{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 27. oktoober

  Foto : unsplash / Natalia Y Jäära horoskoop Kalli...

 

Foto : unsplash / Natalia Y

Jäära horoskoop

Kallis Jäär, täna on sind ees ootamas väga hea päev, mis peaks tooma sulle palju õnne just armastuse koha pealt. Töö juures võib tekkida delikaatseid olukordi. Sul on alati võimalus keerata neid situatsioone enda kasuks. Tervise seisukoha pealt peaksid sa varem magama heitma, et mitte nii väsinud olla. Ja rahalise külje pealt ole tõesti ettevaatlikum, sest asjad ei lähe praegu nii nagu sa sooviksid.

Väike nõuanne: naerata alati, ükskõik milline olukord ka ei ole.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tead sa, mida teha, et igavus ja rutiin end su paarisuhtesse sisse ei seaks. Töö juures võib praegu olla ebakindel olukord, palju viivitusi ja takistusi tekivad, mis panevad ka kõige rahulikuma inimese närvid proovile. Mis puutub tervisesse, siis võid sa viimasel ajal kannatada masendushoogude all. Rahalise külje peaksid su probleemid lahenema hakkama. 

Väike nõuanne: ära lase muredel oma päeva rikkuda.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su elus olema hetkel väga ilusad ajad käes. Töö juures võib sul ette tulla suuri probleeme. Tervise seisukoha pealt tunned sa hetkel suuremat väsimust ja stressi. Rahalise külje pealt ei maksa sul täna imedele lootma jääda.

Väike nõuanne: kui sa vahetad halvad mõtted heade vastu, muutub kogu su elu paremaks.

 

 


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on praegu algamas sinu jaoks väga hea periood. Töö juures valitseb pingeline ja halb õhkkond. Oma tervise eest peaksid sa rohkem hoolitsema ja piirama magusa tarbimist, mis ei tee sulle praegu head. Rahalise külje pealt ära kasuta kuluta liiga palju oma raha ja koosta parem eelarve.

Väike nõuanne: kõik on võimalik, kui su hing on rahul.


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su elu praegu piisavalt romantiline olema. Töö juures võib sul ette tulla raskusi keskendumisega. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal hakanud liiga palju sööma ja otsid toidust lohutust. Rahalise külje pealt ole ettevaatlikum. 

Väike nõuanne: kui sa arvad, et kõik on teiste süü, siis sa eksid.


Neitsi horoskoop

Armastusest oma elus tunned sa praegusel hetkel puudust. Töö juures on kõik lihtne, sa tunned lihtsalt igavust. Sul on head tulemused aga sa oled ambitsioonikam. Tervise koha pealt selle asemel, et muretseda kõikide asjade pärast, katsu alandada oma stressi ja võtta pingeid maha. See teeks head ka su tervisele. Ja rahalise külje pealt võib üks ootamatu sissetulek su päeva ilusaks muuta.

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda, otsi lahendusi.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sa oled praegu kõrvuni armunud ja ootad abieluettepanekut, kui sulle seda juba pole tehtud... Töö. Praegune periood on üsna pingeline ja kiire, ära võta kõike isiklikult, mis töö juures juhtub ning ära ole nii tundlik. Tervis. Söö tervislikumalt ja mitmekesiselt, sest halvad eluviisid rikuvad tervist. Raha. Praegu vajaksid sa kõige rohkem suuremat rahasüsti. 

Väike nõuanne: vaata alati edasi ja ära kaota lootust.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Kui sa otsid enda kõrvale hingesõpra, siis võivad su soovid ja unistused juba varsti täituda. Töö. Tänane päev võib tuua sulle mõningaid raskusi kaasa. Katsu iga olukorraga paremini kohaneda ja ära hoia liiga palju kinni oma seisukohast. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest praegusel hetkel, sest sa oled üsna vastuvõtlik igasugustele külmetushaigustele. Raha. Ära laena raha välja ega võta laenu, kui sa ei taha endale suuremaid probleeme kaasa. 

Väike nõuanne: mida paremad on su mõtted, seda paremaks muutub su elu.

 


Amburi horoskoop

Armastus. Sa vajad oma kallima toetust ning ei jää sellest ilma. Kõik läheb hästi. Töö. Sul on raske tegeleda kogu aeg igapäevaste rutiinsete toimetustega, sa tahad teistsuguseid väljakutseid ja oled ambitsioonikam. Tervis. Muuda juba täna oma eluviisi tervislikumaks, sest su närvid ei pea kaua su praegusele rütmile vastu. Raha. Majanduslikult peaks su elus algama parem ajajärk.

Väike nõuanne: kui muremõte pähe tuleb, mõtle kohe millegi ilusa peale, mille üle sa tänulik oled.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Tänane päev toob sulle palju ilusaid hetki. Töö. Sa oled liiga tundlik täna ja võtad asju isiklikult. Töö juures see sulle kasuks ei tule. Tervis. Liigu rohkem ja tegele spordiga. Raha. Lotoga sa täna ei võida, seega ole ettevaatlik oste sooritades.

Väike nõuanne:  mõtle enne, kui sa midagi ütled, sest üks liigne sõna võib sulle kaasa tuua suuri probleeme.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Praegune periood peaks su elus väga õnnelik olema. Töö. Mõned pettumused võivad täna aset leida. Parem ole vait ja ära võta asjade käiku isiklikult. Tervis. Külmetushaigused võivad sind praegusel ajal kimbutada, ravi ennast ja ära muretse muude asjade pärast. Raha. Sa oled viimasel ajal liiga palju kulutanud, võta midagi ette, enne kui on hilja.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu.


Kalade horoskoop

Armastus. Koduseinte vahel valitseb üksmeel ja hool. Töö. Praegune periood on üsna pingeline ja stressirohke. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ning ära unusta vitamiine ning mineraale, mida su keha praegu vajab. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: sa ei pea mitte kellelegi midagi tõestama.

Kommentaare ei ole