{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 6. oktoober

Foto : unsplash / Timothy Elberly    Jäära horoskoop ...

Foto : unsplash / Timothy Elberly

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära täna kindlasti võta päevakorda delikaatseid küsimusi. Töö juures katsu ennast tagasi hoida, siis liiga tormakas käitumine võib tuua kaasa palju segadust. Tervise seisukoha pealt võib sul täna söögiisu liiga suur olla. Katsu siiski ennast taltsutada. Ja rahaasjades väldi täna ostude sooritamist, nii on kõige parem.

Väike nõuanne: mõtle alati enne, kui hakkad tegutsema.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt tahaksid sa oma ellu rohkem muretust ning rõõmu. Sul võib tekkida soov minna mujale vaatama selleks, et igapäevase rutiini eest põgeneda. Töö juures võivad mõned töökaaslased hakata tõsiselt närvidele käima. Ära ärritu ning jää kannatlikuks. Mis puutub tervisesse, siis täna ei ole sa kõige paremas vormis. Kui sul on uneprobleeme praegusel perioodil, siis söö õhtul kergemat toitu. Ja rahalise külje pealt võivad rahaasjad sind täna murelikuks teha.

Väike nõuanne: ära nori teistega tüli pisiasjade pärast.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võid sa olla praegusel ajal natuke hajameelne ja su mõtted on mujal. Armastusest kaugel. Töö juures ära riku oma häid võimalusi ära ning ära pista oma nina asjadesse, mis sinusse ei puutu. Tervise seisukoha pealt peaksid sa lõpetama selle pideva muretsemise, see ei tee head su tervisele ega aita sul oma probleeme lahendada. Rahalise külje pealt on praegu kõige õigem olla ettevaatlikul.

Väike nõuanne: näe rohkem seda, mis su elus hästi on.

 

 


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt mõtled sa viimasel ajal üle ja kujutad endale asju ette, mida pole olemas. Töö juures hoia täna oma suu kinni, kui sa ei taha endale pahandusi kaela tuua. Tervise seisukoha pealt peaksid sa enda eest rohkem hoolitsema praegusel perioodil. Ja rahalise külje pealt ära unusta, et kõige parem on kokkuhoid.

Väike nõuanne: vaata alati, keda sa usaldad.


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis üritad sa praegu aru saada, miks su suhe on halvemaks läinud viimasel ajal ja kas selle taga on midagi tõsist. Töö juures valitseb üsna pingeline ja segane olukord, ette võib tulla viivitusi, keerulisi situatsioone ning lisakoormust. Oma tervise eest peaksid sa täna rohkel hoolitsema, sul on vähem energiat ning viimasel ajal tunned sa suuremat väsimust. Sellega võivad kaasneda keskendumisraskused. Rahalise külje pealt pead sa ilmselt oma plaane edasi lükkama.

Väike nõuanne: ära usu kõike seda, mida sa kuuled.


Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt otsivad paljud teie seast võimalust lõbutsemiseks ning elu nautimiseks. Ära kasutad aga selleks vahendeid, mida sa hiljem kahetseda võid. Töö juures on praegu üsna kiired ajad ning selle tõttu võid sa kannatada suurema stressi käes. Tervise seisukoha pealt oled sa hetkel närvilisem ning ärritud kiiremini. Katsu rohkem liikuda ning tegeleda spordiga. Rahalise külje pealt peaksid sa saama varsti suurema summa raha? Kas sa ei oota mõnda preemiat või muud summat? 

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik ei iseenda ega teiste vastu.


Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa otsustanud teha minevikule lõpu. Töö juures saad sa töökohustusi juurde. Tervise seisukoha pealt võivad nahaprobleemid sind murelikuks teha. Ja rahalise külje pealt nuputad sa, kuidas oma sissetulekuid suurendada. 

Väike nõuanne: ära unusta piisavalt puhata ja teleka vaatamise asemel loe rohkem raamatuit.

 

 


Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt naudid sa hetkel rahu ja üskmeelt koduseinte vahel. Töö juures tuleb sul ette aga keskendumisraskusi. Võib-olla ei paku su töö sulle enam rahuldust? Tervise seisukoha pealt peaksid sa muutma oma eluviise paremaks, sest praegu  kannatavad su närvid eelkõige selle all ja see võib kaasa tuua terviseprobleeme. Rahalise külje pealt võid sa häid uudiseid saada täna.

Väike nõuanne: ära lase oma lähedastel enda pereprobleemidesse sekkuda.


Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt kuulad sa rohkem mõistuse, kui südame häält. Töö juures võib ette tulla ootamatuid takistusi. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda end täna väsinuna, ära unusta juua piisavalt vett ja puhata võimaluse korral. Rahalise külje pealt ära kaota lootust, paremad ajad ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: headusega jõuab alati kaugemale.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sind ees ootamas ilusad ja meedejäävad päevad. Töö juures võib ette tulla viivitusi. Tervise seisukoha pealt on sul raske hetkel oma stressiga toime tulla. Rahalise külje pealt võid sa täna saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära unusta, et iga inimene on ise oma õnne sepp.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis katsu olla avatum ning järeleandlikum. Töö juures võib täna raskusi ette tulla. Tervise seisukoha pealt ära unusta vitamiine ning puhka rohkem. Ja rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära torma nii palju, naudi rohkem käesolevat päeva.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ootab sind ees ilus ja meeldejääv õhtupoolik. Töö juures ei ole su suhted ülemustega praegu just kõige paremad aga ära näita midagi välja ja asjad laabuvad iseenesest. Tervise seisukoha pealt ei ole täna just kõige parem päev. Sul võib tulla ette keskendumisraskusi ning sa võid tunda üldist kurnatust. Rahalise külje pealt võivad rahaprobleemid sind murelikuks teha.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju.

Kommentaare ei ole