{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 9. oktoober

  Foto : unsplash / Ricardo Gomez Angel ...

 

Foto : unsplash / Ricardo Gomez Angel


Jäära horoskoop

Täna võivad sul tekkida oma elukaaslase vastu tõsised kahtlustused. Töö juures võib sul ette tulla raskusi ning takistusi. Tuleb ka tunnistada, et sa oled hetkel üsna kangekaelne ning ei tagane oma arvamusest. Kõigile see aga ei pruugi meeldida. Tervise seisukoha pealt peaks kõik hästi minema ja läheks veel paremini, kui sa heidaksid varem magama. Rahalise külje pealt ei tohiks sul probleeme tekkida, vastupidi, sa end ette valmistada heaks üllatuseks. 

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid ja usu sellesse, et su unistused võivad täituda.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegune periood teeb sind pigem murelikuks, sa ei tea ise ka selle põhjust. Töö juures ei lähe ka kõik sinu ootuste kohaselt. Tervise seisukoha pealt võisid sa viimasel ajal tunda väsimust, nüüd peaksid sa aga paremas vormis olema. Rahalise külje pealt on kõik rahulik ja positiivne.

Väike nõuanne: usu alati, et paremad päevad on alles ees.

 

Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt kahtled sa hetkel kõiges ja ei tea ise ka, mida sa tahad. Töö juures pead sa ettevaatlikum olema. Sa võid olla liiga hajameelne ja teha valesid valikuid. Viimased nädalad ei ole kõige paremad olnud ning mõjunud kurnavalt nii vaimselt, kui füüsiliselt. Ent ära muretse, see kõik on õnneks mööduv. Rahalise külje pealt võiksid sa uurida, kuidas oma raha investeerida. Tee seda täna, sa võid leida kasulikke võimalusi. 

Väike nõuanne: ära lase lähisugulastel lahendada oma eraelu puudutavaid probleeme.

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on ära katsu muuta seda, mida sa nagunii muuta ei saa. Töö juures ei tohiks sul täna probleeme ette tulla. Katsu oma töökaaslastega paremini läbi saada. Tervise seisukoha pealt tuleb rahulik päev, isegi väsimus ei tohiks sind täna kimbutada. Ja rahalise külje pealt hakkavad su asjad tänasest paremaks minema ning su ostujõud paraneb.

Väike nõuanne: kõik saab alguse mõttest: nii head, kui halvad asjad. Valik on sinu.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastuses oled sa viimasel ajal liiga nõudlik. Ja mitte keegi ei vasta sinu ootustele. Töö juures ei suuda sa oma eesmärke täita ning su projektid seisavad. Tervise seisukoha pealt ei ole midagi märkimisväärset, sa peaksid täna olema üsna heas vormis. Rahalise külje pealt on praegu soodne aeg selleks, et leida võimalusi oma raha paremaks paigutamiseks.

Väike nõuanne: unista rohkem ja sa leiad õige tee, kuidas neid ellu viia.

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära otsi pingeid ning erimeelsusi, tihti saab kõik sinust endast alguse. Töö juures on kõik lihtne, sa tunned lihtsalt igavust. Su töö ei vasta su ootustele ja sa tahad rohkem väljakutseid. Tervise seisukoha pealt võiksid sa täna leida aega spordiga tegelemiseks. Ja rahalise külje pealt peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: sea endale suured eesmärgid.

 

Kaalude horoskoop

Armastuse külje pealt oli viimane nädal üsna rahulik, nüüd aga peaks su elus asjad muutuma hakkama. Töö juures võid sa olla liiga emotsionaalne ning ärrituda tühiste asjade pärast. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda motivatsioonipuudust. Ja rahalise külje pealt mõtle investeerimise peale. 

Väike nõuanne: ära unusta palju lugeda. 


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt valdab sind hetkel suur tüdimus. Sa ei tea ise ka enam, mida sa õieti tahad. Töö juures ära oota väga häid tulemusi täna, sest mõned töökaaslased võivad sulle takistusi tekitada. Tervise seisukoha pealt oled sa heas vormis. Rahalise külje pealt katsu olla kokkuhoidlikum täna ja oota paremaid aegu.

Väike nõuanne: vaata alati, keda sa usaldad.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei ole midagi uut praegusel ajal juhtumas. Töö juures ei tunne sa end just kõige paremini. Ette võib tulla viivitusi ning ootamatuid probleeme. Ära võta asju isiklikult ning ära ärritu. Tervise seisukoha pealt joo taimeteed ning puhka rohkem. Rahalise külje pealt oskad sa säästlik olla vajadusel. Sa võid oodata suuremat sissetulekut sellel nädalal.

Väike nõuanne: raha on hea aga raha eest õnne osta ei saa. 


Kaljukitse horoskoop

Armastuses ei lähe asjad sinu ootuste kohaselt. Mitmed häirivad tegurid võivad tekkida. Töö juures võib ette tulla vaidlusi ning selgitusi töökaaslastega. Tervise seisukoha pealt ei puhka sa piisavalt ja selle all kannatab eelkõige su tervis. Rahalise külje pealt toetavad planeedid sind ning sa võid saada häid uudiseid täna.

Väike nõuanne: ära sekku teiste asjadesse ning ela oma elu.


Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt pead sa täna oma elukaaslasega avameelselt rääkima. Tööasjad võivad mõjuda koormavalt. Tervise seisukoha pealt oled sa tundnud pingeid ja kannatanud stressi all, nüüd peaks su enesetunne aga paranema hakkama. Rahalise külje pealt leiad sa põhjuse naeratamiseks. 

Väike nõuanne: usalda ennast ja oma head saatust.


Kalade horoskoop

Mis puutub armastust, siis valitseb hetkel sinu elus suur rahu ja vaikus. Ära kaota lootust, kõik võib juba varsti muutuda. Töö juures valitseb ebakindel õhkkond, ette võib tulla ootamatuid viivitusi ning takistusi. Tervise seisukoha pealt hoolitse enda eest rohkem ja ära unusta spordiga tegeleda. Rahalise külje pealt katsu leida võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks. 

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse ja oma võimetesse.











Kommentaare ei ole