{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 30. oktoober

  Foto : unsplash / Ricardo Gomez Angel  Jäära horoskoop...

 

Foto : unsplash / Ricardo Gomez Angel

 Jäära horoskoop

Armastus. Üks täiesti ootamatu kohtumine võib täna aset leida ja muuta kogu su ülejäänud elu. Töö. Vastupidiselt oma harjumustele võid sa täna võtta suuri riske. Tervis. Suuremaid terviseprobleeme ei ole sul vaja karta. Raha. Praegune periood on väga hea selleks, et leida häid võimalusi, kuidas oma raha kasvama panna.

Väike nõuanne: usalda rohkem iseennast.


Sõnni horoskoop

Armastus. Sa igatsed hingesõbra järele, kes mõistab paremini su soove ja vajadusi. Töö. Katsu lõpuks ometi ära lahendada kõik probleemid, mis rikuvad vähemal või suuremal määral sinu suhteid töökaaslastega. Tervis. Ära unusta rohkem enese eest hoolt kanda. Võta aega iseenda jaoks ja lülita end välismaailmast välja. Raha. Mis puutub rahaasju, siis peaksid sa juba peatselt rõõmustavaid sõnumeid saama. 

Väike nõuanne: katsu leida oma hingerahu tagasi ja su elu muutub ilusamaks.

 

Kaksikute horoskoop

Armastus. Täna võid sa midagi kuulda, mis muudab su päeva ilusaks. Töö. Sa oled hästi organiseeritud ja viid suuri asju korda. Jätka samas vaimus, sa oled õigel teel. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära torma kogu aeg ringi. Raha. Jupiter toob sulle täna head õnne ja enneolematult head võimalused avanevad sulle, mis aitavad su rahalist olukorda paremaks muuta.

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga isiklikult ega liiga tõsiselt. 

 

 


Vähi horoskoop

Armastus. Tänane päev peaks tulema üle ootuste hea. Õhus on armastust. Töö. Ole ettevaatlikum. Mõned inimesed tunnevad sinu vastu kadedust ja tahavad sulle halba teha. Tervis. Hoolitse enda eest ja ole soojas. Raha. Hea õnn saadab sind rahaasjades praegusel perioodil, sissetulekud peaksid olema suuremad, kui väljaminekud.

Väike nõuanne: Sa pead aru saama, et sa ei saa kõike elus kontrolli all hoida.


Lõvi horoskoop

Armastus. Sinu päevad peaksid olema hetkel väga romantilised. Töö. Täna ootab sind ees täiesti tavaline päev. Tervis. Sa peaksid oma tervist natuke turgutama, et mitte kogu aeg haige olla. Raha. Sa võid leida häid võimalusi sissetulekute suurendamiseks. 

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika.


Neitsi horoskoop

Armastus. Tänane päev toob sulle palju rõõmu. Töö. Ole tagasihoidlikum, nii hoiad sa probleeme ära. Tervis. Tänu sellele, et sa halvasti magad, võid sa olla tavalisest närvilisem. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: hoolitse täna oma lähedaste eest.


Kaalude horoskoop

Armastus. Täna on sul muidki muresid ja armastuse jaoks ei jää lihtsalt aega. Töö. Tavaline päev on sind ees ootamas, mitte ühtegi raskust ega probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Sa tahaksid olla paremas vormis ning saada energiat juurde. Raha. Väga head väljavaated on sul praegusel hetkel.

Väike nõuanne: unusta täna kõik oma mured ja mõtle ainult headele asjadele.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Järgnevad päevad võivad sind muuta veelgi lähedasemaks oma kallimaga. Töö. Sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas, sind ei hoia praegu miski tagasi. Mõned töökaaslased ainult võivad su tuju ära rikkuda. Tervis. Katsu leida võimalusi oma stressi maandamiseks. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ole sina ise. 

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Sulle meeldivad need hetked, kui sa tunned emotsionaalset lähedust oma kallimaga. Töö. Täna tuled sa lagedale väga heade ideedega ja pälvid sellega teiste imetluse. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest, see ei ole just kõige praegusel hetkel. Raha. Väga hea aeg on algamas su elus, mis aitab sul märkimisväärselt oma olukorda ja elujärge parandada.

Väike nõuanne: kõik läheb hästi, kui sa lõpetad muretsemise.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt kohtud sa selle inimesega, keda sa oled oodanud. Töö. Hea õhkkond valitseb praegu töö juures ja su ettevõtmised õnnestuvad. Tervis. Katsu rohkem vett juua ja palju liikuda. Raha. Sa võid lahendada täna paar finantsalast probleemi. 

Väike nõuanne: ära ütle midagi, mida teised sinu vastu võiksid ära kasutada.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt kohtud sa täna ühe inimesega, kes tõmbab su tähelepanu kohe endale. Töö. Sa kaitsed oma huve ja seisukohta iga hinna eest. Katsu külma närvi säilitada igas olukorras. Tervis. Sa oled praegu küll heas füüsilises vormis aga kuna sa ei puhka üldse, võid sa tunda suuremat stressi, mis ei ole su tervisele hea. Raha. Planeedid on praegu sinuga, hoia silmad ja kõrvad lahti, et mitte häid võimalusi maha magada.

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik teiste ega iseenda vastu.


Kalade horoskoop

Armastus. Täna võib juhtuda midagi, mis muudab kogu su ülejäänud elu. Töö. Sul on väga head tulevikuväljavaated. Tervis. Ära vaata liiga palju telekat, selle asemel tee rohkem sporti. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks sul praegu tekkida. 

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla.

Kommentaare ei ole