad vahendeid ja need, kes kaotavad, leiavad vabandusi.

 

Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt on sind ees ootamas eriti romantiline õhtupoolik. Töö juures viid sa suuri asju korda ning võid lootusrikkalt vaadata parema tuleviku suunas. Mis puutub tervisesse, siis ei tunne sa end just kõige paremini praegu ja sellepärast peaksid sa rohkem enda eest hoolitsema. Rahalise külje pealt katsu olla mõistlikum ning ära kuluta oma raha asjadele, mida sa ei vaja.

Väike nõuanne: ära lükka homse peale seda, mida sa võid teha täna.

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis need paarid, kes on juba pikemat aega koos, võivad tunda suuremat lähedust ja üksmeelt. Töö juures hakkavad su pingutused end ära tasuma, juba peatselt võid sa kuulda häid uudiseid. Tervise seisukoha pealt oled sa väsinud ja seda on näha, sa magad halvasti ja see mõjutab su igapäevast elu. Rahalise külje pealt võid sa osta täna midagi, mida sul tegelikult nii väga vaja ei lähe. 

Väike nõuanne:  õnn ei ole asjades, vaid sinu enda mõtetes.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis valitseb su elus rahu ja vaikus. Töö juures teed sa suuri plaane. Tervise seisukoha pealt, kui sa kannatad uneprobleemide all praegusel hetkel, siis on sul raske igapäevase stressiga toime tulla. Katsu mediteerimist. Rahalise külje pealt hoia täna oma raha.

Väike nõuanne:  usu alati iseendasse.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt hakkavad tänasest asjad paremini minema. Töö juures kasutad sa oma energiat targalt, sul on eesmärgid, mille poole sa püüdled ja hea edu saadab sind täna. Tervise seisukoha pealt võid sa olla liiga närviline täna. Rahalise külje pealt on su elus olnud paremaid päevi.

Väike nõuanne:  ela selle nimel, mida homne päev sulle tuua võib ja mitte sellepärast, mida eilne päev sinult ära võttis.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis sinu suurimad unistused võivad täna täituda. Töö juures tuleb täna häid võimalusi ette ja sa võid saada seda, millest sa oled ammu unistanud. Tervise seisukoha pealt oled sa praegusel perioodil natuke liiga tundlik. Hoolitse enda eest rohkem. Rahalise külje pealt võid sa praegu üsna mõtlematult kulutada, organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne:  ära keskendu sellele, mis halvasti on ja mõtle hoopis sellele, mis hästi võiks minna

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt pole sul liigseid sõnu vaja teha, sinu ja su kaaslase vahel valitseb üksmeel ja te hoolite teineteisest. Töö juures peaksid sa aga paremini keskenduma oma tööle. Tervise seisukoha pealt ei ole tänane päev just kõige parem. Sa võid kannatada väsimuse all. Ja rahalise külje pealt võid sa kuulda saada häid uudiseid.

Väike nõuanne:  ära lase halbadel mõtetel oma päeva ära rikkuda.

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võid sa täna kuulda midagi väga ilusat. Töö juures oled sa ambitsioonikas ja unistad suurelt. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem ennast hoidma. Rahalise külje pealt koosta endale kindel eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne:  ära lase teistel oma hingerahu rikkuda.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis toob tänane päev sulle õnne ja rõõmu. Töö juures peaks kõik hästi minema. Tervise seisukoha pealt ära söö liiga magusat ja rasvast. Ja rahalise külje pealt organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne  : leia igas hetkes midagi ilusat.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis saadab vallalisi hea õnn täna. Töö juures suudad sa palju täna ära teha, hoia eemale aga neist, kes teisi kritiseerivad. Tervise seisukoha pealt võid sa praegusel perioodil halvasti magada ja selle tõttu tunned suuremat väsimust. Joo rahustavat teed õhtul ning mõtle häid mõtteid. Rahalise külje pealt ära tee liiga suuri oste täna.

Väike nõuanne:  kui sa tahad, et elu sulle naerataks, pead sa ise olema kõigepealt heas tujus.

 

Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt valitseb su elus harmoonia ja rahulolu. Töö juures võid sa kuulda saada ühte väga olulist infot. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda väsimust. Katsu rohkem puhata. Ja rahalise külje pealt peaksid sa kuulma ühte rõõmustavat uudist.

Väike nõuanne:  kui sa tahad paremat elu, siis ära ümbritse end negatiivsete inimestega.





 

 














Kommentaare ei ole