{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 16. oktoober

  Foto : unsplash / Kate Laine   Jäära horoskoop Armastuse koha pealt võib ette tulla pingeid ja arusaamatusi aga ei midagi ...

 


Foto : unsplash / Kate Laine

 

Jäära horoskoop

Armastuse koha pealt võib ette tulla pingeid ja arusaamatusi aga ei midagi tõsist. Töö juures saad sa väga hästi kõigega hakkama ja paistad silma oma ettevõtliku vaimu poolest. Tervise seisukoha pealt peaksid sa aga natuke rütmi maha võtma ja rohkem oma kehale puhkust lubama. Ja mis puutub raha, siis tõenäoliselt mõtled sa praegusel perioodil päris palju oma rahaasjade peale.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha

 

Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tunneb su süda viimasel ajal suurimat igavust. Kasuta seda perioodi selleks, et mõtelda rohkem iseenda ja oma vajaduste peale. Töö juures oled sa viimasel ajal kohusetundlikult tööd teinud ja su pingutused hakkavad nüüd vilja kandma. Tervise seisukoha pealt läheb kõik väga hästi, sa oled heas füüsilises ja vaimses vormis. Oma rahaasjadega peaksid sa aga ettevaatlikumalt ümber käima, kui sa ei taha hiljem kahetseda.

Väike nõuanne:  hoia eemale halva keelega inimestest

 

Kaksikud horoskoop

Sa ei ole kindel, et sa suudad elada ühe ja sama inimese kõrval kogu oma elu. Töö juures paistad sa silma täna, sest tuled kõigega väga hästi toime. Tervise seisukoha pealt ei tunne sa väsimust, sul on palju energiat ja sellepärast katsu palju liikuda. Rahalise külje pealt ei ole su rahaline seis hetkel just kõige kindlam, katsu ettevaatlikum olla.

Väike nõuanne:  kõik sõltub sinu hoiakust, mis on kas negatiivne või positiivne.

 

 

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis muuda oma elu ise ilusaks ning romantiliseks. Töö juures ootavad sind ees väga head uudised. Tervise seisukoha pealt oled sa heas vormis ning suudad suuri asju korda saata. Rahalise külje pealt pead sa tõsiselt mõtlema, enne, kui midagi ostma hakkad. Võib-olla ootad sellega kuu lõpuni? 

Väike nõuanne:  kui sa tahad muuta oma elu paremaks, siis mõtle häid mõtteid.

 

Lõvi horoskoop

Su eraelu on olnud viimasel ajal sündmusterikas. Töö juures oled sa valmis kõigeks, et oma tahtmist saada ja sul on suured plaanid. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem puhkama, see aitaks sul väikestest probleemidest üle saada. Rahalise külje pealt katsu rohkem eelarvest kinni pidada. 

Väike nõuanne:  hoia draamadest eemale.

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võid sa hetkel mõjuda üsna ärritavalt, sest sa oled liiga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Töö juures oled sa ettevõtlik ja paistad silma oma enesekindluse poolest. Mis puutub tervisesse, siis kaitsevad sind planeedid täna. Ja rahalise külje pealt hoia rohkem kokku ja kuluta vähem.

Väike nõuanne:  ära oota ainult pühasid, tee nii, et iga päev oleks ilus ja meeldejääv

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastust, siis ei ole sa piisavalt ettenägelik hetkel. Töö juures õnnestub sul täna kõik. Tervise seisukoha pealt oled sa väga heas vormis. Ja rahalise külje pealt peaksid sa olema ettevaatlikum, sest praegune periood ei ole just kõige parem.

Väike nõuanne:  mitte keegi ei saa sind õnnelikuks teha peale sinu enda. 


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole sa kindel, kas sa oled praegu õnnelik. Töö juures võib sind oodata üks väga hea uudis, mida sa oled kaua oodanud. Tervise seisukoha pealt oled sa heas tujus ja see mõjutab ka su üldist tervist. Rahalise külje pealt peaksid su probleemid hakkama nüüd kaduma.

Väike nõuanne: sa saad seda, mida sa ootad, seega mõtle rohkem häid mõtteid ning muretse vähem.

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ole avatum ja suhtle paremini. Töö juures võid sa kuulda saada ühte kasulikku infot. Tervise seisukoha pealt oled sa heas vormis ja ei pea muretsema oma tervise pärast. Rahalise külje pealt peaksid kõik raskused varsti kaduma hakkama.

Väike nõuanne: iga päev võid sa saada häid uudiseid, oota rohkem oma elus head, kui halba ja muuda oma elu ilusaks.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis otsid sa oma ellu midagi kindlat ja püsivat. Ning igatsed sellise partneri järele, kellega sul tekib intellektuaalne lähedus. Töö juures ootad sa uusi väljakutseid ning tahad oma võimeid proovile panna. Tervise seisukoha pealt läheb kõik hästi. Rahalise külje pealt ära käitu liiga hooletult.

Väike nõuanne:  lõpeta muretsemine ja mõtle selle asemel, mis võiks hästi minna.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt on praegu eriti soodne aeg vallalistele. Töö juures on kõige õigem aeg mõtelda tulevikule ning hakata selles suunas esimesi samme tegema. Tervise seisukoha pealt oled sa väga heas vormis täna. Rahalise külje pealt ole väga ettevaatlik.

Väike nõuanne:  mitte kunagi pole liiga hilja.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis katsu täna pühendada rohkem aega oma perele. Töö juures saadab sind hea edu ja sa võid suuri asju korda saata. Tervise seisukoha pealt tuleb tänane päev rahulik ja muretu. Ja rahalise külje pealt katsu oma kulutusi rohkem piirata.

Väike nõuanne:  tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.





 

 





 









 



Kommentaare ei ole